“Buja absztrakt tavaszi virág” élő online klubfoglalkozás

7 000 Ft

Időpont:
2021. április 17. szombat 10-kb.12h / ÉLŐ online adás, zárt felület (ehhez a jelentkezés után a visszaigazolásban hozzáférést adok)

A klubnapra a 6+1 VIP Klubkártya használható (1 alkalom)!

Elfogyott

Leírás

A Tina Rajztanodája absztrakt témájú klubjain megtanulhatod – többek közt – az absztrakt legfontosabb alapjait és legfőbb elemeit, a vonalak és foltok használatát, a kompozíció alapjait, a színek és egy kép elemeinek tudatos összehangolását, a technikai alapokat és lehetőségeket… Miközben mégis az érzéseidre hagyatkozva alkotsz. (A kettő ugyanis nem zárja ki egymást. :-))

A klubsorozat alkalmai egymástól függetlenek, tetszés szerint természetesen külön-külön is végezhetőek!

~~~
A “Buja absztrakt tavaszi virág” című élő online klubfoglalkozás a tervezett, absztrakt témájú klubsorozat harmadik darabja. (Az első a 2021 februári “Strukturált tájkép” című volt. A második, márciusi “A rétegezés titkai” című klubfoglalkozásra a helyek elkeltek.)
A workshop jellegű foglalkozáson vászonra (vagy döntésed szerint min. 24×24 cm-es füzetbe) dolgozunk és rétegről-rétegre építünk fel a mintákhoz hasonló, absztrakt, vegyes technikás képet. A foglalkozás fókuszában az egyes rétegek és a strukturálás technikai megoldásai állnak és ezek összehangolása színekben, formában és anyagban.
Végig saját színvilággal és formavilággal tudsz dolgozni, a megadott alap kompozíció keretei között.
A foglalkozáson elmélet és gyakorlat egyaránt helyet kap, mindez élő online formában, azaz velem párhuzamosan tudsz alkotni, majd a kész alkotásodat írásban véleményezem, ez is a program része.
~~~

Szükséges eszközök:

Jelen klubfoglalkozáshoz szükség lesz elsősorban egy legalább 24×24 cm (max. 30×30 cm) feszített vászonra, ennek hiányában akár egy vastagabb lapú művésznaplóra vagy karton alapra. Ezen kívül nem túl vastag maradék (!) színes papírokra (pl. akár csomagolópapírok, szalvéták, vékonyabb scrapbook papírok), fehér selyempapírra (akár egy cipősdobozból), arany vagy ezüst papírra (pl. alufólia), vékony zsinegre vagy fonalra, akvarellfestékre és pasztellkrétákra, hobbiragasztóra, egy lapos ecsetre, grafit ceruzára, radírra.

A pontos eszközök listáját minden esetben a jelentkezés után, visszaigazolásban kapod meg. Ezek díját a workshop ára NEM tartalmazza, beszerzése egyénileg intézendő.

FONTOS, hogy az online klubokra az elvárt végeredmény érdekében érdemes otthonra minőségi alapeszközöket, így – az adott témától függően! – feszített, kasírozott vásznat, vastagabb (min. 250 g/m2) akvarellpapírt, művészi minőségű akrilfestéket, többféle vastagságú ecsetet beszerezni. Ezen felül az online klubokon általában minden, a háztartásban is megtalálható anyagokkal, például maradék papírokkal, textillel, hétköznapi alapanyagokkal, egyszerű eszközökkel dolgozunk.

Az alábbi program egy Facebook zárt csoportban, ÉLŐ online adásban kerül megtartásra 2021. április 17. szombaton 10-kb.12 óráig (2-2,5 óra, ebből kb. 1-1,5 óra közös munka és egy óra utólagos virtuális véleményezés, segítségadás). A regisztráció és a helyed véglegesítése után a további fontos információk ezután kizárólag már csak a fenti csoportban kerülnek megosztásra. A programra javasolt a megadott időpontban élőben bejelentkezni és együtt festeni, de akadályoztatás esetén a felvétel utólag is korlátlanul megtekinthető. Az élő adásban résztvevőknek a munkáit a csoportba való feltöltés után a klubfoglalkozás végén véleményezem, írásban korrigálom. Bármilyen technikai akadály felmerülése esetén a lehető leghamarabb felvett online videó tananyagban osztom meg a klub anyagát a csoporttal és a fent említett mentorálást természetesen ez esetben is biztosítom. A fenti csoporton kívüli oktatás vagy utólagos megtekintés nem lehetséges!

Jelen klub témája egy rétegezett festmény megalkotása 24×24 cm vagy 30×30 cm méretben, az alábbi saját vegyes technikás alkotásaim titkait fogom megmutatni lépésről-lépésre, amit otthonról követhetsz, technikailag, stílusában és hangulatában ehhez hasonlót készíthetünk együtt:

Időpont: 2021. április 17. 10-kb.12 óráig ÉLŐ online adás, Facebook zárt csoport, amihez a jelentkezés után hozzáférést adok!

Részvételi díj: 7.000 Ft

A klubnapra a 6+1 VIP Klubkártya használható (1 alkalom)!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.