Az alkotó nő ~ Mucsi Tina füveskönyve / 3 darabos karácsonyi csomag, AJÁNDÉKKAL és INGYENES kiszállítással

9 900 Ft

Ajándék a barátnőidnek, a család művészeinek, lazításra vágyó kollégáidnak?

Most egy igazán értékes, hasznos és szemet gyönyörködtető, “csajos” könyvvel tudod meglepni őket karácsonyra. Ráadásul csomagpontra történő szállítással most december 10-ig történő megrendelés esetén egy AJÁNDÉKOT is küldök neked és a kiszállítás INGYENES! 🙂

A KÖNYVCSOMAG KEDVEZMÉNYES ÁRA: 3300 Ft x 3 példány = 9900 Ft (bruttó)

megtakarítás: 1764 Ft + 1800 Ft szállítási ktg. = 3564 Ft

MEGRENDELÉSKOR A MEGJEGYZÉSBEN FELTÉTLENÜL TÜNTESD FEL A KÉRT FOXPOST CSOMAGPONT CÍMÉT, KÖSZÖNÖM! Csak Foxpost-os szállítással. A megrendeléskor a megjegyzésben akár személyre szóló dedikálás is kérhető.

A képen szereplő dekorációs elemek nem tartoznak a csomaghoz. Jelen termék megvásárlása 3 darab könyv megvásárlását jelenti.

Személyes átadás: ügyfélszolgálati időben, hétfőn és csütörtökön 9-12 óra között vagy kizárólag hétfőn a késő délutáni, esti órákban, Dunakeszin

~~~

A szerző, aki maga is művész és kreatív oktató, segít, hogy az alkotás új szokásunkká, majd az életstílusunkká váljon.

Megoldásokat ad azokra a helyzetekre, amikor elakad valami bennünk és körülöttünk, amikor le vagyunk terhelve. Hiszen mindannyian megérdemeljük a könnyedebb mindennapokat, az önkifejezés felszabadult örömét.

Ebben segít ez a könyv: az első tizenöt szabad percet adja meg nekünk – aztán a következőt, és a következőt, izgalmas, és egyben hasznos gyakorlatokkal, tippekkel és ötletekkel!

 

22 készleten

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Ajándékot keresel a barátnőidnek, a család művészeinek, a lazításra vágyó kollégáidnak?

Egy igazán értékes, hasznos és szemet gyönyörködtető, “csajos” könyvvel tudod meglepni a szeretteidet, barátaidat idén karácsonykor: most jelentős kedvezménnyel egyszerre három példányt tudsz megrendelni “Az alkotó nő – Mucsi Tina füveskönyve” című kötetből.

+ 1. AJÁNDÉK: csomagpontra történő szállítással most december 10-ig történő megrendelés esetén a kiszállítás INGYENES! 🙂

+ 2. AJÁNDÉK: És a könyvcsomaghoz idén december 10-ig történő megrendelés esetén most egy háromszínű szövegkiemelő filctollat is küldök neked a csomagban, ami munkához, tanuláshoz, de akár alkotáshoz is egy kiválóan alkalmas eszköz.

~~~

A könyvről:

Napi tizenöt perc magunkra. A kreativitásra. Az alkotásra. A kiteljesedésre. De kinek van ideje a mai rohanó világban, hogy önmagával, a lelki egészségével foglalkozzon? Hogy megadja önmagának a kreativitás örömét?

Mindenkinek.

Aki valaha is vágyott rá, hogy alkosson, annak el kell olvasnia Mucsi Tina füveskönyvét.

A szerző, aki maga is művész és kreatív oktató, segít, hogy az alkotás új szokásunkká, majd az életstílusunkká váljon.

Megmutatja, miként találhatunk rá könnyedén a rejtett erőforrásainkra és a kreatív, kiegyensúlyozott énünkre. Eközben pedig végig fogja a kezünket, hogy megtaláljuk, mi minden rejlik még bennünk, mire vagyunk képesek, amiről nem is tudtunk.

Tina arra is választ ad, hogy miként lépjünk ki az egyhangú körforgásból, a hétköznapjaink automatizmusaiból, a pótcselekvéseink kényszeréből. Megoldásokat ad azokra a helyzetekre, amikor elakad valami bennünk és körülöttünk, amikor le vagyunk terhelve. Hiszen mindannyian megérdemeljük a könnyedebb mindennapokat, az önkifejezés felszabadult örömét.

Ebben segít ez a könyv: az első tizenöt szabad percet adja meg nekünk – aztán a következőt, és a következőt, izgalmas, és egyben hasznos gyakorlatokkal, tippekkel és ötletekkel!

Ez a füveskönyv nem csupán arról szól, hogyan váljunk akár kezdőként, akár gyakorló alkotóként harmóniában élő, kiegyensúlyozott, önazonos művésszé. Ezek csupán következményei annak a lelkesítő folyamatnak, amelyet az alkotó ebben a könyvben egyszerű, mindenki számára érthető és megvalósítható lépéseken keresztül mutat meg.

Akik olvasták:

“Tina füveskönyve igazán inspiráló volt számomra, noha egyáltalán nincs kézügyességem. Mégis találtam benne ötleteket, amelyek bárki számára hasznosak lehetnek, hiszen a magunk módján mind alkotók vagyunk, vagy lehetünk. Az egyik legértékesebb gondolat számomra az alkotósarok vagy műhely létrehozása, aminek szükségességét csak pár éve ismertem fel én is, és ki is alakítottam egyet az íráshoz. A másik az a régi bölcsesség, hogy soha nem késő belekezdeni valami újba. Ezeken kívül is számos érdekes és hasznos javaslatot találtam a kötetben, ezért jó szívvel ajánlom mindenkinek!”
~ Fábián Janka, író

“Alkotás közben elengedjük a kontrollt, feloldódunk az időben, koncentrációnk összpontosul, áramlanak a képzetek. Megalkotjuk a történetünk, a saját életmesénk, amelyet szavakkal nem tudunk elmondani. Az alkotás a legmélyebb önismereti tükör: képet kapunk valódi önmagunkról, rejtett erőforrásainkról. Az alkotás a parázs, amelynek segítségével a gebéből táltos paripa lesz. Mucsi Tina füveskönyve ezen az úton vezet végig. Tartsatok Vele!”
~ Kádár Annamária, pszichológus, egyetemi adjunktus
“Tina egy olvasmányos, szókimondó, lelkesítő könyvet írt nekünk, amelyből sugárzik az önmagunk feltétlen szeretete melletti elköteleződés. Nagy öröm volt olvasni, és érezni, ahogy a hatása alá kerülök és észrevétlenül átértékelek az életemben néhány fontos dolgot. Így aki elolvassa, nem menekülhet: menten megteremti magának az időt és a teret az alkotásra.
Tina ebben a könyvben végre ledobálja a mázsás súlyokat, amelyekkel eddig agyonnyomtuk saját alkotókedvünket. Kiderül, hogy alkotni egyszerű, könnyű, szórakoztató. Létszükséglet.
Engedd hát te is, hogy magával ragadjanak Tina felszabadító, bátorító szavai, válassz egyet a könyv konkrét, gyakorlati ötleteiből, és vesd bele magad az alkotásba! Aztán csak figyeld, hogyan teszi ez az aprónak tűnő lépés egyre nyugodtabbá és derűsebbé az életedet!”
~ Sarkadi Kriszta, a “Mesés életem könyve” szerzője, csodautas.com
„Varázslatos könyvet vesz kezébe az olvasó, amikor kinyitja Mucsi Tina füveskönyvét. Ezek az oldalak, ezek a sorok az alkotás varázslatával töltik meg a szürke hétköznapokat. Tina mondatról mondatra haladva vezet be minket a kreativitás tündérországába, miközben gyógyírt kínál, elfeledtetve az összes kifogásunkat, félelmünket, önkorlátozó hiedelmünket, amellyel olyan profin meggátolnánk magunkat abban, hogy magunk is kreatív alkotóvá váljunk.
Egy igencsak zsúfolt időszakban kaptam kézhez a kötetet, ami rögtön az első fejezettel meg is szólított. Épp egy költözés közepén voltam, csomagolnom kellett volna, de azon kaptam magam, hogy a kanapén elheveredve falom az oldalakat arról, hogyan teremthetek időt az alkotásra. Aztán később, már az új lakásban, a kidobozolás helyett – kanapé híján – könyvekkel teli dobozokra kuporodva folytattam az olvasást, hogy mire megérkezik a festéshez méretezett ebédlőasztal, azt is kiválasszam, melyik feladatot rajzolom meg Tina könyvéből.
Nekem a kreatív gyakorlatok jelentették a legnagyobb örömet, hisz ezek segítettek megidézni azt a felszabadult, derűs alkotóenergiát, amelyet Tina csoportjaiban is megtapasztalhattam. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a kötetet, aki inspirációt, megerősítést vagy csak kreatív löketet keres az élete színesítéséhez.”
~ R. Kövér Balázs, angyaltolmács
Copyright © Mucsi Martina, 2021

A szöveget gondozta: www.krisznadasiwrites.hu

Borítóterv, tördelés, nyomdai előkészítés: www.szabinakorsos.hu

A szerző fotóját (hátsó borító) készítette: szilvifoto.hu

ISBN 978-615-01-2160-4

Kiadó: Mucsi Martina E.V.

Nyomda: PrintPix Nyomda és Grafikai Stúdió

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 27 × 24 × 2 cm