Alkotótábor kamaszoknak

45 000 Ft

Napközi jellegű rajz- és festőtábor

Azoknak a felnőtteknek és kamasz gyermekeknek állítottam össze a programot, akik szeretnek rajzolni, akár már képzőművészeti iskolába, osztályba, képzésre járnak (vagy ilyenbe készülnek) és a tudásukat szeretnék bővíteni, csiszolni.

Elfogyott

Leírás

Az idén, 2023-ban már a 12. nyár során kerül megrendezésre a Tina Rajztanodája nyári napközi alkotótábora gyermekeknek, ahová – mint eddig mindendig – akár felnőttek is bátran becsatlakozhatnak!

Az idei nagy változás, hogy ezúttal a kicsit idősebbeket várom: azoknak a 13-17 éves gyermekeknek állítottam össze a programot, akik szeretnek rajzolni, akár már képzőművészeti iskolába, osztályba járnak (vagy ilyenbe készülnek) és a tudásukat szeretnék bővíteni, gyakorolni, hozzáértő segítséggel fejleszteni, ami nehezen megy, emellett felkészülni a további megmérettetésekre.

A programra felnőtteket is sok szeretettel várok, akik év közben képzőművészeti képzésen vesznek részt vagy esetleg ilyenre készülnek és szívesen gyakorolnának velünk.

A tábor napközi jelleggel indul, reggel 9-től kb. 16 óráig tart.

A táborban kreatív fejlesztő gyakorlatokkal és klasszikus rajzgyakorlatokkal igyekszünk közelebb kerülni (a teljesség igénye nélkül) például

  • a fény-árnyék ábrázolásához,
  • a kompozíció kidolgozásához,
  • a távolságok érzékeltetéséhez,
  • az egyes felületek (textil, fém, …) megjelenítéséhez,
  • vagy a színek megfelelő alkalmazásához…

Az eszközeink pedig mindehhez elsősorban a szén, a pasztell és az akril lesznek a 3 napban.

Helyszín: Dunakeszi, Németh László köz 11.

Időpont: 2023. június 19-20-21. hétfő-szerda (3 nap), minden nap 9-16h

A tábor kis létszámú, max. 8 fős csoportban indul.

A tanfolyam díja az ebédek díját nem tartalmazza, az ebédet mindenki otthonról hozza magával, így nap közben saját igény szerint lehet enni és alkotni. Az uzsonna, így gyümölcs vagy joghurt, egészséges rágcsálnivaló és tea helyben “a cég ajándéka”.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.