“Akvarelltanoda© az alapoktól” exkluzív online programcsomag

69 000 Ft

 

Hogy ezután soha többé ne kelljen újrakezdened az akvarellfestés tanulását…

 • Szeretnéd alaposan elsajátítani az akvarellfestés művészetét, “egészen a kályhától kezdve”?
 • Talán már festesz is, de sokszor nem úgy sikerül a képed, ahogyan szeretnéd, “mindig hiányzik valami”…?
 • Szeretnél önállóan is festeni, nem csak másolni, de nem tudod, hogy hogyan érdemes megtervezni és kivitelezni egy képet?
 • Egyszóval jó volna tudni lépésről-lépésre a legfontosabb ALAPOKAT, hogy egyedül is magabiztosan fogj neki egy akvarell festménynek?

Most mindezt szívesen megtanítom Neked online, folyamatos jelenléttel, lépésről-lépésre, 3 hónap alatt.

2022. október 28-án indulunk! 🙂

>>> További részletek a leírásban! >>>

Elfogyott

Leírás

Az “Akvarelltanoda© az alapoktól” exkluzív online programcsomag neked készült, ha

 • szeretnéd megismerni az akvarellfestés legfontosabb alapjait,
 • ha igazán a mélyére merülnél az akvarellfestés technikáinak,
 • ha már festesz és mégis úgy érzed, hogy hiányzik az akvarellel való alkotás néhány alapvető szabályának ismerete,
 • ha szereted az egyértelmű és lényegre törő magyarázatokat,
 • a sok gyakorlati segítséget,
 • a változatos, így vegyesen írott, képes, videós tananyagot és segítségeket,
 • egy elérhető mentor jelenlétét a tanulási folyamatod során,
 • ha képes vagy 3 hónapig rendszeresen, hetente legalább 1-2 órát az akvarellfestés titkainak szentelni,
 • és ha szeretnél ezentúl egy komplexebb rálátással, önállóan is akvarellképeket alkotni!

MIT SAJÁTÍTHATSZ EL PONTOSAN A PROGRAM SORÁN?

A program egyik résztvevőjének gyakorló munkája

A mintegy 3 hónapon át tartó programon nem csupán a megfelelő eszközökkel és ezek alapvető használatával ismertetlek meg.

Ennél sokkal mélyebbre merülünk és olyan alapokat rakunk le, amire utána már bátran, akár önállóan is építkezhetsz!

Így írott és videós tananyagokból és sok egyszerű(nek tűnő :-)) gyakorlat során megismered, begyakorolhatod többek közt:

 1. a festék és víz keverési arányait,
 2. a hatásos, profi rétegezést,
 3. a színek megfelelő használatát,
 4. a fehér színnel, fehér felületekkel való munkát,
 5. a különböző felületek, textúrák megjelenítését,
 6. a fények és árnyékok használatát és ábrázolását,
 7. a megfelelő téma kiválasztását,
 8. a kompozíciók létrehozását, és
 9. az akvarellben használatos egyéb kiegészítő technikákat.

Ági egyik záró munkája

Számomra mind a feladatok, mind az anyagok nagyon hasznosak voltak. Úgy érzem minden feladat segített abban, hogy magabiztosabban fessek. Bátrabban nyúlok a színekhez és az ecset kezelésem is javult. Türelmesebb lettem magával az anyaggal is. Úgy érzem jobban tudom irányítani. Jó tapasztalat volt megosztani másokkal a képeket és látni, hogy mások ugyanabból a feladatból mit festettek. A hozzászólások mindig pozitívak voltak és ez is motivált. Igyekszem ezután is a lehető legtöbbet foglalkozni a festéssel. Igyekszem a hibák helyett/mellett, azokat a dolgokat kiemelni, amelyek pozitívak és előre visznek. ~ W. Ági, résztvevő

 

 

MI BENNE A PLUSZ?

1. BÓNUSZ:

Ez az exkluzív programcsomag az “Akvarelltanoda© az alapoktól” online programon felül tartalmazza a “Színkeverés az akvarellfestésben” című, lényegretörő és rendkívül alapos anyagot tartalmazó online programot, amelyben

 • részletesen mesélek a színek alapvető tulajdonságairól,
 • megmutatom a festék és a víz kölcsönhatását,
 • vízmennyiség fontosságát,
 • megmutatok Neked 5-6 féle színkeverési technikát, amelyekre eddig talán nem is gondoltál,
 • sokat gyakoroljuk a színek keverését, folyatását, összemosását,
 • megfigyeljük együtt a színek változásait az egyes keverési technikák során,
 • és készítünk együtt több látványos kész alkotást is.

Bővebben a “Színkeverés…” programról itt olvashatsz: https://kreativonismeret.hu/termek/szinkeveres-az-akvarellfestesben-online/

A programot tetszésed szerint a 3 hónap közös tanulásunkkal párhuzamosan vagy azt követően is elvégezheted, nagyszerűen kiegészíti az alapokat.

2. BÓNUSZ:

Most AJÁNDÉKBA kapod a TITKOK KERTJE című, korábbi Akvarelltanoda© élő online program felvételét.

A felvétel kb. 2,5 órás teljes projektet mutat be, végig kommentárral, lépésről-lépésre.

Felhívom a figyelmedet, hogy az ajándék élő adás felvétele SD minőségű. Az élő adásban előforduló pixelesedést, homályos közvetítést, a Facebook élő adás adott minőségű elmentését sajnos nem tudom megakadályozni. Az “Akvarelltanoda az alapoktól” és a “Színkeverés…” programok rögzített videóinál már természetesen nem fordulnak elő technikai bukkanók.

HOGYAN FOGUNK TANULNI?

3 hónapon át egy folyamatos, közös, szorosan együttműködő kapcsolatban és munkában leszünk, hogy minden alapvető ismeretet megkapj, begyakorolhass az akvarellfestés legfontosabb alapjait illetően.

A program egyik résztvevőjének gyakorló munkája

A program egyes leckéit minden héten pénteken juttatom el Hozzád e-mailben, amely elméleti és gyakorlati anyagot is tartalmaz. A program ideje alatt végig lehetőséged van válaszlevélben kérdezni, a kész munkáidat elküldeni nekem, amelyeket véleményezek, hibák esetén javaslatokat teszek a javításra (elsősorban mindig hétfőn és csütörtökön délelőtt, az ügyfélszolgálati időben).

Amennyiben a jelentkezők száma ezt indokolja, akkor egy Facebook zárt csoportot is létrehozok, amelyhez elérhetőséget biztosítok Neked, így a többiekkel együtt haladhatsz, inspirálhatjátok egymást is.

A csoportban az eddigi tapasztalataim és mindenkori törekvéseim alapján támogató, megtartó légkör uralkodik majd és baráti, oldott hangulat. Segítőkész tanulótársakkal oszthatod meg az alkotásaidat, tapasztalataidat nap mint nap, és cserélhetsz eszmét a különböző témákról. A csoport támogató célú, ám a folyamatos részvétel természetesen nem “kötelező”, annyira veszel részt a közösségi térben, amennyire ezt Te igényled.

Lépésről-lépésre haladunk majd együtt a (részben egymásra épülő) témákkal, az írásos, szöveges, videón rögzített tananyaggal és a gyakorlatokkal, mindezekhez összesen heti 1-2 óra szabadidőt* kell előre betervezned magadnak, hogy hatékonyan tudj velünk együtt haladni. (*Amennyiben komolyan foglalkozol egy területtel, ennyi időt érdemes egy adott időszakban, ez esetben 3 hónapon át rászánni a témára, hogy valóban fejlődj és elérd a kitűzött célodat.)

A saját időbeosztásod szerint akkor dolgozod fel az elméleti és gyakorlati anyagot, amikor csak szeretnéd ( = amikorra betervezted a heti rendszerességű, akvarellfestésre szánt idődet. :-))

A témákat lényegre törően, frappánsan, mégis kimerítő alapossággal fogom prezentálni, hogy a lehető leghatékonyabban tudj ezekkel haladni.

Évi egyik munkája

A tanfolyam által megugrottam végre azt a szintet, mind tudásban, mind bátorságban, amire vágytam: hogy merjek és tudjak önállóan alkotni.

Így abszolút látom utólag, hogy mennyi technikai hiányosságom volt, mind hiába a korábbi sok ingyenes tutorialos video, vagy egy-egy kép”másoló” vezetett tanfolyam. Kellett ez a hiánypótló, mindent összefoglaló-tartalmazó tudáshalmaz.

Az alapoktól, kezdve azzal, hogy kiismerjem a saját eszközeim, a színeken keresztül az önállóságra való felkészítő feladatokig. Félelmetes volt, akkor és ott, de meg kellett lépni, hogy önállóan alkotunk, és már nem video alapján, Téged nézve. Az elején jó volt (a videok), segített helyretenni, ill ihletet meríteni az ecsethasználattal kapcsolatban, és a víz mennyiségekkel kapcsolatban. Hogy Te hogyan tartod az ecsetet, milyen erősséggel nyomod rá, mennyi vizet veszel fel az ecsettel, és hányszor mész rá újra a papírra. Emlékszem a videoidnál mekkorát rácsodálkoztam, ha többször is rámentél ugyanarra a területre, hogy jé ilyet lehet?

Na meg később a visszatörlés, javítási lehetőségekre. Huh, ez nekem nagyon nagy dolog, mert kb abban a hitben éltem, hogy az akvarellt nem lehet javítgatni, ha félresikerült vmi így jártál. és aztán később a medúzás képemnél volt is lehetőségem sokszor törölni, javítani, és meg is érte a végeredmény. ~ B. Éva

 

Átmenetek gyakorlása

HA KÖZBEN BÁRMILYEN OKBÓL LEMARADSZ…

Ne aggódj: a program a 3 hónapot követően is a tied marad, teljesen a saját tempódban végezheted!

Az anyagot mindenképpen megkapod a 3 hónap során, minden héten pénteken és a folyamatos segítségem is erre az időszakra érvényes, de természetesen később is szívesen válaszolok a kérdéseidre, megnézem az elkészült képeidet, csak esetleg lassabban válaszolok majd. Amennyiben csoport is létrejön, úgy az is megmarad a későbbiekre is.

 

 

Orsi egyik gyakorlata

Nagyon szerettem a programot, sajnálom, hogy vége. A feladatok – ahogy a többi tanfolyamod is – igazi kikapcsolódást nyújtottak. Nagyon jó, hogy írásban is megkapjuk az anyagot, bármikor vissza lehet keresni az információkat. Nagyon jól magyarázod, tanítod a technikákat. Ez a tanfolyam hiánypótló. Könyv formájában is lenne rá kereslet. Köszönöm szépen, örülök, hogy rátaláltam a Rajztanodára. ~ dr. Sz. Orsi

 

 

 

 

~

A PROGRAMOT MÁR ELVÉGZETT RÉSZTVEVŐK TECHNIKAI GYAKORLATAIBÓL, KÉSZ ALKOTÁSAIBÓL (a képek kattintással nagyíthatóak):

MENNYIBE KERÜL?

 • A tanfolyam ára tehát a 3 hónapon át tartó támogatásommal,
 • a felsorolt témákra és a fenti intenzív formában,
 • a “Színkeverés az akvarellfestésben” bónusz programmal
 • és a választott ajándék online felvétellel együtt összesen

most mindössze bruttó 69.000 forint.

A program díja a szükséges alkotó eszközöket nem tartalmazza, ám ezekről természetesen a program előtt és az első hetében információt adok.

MIKOR KEZDŐDIK ÉS MEDDIG TART A PROGRAM?

A program 2022. október 28-án, pénteken kezdődik, megadom a szükséges eszközök listáját (alapvetően papír, ecsetek, festék) és meg tudsz ismerkedni a csoporttársakkal, elő tudsz készülni a programra. A program időtartama tervezetten 3 hónap, így (a karácsonyi időszakban egy pár hetes szünettel) február első felében ér véget.

SZÜKSÉGES VALAMILYEN ELŐFELTÉTEL A JELENTKEZÉSHEZ?

Nem, semmilyen előfeltétel, előzetes rajztudás nem szükséges!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.