“Akvarellmozaik” ÉLŐ ONLINE workshop / Akvarelltanoda©

8 000 Ft

Időpont:

2022. február 19. szombat 10-kb.13h / ÉLŐ online adás, zárt felület (ehhez a jelentkezés után hozzáférést adok)

A klubnapra a 6+1 VIP Klubkártya használható (1 alkalom)!

Elfogyott

Leírás

Az Akvarelltanoda idei első alkalmán stílszerűen az akvarellfestésben használatos alaptechnikákat fogjuk megismerni és gyakorolni, rácsodálkozunk új lehetőségekre.

A festési technikákat nem “száraz” gyakorlatokkal nézzük végig, hanem egy látványos “akvarellmozaikot” festünk ezekből (a megnevezés saját ötlet :-)), megmutatom, hogyan lehet felépíteni egy ehhez hasonló, színpompás és változatos, mégis harmonikus festményt a kreatív naplódban vagy akár különálló alapon, tetszőleges méretben, amely aztán egyértelműen a falra kívánkozik majd vagy ajándékba is adhatod. 

A workshopon “Akvarellmozaik” a téma, az alábbi minta alkotásom technikáját fogom megmutatni egy velem párhuzamosan készített festményen:

Ahogyan nálam ez megszokott, NEM egy az egyben másolunk, hanem rögtön saját színekkel és kompozícióval is dolgozhatsz az alapok megismerése közben és után!

FONTOS, hogy az elvárt végeredmény érdekében művészi minőségű eszközökkel dolgozunk, így javasolt a projektekhez legalább 25%-os, inkább 100% pamuttartalmú akvarellpapír és megfelelő minőségű ecset, akvarellfesték beszerzése. Az eszközök díját a workshop ára NEM tartalmazza, beszerzése egyénileg intézendő. A kellékek pontos listáját a jelentkezés véglegesítése után, a visszaigazolásban fogom küldeni.

Az alábbi program egy Facebook zárt csoportban, ÉLŐ online adásban kerül megtartásra 2022. február 19. szombat 10-kb.13 óráig (3 óra, ebből kb. 1,5-2 óra közös alkotás és egy óra utólagos virtuális véleményezés, segítségadás). A regisztráció és a helyed véglegesítése után a további fontos információk ezután kizárólag már csak a fenti zárt Facebook csoportban kerülnek megosztásra. A programra javasolt a megadott időpontban élőben bejelentkezni és együtt festeni, de akadályoztatás esetén a résztvevők számára a felvétel utólag is korlátlanul megtekinthető. Az élő adásban résztvevőknek a munkáit a csoportba való feltöltés után a workshop ideje alatt és azt követően is véleményezem, írásban korrigálom. Bármilyen technikai akadály felmerülése esetén a lehető leghamarabb felvett online videó tananyagban osztom meg a workshop anyagát a csoporttal és a fent említett mentorálást természetesen ez esetben is biztosítom. A fenti csoporton kívüli oktatás vagy utólagos megtekintés nem lehetséges!

Időpont: 2022. február 19. szombat 10-kb.13 óráig ÉLŐ online adás, Facebook zárt csoport, amihez a jelentkezés után hozzáférést adok!

Részvételi díj: 8.000 Ft

A klubnapra a 6+1 VIP Klubkártya használható (1 alkalom)!

~~~

Az Akvarelltanoda© az idén már 12 éves Tina Rajztanodája 2020 tavaszán indult, kezdő és haladó akvarellistáknak szóló programsorozata. Az elsősorban online, néha személyes workshopok célja az érdeklődőknek bemutatni az akvarelltechnikák alap és haladó eszköztárát, amelyekkel rögtön saját festményeket is készítenek a résztvevők.

A 3-4 órás workshopokon kizárólag saját készítésű akvarell képeimet “festjük újra együtt”, lépésről-lépésre, többnyire A5 vagy A4-es méretben. Az eredeti minta alapján a technikát mutatom és magyarázom is, mindig egy (vagy esetenként akár több) teljesen saját kompozíciójú és színvilágú festményt fogsz készíteni, tehát soha NEM egy az egyben másolunk egy festményt!

A szükséges eszközökről a foglalkozást megelőzően a visszaigazolásban információkat küldök, a megszokott akvarellfestő kellékeken túl speciális eszköz általában nem szükséges.

A workshopok havi 1-2 alkalommal meghirdetésre, jelenleg ÉLŐ online formában és ritkábban csoportos formában. Amint újra lehetőség lesz gyakrabban személyes csoportokra, úgy azok pénteken délelőttönként Dunakeszin vagy ritkán hétvégente délelőttönként Budapesti helyszínen, a VII.kerületben az Astoriánál kerülnek megtartásra. A pontos témákért és időpontokért figyeld a hírleveleket (feliratkozás a https://kreativonismeret.hu főoldalán) és a Tina Rajztanodája Facebook oldalának eseményeit!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.