“Akvarellmozaik” ÉLŐ ONLINE workshop felvétele / Akvarelltanoda©

8 000 Ft

 

A 2022 februárjában lezajlott élő online workshop vágatlan felvétele.

Elérhető az eredeti áron: 2023. szeptember 30-ig

A program ezt követően lekerül a rajztanoda kínálatából, és többé nem lesz megvásárolható.

Elfogyott

Leírás

Az Akvarelltanoda ezen alkalmán az akvarellfestésben használatos alaptechnikákat ismerheted meg és gyakorolhatod, rácsodálkozhatsz új lehetőségekre.

A festési technikákat nem “száraz” gyakorlatokkal nézzük végig, hanem egy látványos “akvarellmozaikot” festünk ezekből (saját elnevezés). Megmutatom, hogyan lehet felépíteni egy ehhez hasonló, színpompás és változatos, mégis harmonikus festményt a kreatív naplódban vagy akár különálló alapon, tetszőleges méretben, amely aztán egyértelműen a falra kívánkozik majd vagy ajándékba is adhatod. 

A workshopon “Akvarellmozaik” a téma, az alábbi minta alkotásom technikáját fogom megmutatni egy velem párhuzamosan készített festményen:

Ahogyan nálam ez megszokott, NEM egy az egyben másolunk, hanem rögtön saját színekkel és kompozícióval is dolgozhatsz az alapok megismerése közben és után!

FONTOS, hogy az elvárt végeredmény érdekében művészi minőségű eszközökkel dolgozunk, így javasolt a projektekhez legalább 25%-os, inkább 100% pamuttartalmú akvarellpapír és megfelelő minőségű ecset, akvarellfesték beszerzése. Az eszközök díját a workshop ára NEM tartalmazza, beszerzése egyénileg intézendő.

A felvétel díja: 8.000 Ft

~~~

Az Akvarelltanoda© az idén már 14 éves Tina Rajztanodája 2020 tavaszán indult, kezdő és haladó akvarellistáknak szóló programsorozata. Az online vagy személyes workshopok célja az érdeklődőknek bemutatni az akvarelltechnikák alap és haladó eszköztárát, amelyekkel rögtön saját festményeket is készítenek a résztvevők.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.