“Absztraktmozaik” élő online klubfoglalkozás FELVÉTELE

8 000 Ft

 

A 2022 májusában lezajlott élő online workshop vágatlan felvétele.

Elérhető az eredeti áron: 2023. szeptember 30-ig

A program ezt követően lekerül a rajztanoda kínálatából, és többé nem lesz megvásárolható.

Elfogyott

Leírás

Csodálod az egyedi, laza, látványos alkotásokat? Szeretnél te is hasonlóakat készíteni, de nem tudod, hogyan kezdj bele?
Ezen a felvételen ismét megismertetlek új eszközökkel, trükkökkel, lehetőségekkel, és technika-kombinációkkal!

~~~

“Absztraktmozaik” = kompozíció és ellazulás…

~~~

Ezen az élő online programon egy alapra egyszerre kilenc kis képet festettünk párhuzamosan, azaz egy igazi absztraktmozaikot! 🙂 Ez a közös alkotásunk nem pusztán élvezetes időtöltés, hanem ismét egy kiváló gyakorlat rengeteg fontos ismeret elsajátítására.

Az “Absztraktmozaik” klubfoglalkozás folyamata közben megismertetlek többek között

  • egy kép kompozíciójának lehetőségeivel,
  • a hatásos színek kiválasztásával,
  • a minél változatosabb részletek titkaival,
  • a különböző eszközök megfelelő sorrendjével és kombinációival (akril, pasztell, tus, ceruza, zselés toll, …),
  • a fehér és fekete alapra történő alkotás fontos alapjaival (attól függetlenül, hogy választásod szerint fehér vagy fekete alapra alkotsz majd velem együtt, elmesélek mindkettőről mindent :-)),
  • és mindezek könnyed, ellazult használatával.
~~~

A foglalkozáson elmélet és gyakorlat egyaránt helyet kap, az élő online program felvételével, azaz velem párhuzamosan tudsz alkotni.

KEZDŐKNEK kiváló alkalom ez, hogy gyakorlatban ismerkedjenek meg a stílus alapjaival, szabályaival és lehetőségeivel, és rögtön egy látványos, egyedi alkotást készítsenek.

HALADÓKNAK pedig egy újabb lehetőség arra, hogy további technikákat, lehetőségeket próbáljanak ki, tapasztaljanak meg, fejlődjenek, gyakoroljanak, mélyítsék az eddigi tudásukat.

~~~
Eszközszükséglet:

Jelen projekthez szükséged lesz egy legalább 20 x 20, max. 30 x 30 cm-es, legalább rajzlap vastagságú, sima fehér vagy fekete papír alapra vagy naplóoldalra (mindegy, melyik, választásod szerint), ezen kívül 3-4 féle színes és fehér akrilfestékre, ecsetekre, ceruzákra, vékony hegyű tollakra (fekete alap esetén fehér zselés tollra), pár színű puha porpasztell krétára. Ha van, esetleg tus, élénk színű tinta, festőkés vagy spatula is használható.

Jelen felvételen lépésről-lépésre haladhatunk együtt, és egy ezekhez hasonló, saját forma- és színvilágú képet készíthetsz velem párhuzamosan:

A felvétel díja: 8.000 Ft

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.