“Absztraktmozaik” élő online klubfoglalkozás

8 000 Ft

Időpont:

2022. május 6. pénteken 10-kb.13 óráig / ÉLŐ online adás, zárt felület (ehhez a jelentkezés után a visszaigazolásban hozzáférést adok)

A klubnapra a V.I.P. Klubkártya használható, kedvezményesen mindössze 1 alkalom kerül levonásra.

Elfogyott

Leírás

Csodálod az egyedi, laza, látványos alkotásokat?

Szeretnél te is hasonlóakat készíteni, de nem tudod, hogyan kezdj bele?

Szívesen megismerkednél új eszközökkel, trükkökkel, lehetőségekkel, technika-kombinációkkal?

~~~

Ezen a májusi alkotó hétvégén ezzel az élő online programmal kezdek pénteken délelőtt: egy olyan klubfoglalkozáson, amelyen egy alapra egyszerre kilenc kis képet fogunk festeni párhuzamosan, azaz egy igazi absztraktmozaikot! 🙂

Ez a közös alkotásunk nem pusztán élvezetes időtöltés lesz, hanem ismét egy kiváló gyakorlat rengeteg fontos ismeret elsajátítására.

~

“Absztraktmozaik” = kompozíció és ellazulás…

~

Az “Absztraktmozaik” klubfoglalkozás folyamata közben megismertetlek többek között

  • egy kép kompozíciójának lehetőségeivel,
  • a hatásos színek kiválasztásával,
  • a minél változatosabb részletek titkaival,
  • a különböző eszközök megfelelő sorrendjével és kombinációival (akril, pasztell, tus, ceruza, zselés toll, …),
  • a fehér és fekete alapra történő alkotás fontos alapjaival (attól függetlenül, hogy választásod szerint fehér vagy fekete alapra alkotsz majd velem együtt, elmesélek mindkettőről mindent :-)),
  • mindezek könnyed, ellazult használatával,
  • … és persze mindennel, ami közben szóba kerül vagy amiről kérdeztek! 🙂
~~~

A foglalkozáson elmélet és gyakorlat egyaránt helyet kap, mindez élő online formában, azaz velem párhuzamosan tudsz alkotni, majd a kész alkotásodat írásban véleményezem, ez is a program része.

KEZDŐKNEK kiváló alkalom ez, hogy gyakorlatban ismerkedjenek meg a stílus alapjaival, szabályaival és lehetőségeivel, és rögtön egy látványos, egyedi alkotást készítsenek.

HALADÓKNAK pedig egy újabb lehetőség arra, hogy további technikákat, lehetőségeket próbáljanak ki, tapasztaljanak meg, fejlődjenek, gyakoroljanak, mélyítsék az eddigi tudásukat.

A május 6-7-8. hétvégi klubsorozat alkalmai egymástól függetlenek, tetszés szerint természetesen külön-külön is végezhetőek.

~~~
Eszközszükséglet:

Jelen projekthez szükséged lesz egy legalább 20 x 20, max. 30 x 30 cm-es, legalább rajzlap vastagságú, sima fehér vagy fekete papír alapra vagy naplóoldalra (mindegy, melyik, választásod szerint), ezen kívül 3-4 féle színes és fehér akrilfestékre, ecsetekre, ceruzákra, vékony hegyű tollakra (fekete alap esetén fehér zselés tollra), pár színű puha porpasztell krétára. Ha van, esetleg tus, élénk színű tinta, festőkés vagy spatula is használható. A eszközök pontos listáját minden esetben a jelentkezés után, visszaigazolásban kapod meg. Ezek díját a workshop ára NEM tartalmazza, beszerzése egyénileg intézendő.

Az alábbi program egy Facebook zárt csoportban, ÉLŐ online adásban kerül megtartásra 2022. május 6. pénteken 10-kb.13 óráig (3 óra, ebből az idő nagy részében közös munka és utána virtuális véleményezés, segítségadás). A regisztráció és a helyed véglegesítése után a további fontos információk ezután kizárólag már csak a fenti csoportban kerülnek megosztásra. A programra javasolt a megadott időpontban élőben bejelentkezni és együtt festeni, de akadályoztatás esetén a felvétel utólag is korlátlanul megtekinthető. Az élő adásban résztvevőknek a munkáit a csoportba való feltöltés után a klubfoglalkozás végén véleményezem, írásban korrigálom. Bármilyen technikai akadály felmerülése esetén a lehető leghamarabb felvett online videó tananyagban osztom meg a klub anyagát a csoporttal és a fent említett mentorálást természetesen ez esetben is biztosítom. A fenti csoporton kívüli oktatás vagy utólagos megtekintés nem lehetséges!

Jelen klubon az alábbi, saját alkotásaim titkait fogom megmutatni lépésről-lépésre, amit otthonról követhetsz és egy ehhez hasonló, saját forma- és színvilágú képet készíthetsz velem párhuzamosan:

Időpont: 2022. május 6. pénteken 10-kb.13 óráig ÉLŐ online adás, Facebook zárt csoport, amihez a jelentkezés után hozzáférést adok!

Részvételi díj: 8.000 Ft

A klubnapra a V.I.P. Klubkártya használható, kedvezményesen mindössze 1 alkalom kerül levonásra.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.