“Absztrakt őszi színvarázs” élő online klubfoglalkozás

9 000 Ft

Időpont:

2021. szeptember 25. szombat 10-kb.14h / ÉLŐ online adás, zárt felület (ehhez a jelentkezés után a visszaigazolásban hozzáférést adok)

A klubnapra a V.I.P. Klubkártya használható, kedvezményesen mindössze 1 alkalom kerül levonásra.

Elfogyott

Leírás

Mondj búcsút a másolásnak és készíts teljesen egyedi, saját alkotásokat!

Neked, aki érdeklődsz az absztrakt iránt, talán nem is újdonság, hogy az absztrakt ábrázolás bizony nem csupán színes vonalak és foltok találomra elhelyezett halmaza.

Ennél mind a tartalmát, mind a technikáját tekintve sokkal mélyebb és sokrétűbb, rengeteg különböző lehetőséget rejt, az ezekben való elmerülés pedig egy rendkívül izgalmas kaland!

A Tina Rajztanodája absztrakt témájú klubjain megtanulhatod – többek közt – az absztrakt legfontosabb alapjait és legfőbb elemeit, a vonalak és foltok használatát, a kompozíció alapjait, a színek és egy kép elemeinek tudatos összehangolását, a technikai alapokat és lehetőségeket… Miközben mégis az érzéseidre hagyatkozva alkotsz. (A kettő ugyanis nem zárja ki egymást. :-))

A klubsorozat alkalmai egymástól függetlenek, tetszés szerint természetesen külön-külön is végezhetőek!

~~~
Az “Absztrakt őszi színvarázs” című élő online absztrakt klubon egy akril képet készítünk együtt és az alábbi témákkal foglalkozunk:
  • a színek kiválasztása, összhatása
  • formák összhatása
  • kompozíció
  • maszkoló szalag megfelelő használata
  • fátyolos és fedő rétegezés
  • strukturált felületek létrehozása, egyszerű eszközökkel
  • + ami még felmerül, mindig sokat beszélek… :-))

A foglalkozáson elmélet és gyakorlat egyaránt helyet kap, mindez élő online formában, azaz velem párhuzamosan tudsz alkotni, majd a kész alkotásodat írásban véleményezem, ez is a program része.

KEZDŐKNEK kiváló alkalom ez, hogy gyakorlatban ismerkedjenek meg a stílus alapjaival, szabályaival és lehetőségeivel, és rögtön egy látványos, egyedi alkotást készítsenek.

HALADÓKNAK pedig egy újabb lehetőség arra, hogy kipróbálják a geometrikus absztrakt világát és további technikákat próbáljanak ki, fejlődjenek, gyakoroljanak, mélyítsék az eddigi tudásukat.

~~~

FONTOS, hogy az ONLINE klubokra az elvárt végeredmény érdekében érdemes otthonra minőségi alapeszközöket, így – az adott témától függően – feszített, kasírozott vásznat, vastagabb (min. 250 g/m2) akvarellpapírt, művészi minőségű akrilfestéket, többféle vastagságú ecsetet beszerezni. Ezen felül az online klubokon általában minden, a háztartásban is megtalálható anyagokkal, például maradék papírokkal, textillel, hétköznapi alapanyagokkal, egyszerű eszközökkel dolgozunk.

Jelen projekthez szükséged lesz egy legalább 20 x 20 cm-es feszített vászonra, 3-4 féle színes és fehér akrilfestékre, ecsetekre, szivacsra, maszkoló szalagra, esetleg recés spatulára, festőkésre vagy habkártyára. A eszközök pontos listáját minden esetben a jelentkezés után, visszaigazolásban kapod meg. Ezek díját a workshop ára NEM tartalmazza, beszerzése egyénileg intézendő.

Az alábbi program egy Facebook zárt csoportban, ÉLŐ online adásban kerül megtartásra 2021. szeptember 25. szombat 10-kb.14 óráig (4 óra, ebből az idő nagy részében közös munka és utána virtuális véleményezés, segítségadás). A regisztráció és a helyed véglegesítése után a további fontos információk ezután kizárólag már csak a fenti csoportban kerülnek megosztásra. A programra javasolt a megadott időpontban élőben bejelentkezni és együtt festeni, de akadályoztatás esetén a felvétel utólag is korlátlanul megtekinthető. Az élő adásban résztvevőknek a munkáit a csoportba való feltöltés után a klubfoglalkozás végén véleményezem, írásban korrigálom. Bármilyen technikai akadály felmerülése esetén a lehető leghamarabb felvett online videó tananyagban osztom meg a klub anyagát a csoporttal és a fent említett mentorálást természetesen ez esetben is biztosítom. A fenti csoporton kívüli oktatás vagy utólagos megtekintés nem lehetséges!

Jelen klubon az alábbi, saját alkotásom titkait fogom megmutatni lépésről-lépésre, amit otthonról követhetsz és ehhez hasonlót készíthetsz velem párhuzamosan:

Időpont: 2021. szeptember 25. szombat 10-kb.14 óráig ÉLŐ online adás, Facebook zárt csoport, amihez a jelentkezés után hozzáférést adok!

Részvételi díj: 9.000 Ft

A klubnapra a V.I.P. Klubkártya használható, kedvezményesen mindössze 1 alkalom kerül levonásra.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.