4 napos holisztikus (jobb agyféltekés) rajzprogram

42 000 Ft

Következő program:

2022. szeptember 15-18. csütörtök-vasárnap, 9-kb.15h
Helyszín: Budapest V., Nyugati tér 9. / III. emelet (lift van)

 A program 4 napos, minden nap 9-től kb. 15 óráig tart, ebédszünettel.

Díja: az összes rajzeszközzel együtt bruttó 42.000 Ft

Én hiszek a sikeredben és a saját tapasztalataimban, így 100% visszafizetési garanciát vállalok a programra.

Elfogyott

 “De én nem tudok rajzolni!”

“Mindig is kétbalkezes voltam mindenben, én és a kreativitás, na az két külön fogalom”

Ismerős? Én nagyon-nagyon szeretem, ha valaki ilyen tapasztalatokkal talál rá a jobb agyféltekés rajztanfolyamra, mert itt aztán olyan mennyiségű téves beidegződést (más szóval hitrendszert) lehet mindössze négy nap alatt ledönteni, hogy az biztosan az illető egész életére kihatással lesz utána…!

Mert mi történik a tanfolyamon?

Ha van egy működő jobb agyféltekénk, akkor igenis tudunk rajzolni, ez alapvető készség és adottság minden egyes embernél. Gyönyörű művek születnek akár már az első nap végén, egyediek és nagyon személyesek, rögtön egyfajta saját stílusban.

Olyan rajzos gyakorlatokat végzünk, amelyeket a bal agyfélteke egyszerűen nem tud értelmezni és elfogadni, így fokozatosan átadja az irányítást a jobb agyféltekének.

Ez pedig lépésről-lépsre oda vezet, hogy szó szerint mindenki megtalálja magában a művészt, azt a határtalan teremtő-alkotó személyiséget, aki eddig is tudott rajzolni, csak éppen eddig nem tudott róla.

Hogyan lehetséges ez?

Ha képesek vagyunk belefeledkezni dolgokba, képesek vagyunk elfelejteni az időt és teret magunk körül, ha ezt egyszer is megtapasztaltuk, azt is átélhetjük, hogy bármi lehetséges, amire csak vágyunk. 

És a csodálatos az, hogyha ezt egyszer már megtapasztaltuk, képesek vagyunk egy alkotási folyamat közben bármikor újra előhívni ezt az érzést, amely aztán az életünk más területein issegítségünkre lesz a jövőben.

Rá fogunk tudni csodálkozni arra is, hogy melyek azon a területek, ahol eddig a bal agyfélteke irányított bennünket és az próbálta megoldani a gondjainkat, holott egyszerűen csak teret kell engednünk a jobb agyféltekének és bizonyos problémák jóformán maguktól megoldódnak és soha nem blokkolnak többé.

Ezen a tanfolyamon a rajzolás egy cél, amely a négy nap alatt kivétel nélkül mindenki számára megvalósítható, aki átadja magát ennek a folyamatnak – és a rajzolás egyben egy eszköz is a fentiek megtapasztalására, az önismerethez és nagy változások elkezdéséhez.

Hiszen ha négy nap alatt ilyen szinten képesek vagyunk “megtanulni” rajzolni, akkor vajon mire vagyunk képesek egy egész élet alatt? Valószínűleg bármire!

További részletek, képek, rajzok, pontos információk:

https://kreativonismeret.hu/jobb-agyfeltekes-rajztanfolyam/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A programról részletes leírás a tanfolyam információs oldalán érhető el.

Bővebb információ itt!