“6+1 ViP Klubkártya” ~ Neked, a törzsvendégemnek! 🙂

A kártya ötlete néhány éve azoktól a tanítványaimtól érkezett, akik folyamatosan megtisztelnek a jelenlétükkel a programjaimon.

2-4 órás alkotó klubok, workshopok vagy akár egész napos (3×2 vagy 2×3 órás) dupla-triplaklubok rendszeresen, havonta egy-két pénteki napon, napközben kerülnek megrendezésre “Pénteki Klubok” gyűjtőnév alatt a dunakeszi alkotóműhelyemben, de hétvégi napokon Budapesten és mostmár ÉLŐ ONLINE elérhető alkalmak is vannak!

A programok témája változó, rendszeresen kapok a törzsvendégeimtől tippeket, kéréseket ezekre vonatkozóan: többnyire akvarellfestés (Akvarelltanoda), művészetterápiás szabad alkotás, absztrakt festészet, kalligráfia és az évek óta nagyon népszerű útinaplózás a leggyakoribbak.

De házon kívüli klubok is vannak: szoktunk kirándulni és közben útinaplózni pl. Szentendrén, Vácott, a Vácrátóti és a Budai arborétumokban, a Fóti Kastélyban, írószer-gyárlátogatunk Pomázon. Időnként pedig gyakoroljuk a grafitos rajzolást vagy art journal (művésznapló) és mixed media (vegyes technikás) alkotásokat készítünk. 

Folyamatosan, hetekkel-hónapokkal előre, időben küldöm az alkalmakra a meghívókat hírlevélben, ahonnan a linkek alól közvetlen és egyszerű a jelentkezés, de ezek felkerülnek a Facebookra is esemény formájában, így biztosan nem kerüli el a figyelmedet egyik alkalom sem.

Mi ez a “6+1 VIP Klubkártya”? 

Ez egy 6+1 alkalmas tagsági kártya, amellyel 6 részvétel után a 7. alkalomra ingyen jöhetsz! ?

Nem kell egymás után minden alkalmon részt venni, kizárólag azokon a klubokon, amelyek valóban érdekelnek – a kártya 2 éven belül bármikor letanulható. A lényeg csupán, hogy mind a 7 alkalom 2 éven belül meglegyen.

Hogyan működik a kártya?

A kártyát itt tudod megvásárolni: https://kreativonismeret.hu/termek/penteki-klubkartya/

A kártya díja bruttó 6x 7000 forint, azaz 42.000 forint, a 7. alkalom tehát, azaz egy 7000 forintos klubra való részvételed ingyenes. Ez tehát egy több, mint 16%-os kedvezmény a Részedre. 

A klubkártyát megvásárlása után bármely Neked tetsző csoportos vagy ÉLŐ online klubra, workshopra beválthatod. Bármely programra való jelentkezéskor a “megjegyzés” rovatban egyszerűen tüntesd fel, hogy “klubkártya alkalom”. Utána az automatikusan kapott díjbekérőt tekintsd majd tárgytalannak, a helyed azonnal le van foglalva, egyéb tennivalód nincs is! Erről pedig egy visszaigazolást és egy nullás számlát fogsz kapni legkésőbb 5 munkanapon belül, benne a még felhasználható alkalmak számával.

  • 2-3 órás, 7000 forintos klub vagy workshop: 1 alkalom kerül levonásra
  • 4-5 órás, 11.000 forintos klub vagy workshop: 1,5 alkalom kerül levonásra (ez mindig további 500 forint kedvezmény ?)
  • 6-7 órás, 14.000 forintos dupla- vagy triplaklub: 2 alkalom kerül levonásra

Csoportos programon való megjelenéskor valódi papír kártya is kérhető tőlem, amelyen tudod kézzel írottan is vezetni az alkalmakat, de a kártya virtuális formában működik.

Vannak további előnyei a kártyának?

IGEN! ?

  1. Természetesen klubkártyával előnyt élvezel jelentkezéskor, azonnal és a szabad helyek erejéig garantáltan adunk helyet a csoportban.
  2. Elkerülhető vele a minden-alkalommal-előre-utalás macera, hiszen a helyeket már előre kifizetted. Csak jelentkezel és AZONNAL megvan a helyed a választott programon!
  3. A 4 órás klubok, workshopok alkalmával 1,5 alkalmat írunk jóvá (tehát a 11.000 forint díj helyett 10.500 forint értéket), ami így további kedvezményt jelent! ?

Jelentkezés a klubkártyára

Itt tudsz jelentkezni a kártyára: https://kreativonismeret.hu/termek/penteki-klubkartya/

A 6+1 VIP Klubkártya díja bruttó 42.000 Ft. A kártya 2 éven belül tetszőlegesen kiválasztott csoportos vagy ÉLŐ online alkalmakon tanulható le. Nem szükséges minden alkalommal vagy heti-havi rendszerességgel részt venni a klubokon! A 6+1 alkalom letanulása után a kártya természetesen újabb 6+1 alkalomra igény szerint hasonló feltételekkel megújítható.

A kártya “dobozos”, azaz előre rögzített és időkorlát nélkül feldolgozható online programokra NEM érvényes!

Jelentkezés és a programon való részvétel az Általános szerződési feltételek szerint, ezt itt találod: http://kreativonismeret.hu/aszf/

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a foglaló befizetésével történik. A választott program díjának befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap, befizetés hiányában ezután törlünk a résztvevők listájáról. A helyfoglalás visszaigazolását és a számlát a befizetés után egy héten belül e-mailben küldjük.

A program bármilyen külső körülmény, katasztrófahelyzet, vírushelyzet mint akadály felmerülése esetén csupán elhalasztásra kerül, de nem marad el. Ez esetben együtt jelölünk ki új időpontot, a részvételi díj visszatérítésére így ez esetben sincs lehetőség.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 11.)