“Művész leszek!” komplex program

Következő tanfolyam:

Grafitceruzás rajzolás alapok, színes ceruzás rajzolás, profi színtan és színkeverés, végül akvarell és útinaplózás, 7 napban, mindössze 4 héten belül!

A “Művész leszek!” komplex program részei és időpontok:

A tanfolyamok egyesével is látogathatóak, nem csak a program részeként!

Mi ez a program pontosan? (röviden)

 A “Művész leszek!” program egy olyan tanfolyamsorozat, ahol egészen az alapoktól megtanulhatod a grafit ceruzás portrérajzolást, a színes ceruza használatát, a színek megfelelő használatát és keverését, végül pedig az akvarellfestés és a vázlatrajzolás (útinaplózás) alapjait – mindezt most 2019 májusában-júniusában, mindössze 5 héten belül!

A programot a 4 napos holisztikus rajztanfolyamot végzett hallgatóim ötlete alapján állítottam össze: ők ugyanis a tanfolyam végeztével mihamarabb folytatni szerették volna a rajztudásuk csiszolását, így megszülettek a 2 napos színes ceruzás és az 1 napos akvarell/vázlatrajz tanfolyamok is. Ezeket a programokat most egymást követő hetekben tudod elvégezni, így a kikapcsolódásod és a fejlődésed is folyamatos! ?

 Mi mindent kapsz a “Művész leszek!” komplex programon? (részletesen)

 

  • mindenekelőtt elsajátítod a rajzoláshoz-festéshez elengedhetetlen művészi látásmódot,
  • rengeteg saját alkotáson keresztül megtanulod a grafitceruzák, radírok, színes ceruzák használatának többféle technikáját,
  • rögtön 3D modellekról is fogsz rajzolni,
  • megtanulod a színek használatának, a színkeverésnek a titkait,
  • ami rendkívül fontos az önálló alkotáshoz, a színek egymásra való hatását egy alkotáson belül,
  • elsajátítasz alapvető kompozíciós technikákat,
  • készítesz absztrakt és élethű alkotásokat egyaránt,
  • megtanulod az alapvető akvarell technikákat,
  • sokat megtudsz az akvarellfestéshez szükséges eszközökről és ezek profi használatáról,
  • végül pedig – Magyarországon csak itt – megismerheted az rajzolt-akvarelles útinaplózás legalapvetőbb és legfontosabb titkait!

Nekem az egész életem megváltozott mióta Tinához járok, és most végre érzem, hogy élek. Abban segített a program, hogy megtaláljam a belső nyugalmam. Amikor rajzolok, vagy festek az teljesen kikapcsol és ilyenkor tetterősnek és vidámnak érzem magam. Nagyon élvezem azt, hogy nincs ítélkezés a csoportban, mindenki bátran kifejezheti önmagát. A csoportokon olyan hangulat, mintha régi ismerősök lennénk, és olyan jó látni hogy mindenki élvezi a rajzolást. Itt nincs rossz rajzos vagy jobb, mert csak az a lényeg, hogy élvezd amit csinálsz.

Hargitai Andi

http://belsocsond.hu/

Miket rajzolunk-festünk?

Az első alkalommal a 4 napos holisztikus rajztanfolyamon másolás mellett rögtön az első naptól kezdve rajzolunk 3D modellek alapján, azaz használati tárgyakat, növényt, sőt, testrészeket, csendéletet is, ezeken elsajátítva és gyakorolva a művészi látásmód alapjait. A tanfolyam azért “holisztikus”, mert a látásmódod és rajzolási képességeid fejlesztése mellett stresszoldó gyakorlatokat is mutatok Neked, így a test-szellem-lélek egyensúlyára törekszünk végig az együtt töltött napok alatt.

<< A grafitos portré első pillantása a nagyvilágba a 4 napos holisztikus rajztanfolyamon

 

Ehhez hasonlót elvégeztél már nálam vagy máshol? Akkor ITT folytasd, ide kattints! ?

  

A 2 napos színes ceruzás rajztanfolyamon elsősorban a színekkel ismerkedünk meg mélyebben, nagyon sokat tanulunk a használatukról, a hatásukról, ami nem csak a rajzoláskor, hanem a mindennapi életben is nagyszerűen használható majd! Cél itt egy színes ceruzás portré megrajzolása, színek keverésével, a második nap végére.

Az 1 napos akvarell/vázlatrajz tanfolyamon pedig megtanuljuk az akvarellfestés alaptechnikáit, rögtön minitájképeket festünk néhány ecsetvonással, majd a tanult technikákat vegyítjük a vázlatrajzolással: egyszerűsítjük, könnyedebbé, lazábbá varázsoljuk, amit az előzőekben tanultunk! A délután egy részét “terepen”, egy parkban töltjük, ahol épületeket, fákat útinaplózunk, azaz rajzolunk és festünk – bátran mondhatom, hogy ez egy olyan hobbi, amit aztán szenvedéllyel lehet űzni kirándulások, utazások alkalmával (és azt is megmutatom, hogy egyáltalán nem kell hozzá sok eszköz vagy idő :-)).

Ágnes félkész rajza a 2 napos színes ceruzás tanfolyamon >>

Mit fogsz tudni a tanfolyamok után?

 

cs01

Megtanulsz rajzolni. Grafittal, vékony hegyű fekete filctollal és profin (!) kiszínezni színes ceruzával, megfesteni akvarell festékkel. Megtanulod lerajzolni, amit csak szeretnél, eltűnnek a határok a “de jó volna ezt megrajzolni!” és a valóságod között.

Nagyon fontos, hogy más szemmel fogsz ránézni a Téged körülvevő Világra. Ez olyan “mellékhatás”, ami ezentúl soha nem múlik el, Veled lesz és segít Téged még évekkel később is.

Az Akvarell/vázlatrajz tanfolyam egyik résztvevőjének tanfolyami alkotása (A5) >

 

Minden egy kicsit színesebb, élettel telibb és derűsebb lesz, megtelik olyan színekkel és formákkal, amelyeket eddig talán észre sem vettél vagy talán gyermekkorodban utoljára.

 

Akik már elvégezték a tanfolyamokat…

Mit kaptam a tanfolyamoktól? Mindent. A hitemet, az önbizalmamat, a lelkesedésemet, az életemet. Visszakaptam az újrakezdés lehetőségét. Amikor alkotok, megáll az idő. Nincsenek megoldatlan problémák, gondok. Semmi csak az évek óta elrejtett énem, amit ilyenkor engedek elszabadulni. Egy rövid időre engedem szabadon szárnyalni, aztán visszazárom. Bevallom, az útinaplózás a kedvencem. Az első albumot Velencében töltöttem meg, a másodikat épp most. Elválaszthatatlanok vagyunk. Én és az útinaplóm. Mindenhova magammal viszem. Lassan a környezetem is megszokja, és ha látja a kis barna szütyőmet, tudja hogy az úti készlet rejtőzik benne. Nincs olyan hogy várakozás vagy unalom. Rossz idő a nyaralás alatt? Ugyan! Csak alkalom még több festésre, rajzolásra. Úgy érzem, hogy kinyílt egy kapu. A lehetőségek kapuja. A kapu valószínűleg eddig is ott volt, csak soha nem mertem rajta bekopogtatni. Eddig nem hittem el, hogy kinyílhat előttem… Üzenem azoknak, akik tudnak a kapu létezéséről, kopogjanak be bátran, mert rossz hír, de magától nem nyílik ki.

Bábikné Gyovai Anita

http://webrevart.hu

A holisztikus rajztanfolyamon készült első rajzomról nem akartam elhinni, hogy én követtem el. ? Rengeteget kell még gyakorolni, de ez nagyon jó! A tanfolyamok és Tina megismerése után nekem megváltozott a világ!

Szennai-Nagy Erika

http://rajzmeditacio.hu/szennai-nagy-erika/

Amikor elkezdtem a rajzolást Tinánál, nem gondoltam semmire. Végre valami olyat tanultam meg, ami megállította az időt! A rohanást, az agyalást teljesen elfelejtettem. Csak úgy rajzolni, színezni, festeni, élvezni az élet grafitos szabadságát! Csodálatos! Köszönöm Tina!

Szántó Ági

Szántó Ági Manufaktúra

Imádjuk Tina összes tanfolyamát és egyre-másra telnek be az útinaplós füzeteink. Szívem minden melegével tudom ajánlani mindenkinek, hogy rajzoljon, fessen – és tanuljon Tinánál!

Hergovits Mariann

A “Művész leszek!” program időpontjai és helyszíne (kattints a linkekre!):

A “Művész leszek!” programcsomag kedvezményes díja:

MOST bruttó  71.000 Ft helyett csak 65.000 Ft

A teljes kedvezményes díjból a jelentkezéskor min. 50%, azaz 32.500 Ft helyfoglaló összeg fizetendő banki átutalással, a fennmaradó összeg az első tanfolyam kezdetekor készpénzben vagy azt azt megelőző napokban banki átutalással esedékes.

Hálás vagyok, hogy a főiskolás koromból beragadt félelmekre is ráláthattam, sőt! Teljesen feloldódtak. Rajz szakos végzettség mellett is ott lapult a lelkemben a kishitűség. Hála Tina tanfolyamainak, eltűntek belőlem. Felszabadultan alkotok azóta is, és az életem egy teljesen új kerékvágásba került. Az örömteli rajzolás lett az egyik fő pillére a hétköznapjaimnak. Köszönöm. Aki valóban kíváncsi önmagára, és észrevétlenül szeretne gyógyulni, akkor Tina óráin a helye. Hajrá!

Csajági Ildikó

http://www.dzsojlajf.hu/

Jelentkezés a tanfolyamra!

Művész leszek! Kedvezményes komplex program

65 000 Ft

Jelentkezés és a programon való részvétel az Általános szerződési feltételek szerint, ezt itt találod: http://kreativonismeret.hu/aszf/

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a foglaló befizetésével történik. A választott program díjának befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap, befizetés hiányában ezután törlünk a résztvevők listájáról. A helyfoglalás visszaigazolását és a számlát a befizetés után egy héten belül e-mailben küldjük.

A program bármilyen külső körülmény, katasztrófahelyzet, vírushelyzet mint akadály felmerülése esetén csupán elhalasztásra kerül, de nem marad el. Ez esetben együtt jelölünk ki új időpontot, a részvételi díj visszatérítésére így ez esetben sincs lehetőség.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 11.)