“Elengedem-beengedem” tematikus művészetterápiás foglalkozássorozat ~ 2020. január 10-17-24-31. (4 alkalom)

“Megtanulni élni nem más, mint megtanulni elengedni.”
Buddha

Kinek szól a program?

Mindazoknak szánom ezt a 4 alkalmas alkotó programsorozatot, akik 2020 elejével szeretnék maguk mögött hagyni a múltat (vagy annak egy részét) és behívni, beengedni, befogadni az új, friss, támogató, építő energiákat az életükbe!

A foglalkozásokon lépésről-lépésre haladunk majd az elengedő, majd a befogadó alkotó gyakorlatokkal, számtalan technikát és eszközt bevetünk (akvarell, ceruza, szén, pasztell, olajpasztell, agyag…), kiegészítő eszközeink lesznek többek között a közkedvelt OH-kártyák, egyéb segítő kártyák, zenék, bevált és rendkívül hasznos rajzelemzési és önismereti gyakorlatok.

Mi történik majd, mit fogunk csinálni?

Az alkotóműhelyben találkozunk 9:45 után, itt kávéval, teával, oldott hangulatban várlak. Minden alkalommal, a négy egymást követő pénteki napon 10 órától 13 óráig fogunk alkotni, kisebb szünetekkel.

Minden alkalom előtt egy ráhangolódó, nyitó beszélgetést és/vagy meditációt tartunk, majd megadom az aktuális témát, ehhez még zenét, önismereti és spirituális kártyákat, képeket, fotókat, amelyek a saját személyes élethelyzeted feldolgozásában segítenek és feltöltő alkotásra inspirálnak.

Az alkalmanként 3 órás alkotás közben a kapott előzetes inspirációk, impulzusok nyomán és a biztosított eszközök bármelyikével, flow állapotban, zavartalanul tudsz alkotni, megjeleníteni a képedben a pillanatnyi belső történéseidet, kialkotni az esetleges feszültséget vagy éppen ünnepelni a lelked örömeit – az alkotásod ennek nyomán teljesen személyes, Téged tükröz és Rólad szól, egyedi és megismételhetetlen alkotás lesz, amely mindig egyben tehermentesít is.

A foglalkozás kis létszámú, a hely csendes, így lehetőséged van az elmélyült, koncentrált alkotásra, nem zavarjuk egymást. A programon elejétől a végéig jelen vagyok, kísérlek, igény szerint technikai mentorálást és lelki segítséget is nyújtok Neked.

Mennyibe kerül?

A program teljes díja a 4 alkalomra összesen bruttó 32.000 forint. Azaz egy alkalom díja 8000 ft, de a program csak egyben végezhető. A program díjának

előzetes befizetésével biztosítod a helyedet. Szükség esetén kétszeri részletfizetés lehetséges. A fenti díjban MINDEN, a tanfolyami alkalmakon szükséges eszköz és alapanyag benne foglaltatik.

Hol leszünk?

A Tina Rajztanodája alkotóműhelyében: Dunakeszi, Németh László köz 11.

Meddig lehet jelentkezni vagy csatlakozni?

Az induló csoport kis létszámú és zárt lesz. Ez azt jelenti, hogy máris lehet jelentkezni, a szabad helyek erejéig folyamatosan telik be a csoport és 2020 januárjában max. 8 fővel indul a program!

Jelentkezésre kizárólag a szabad a helyek erejéig van mód, utólagos csatlakozás így NEM lehetséges.

Jelentkezés a tanfolyamra:

“Elengedem-beengedem” tematikus művészetterápiás foglalkozássorozat

32 000 Ft

Jelentkezés és a programon való részvétel az Általános szerződési feltételek szerint, ezt itt találod: http://kreativonismeret.hu/aszf/

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a foglaló befizetésével történik. A választott program díjának befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap, befizetés hiányában ezután törlünk a résztvevők listájáról. A helyfoglalás visszaigazolását és a számlát a befizetés után egy héten belül e-mailben küldjük.

A program bármilyen külső körülmény, katasztrófahelyzet, vírushelyzet mint akadály felmerülése esetén csupán elhalasztásra kerül, de nem marad el. Ez esetben együtt jelölünk ki új időpontot, a részvételi díj visszatérítésére így ez esetben sincs lehetőség.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 11.)