4 napos holisztikus (jobb agyféltekés) rajztanfolyam

Következő tanfolyam:

2018. április 23-26. (hétfő-csütörtök) 9-15h DUNAKESZI

Legközelebb 2018 őszén Budapesten! (VII.ker. Károly krt.)

 A tanfolyam 4 napos, minden nap 9-től kb. 15 óráig tart, ebédszünettel.

Díja: az összes rajzeszközzel együtt bruttó 37.000 Ft

 garancia

Én hiszek a sikeredben és a saját tapasztalataimban, így 100% visszafizetési garanciát vállalok a programra.

~

 “De én nem tudok rajzolni!”

“Mindig is kétbalkezes voltam mindenben, én és a kreativitás, na az két külön fogalom”

Ismerős? Én nagyon-nagyon szeretem, ha valaki ilyen tapasztalatokkal talál rá a jobb agyféltekés rajztanfolyamra, mert itt aztán olyan mennyiségű téves beidegződést (más szóval hitrendszert) lehet mindössze négy nap alatt ledönteni, hogy az biztosan az illető egész életére kihatással lesz utána…!

Mert mi történik a tanfolyamon?

Olyan gyakorlatokkal kezdjük rögtön az első napot, amelyeket a bal agyfélteke egyszerűen nem tud értelmezni és elfogadni, így fokozatosan átadja az irányítást a jobb agyféltekének. Ez pedig lassanként oda vezet, hogy szó szerint mindenki “megtalálja magában a művészt”, azt a határtalan teremtő-alkotó személyiséget, aki eddig is tudott rajzolni, csak éppen eddig nem tudott róla.

Ha van egy működő jobb agyféltekénk, akkor tudunk rajzolni, ez alapvető készség és adottság minden egyes embernél. Gyönyörű művek születnek ilyenkor, akár már az első nap végén, egyediek és nagyon személyesek, rögtön egyfajta saját stílusban.

Ha képesek vagyunk belefeledkezni dolgokba, képesek vagyunk elfelejteni az időt és teret magunk körül, ha ezt egyszer is megtapasztaltuk, azt is átélhetjük közben pillanatokra vagy akár hosszú perceken át, hogy bármi lehetséges, amire csak vágyunk. Nagyszerű, felemelő tapasztalat ez!

És a csodálatos az, hogyha ezt egyszer már megtapasztaltuk, képesek vagyunk egy alkotási folyamat közben bármikor újra előhívni ezt az érzést, amely aztán az életünk más területein is segítségünkre lesz a jövőben. Rá fogunk tudni csodálkozni arra is, hogy melyek azon a területek, ahol eddig a bal agyfélteke irányított bennünket és az próbálta megoldani a gondjainkat, holott egyszerűen csak teret kell engednünk a jobb agyféltekének és bizonyos problémák jóformán maguktól megoldódnak és soha nem blokkolnak többé.

Ezen a tanfolyamon a rajzolás egy cél, amely a négy nap alatt kivétel nélkül mindenki számára megvalósítható, aki átadja magát ennek a folyamatnak – és a rajzolás egyben egy eszköz is a fentiek megtapasztalására, az önismerethez és nagy változások elkezdéséhez. Hiszen ha négy nap alatt ilyen szinten képesek vagyunk “megtanulni” rajzolni, akkor vajon mire vagyunk képesek egy egész élet alatt?

Valószínűleg bármire!

Így rajzolnak a Tina Rajztanoda friss növendékei – ízelítő az eddigi több, mint 30 csoport munkáiból

>>> VENDÉGKÖNYV, avagy a résztvevők véleményei

~

A tanfolyam 4 napos, minden nap 9-kb.16 óráig tart, ebédszünettel, az összes rajzeszközzel együtt a díja: 37.000 Ft

Igen, a rajzeszközöket mind megkapod a tanfolyam után!

A tanfolyam minimum 5, maximum 12 fővel indul, jelentkezés után a helyfoglalás a tanfolyami díj befizetésével történik. Többhavi részletfizetésre mint mindig, most is van lehetőség, ezt az igényedet jelezd kérlek jelentkezéskor az “egyéb üzenet” mezőben!

ITT JELENTKEZZ! >>>

Email*
Név*
Hogyan szólíthatlak?*
Számlázási név és cím (kérem feltétlenül megadni!)*
Telefonszám (ha az e-mail nem működne):*
Erre a tanfolyamra jelentkezem (több is bejelölhető):*
Egyéb üzenet (pl. melyik csomag)
A jelentkezési lap alatti jelentkezési feltételeket elfogadom.*


Jelentkezési feltételek:

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a részvételi díj befizetésével történik. A választott program díjának befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap, ennek hiányában törlünk a résztvevők listájáról. A helyfoglalás visszaigazolását a számlával a befizetés után legkésőbb egy héten belül e-mailben küldjük.

Amennyiben a befizetett programon mégsem tudsz részt venni, úgy lehetőséged van ezt jelezni a tina@kreativonismeret.hu címen legkésőbb 48 órával a program kezdete előtt. Ez esetben a befizetett díjat a lehető legközelebbi alkalommal egy ugyanolyan programon letanulhatod vagy egy online tanfolyamra beválthatod. A befizetett összeg ezután tovább nem görgethető, másfajta programra nem beváltható. A tanfolyam kezdete előtt 48 órán belül jelzett visszamondás esetén az összeg nem letanulható és nem visszatérítendő. Részvételi díj visszatérítése nem lehetséges.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 5.)

One thought on “4 napos holisztikus (jobb agyféltekés) rajztanfolyam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *