4 napos holisztikus (jobb agyféltekés) rajztanfolyam

Következő tanfolyam:

2019. szeptember 9-12. hétfő-csütörtök, 9-15h

Helyszín: Dunakeszi, Németh László köz 11. (a Tina Rajztanodája alkotóműhelye)

 A tanfolyam 4 napos, minden nap 9-től kb. 15 óráig tart, ebédszünettel.

Díja: az összes rajzeszközzel együtt bruttó 37.000 Ft

 garancia

Én hiszek a sikeredben és a saját tapasztalataimban, így 100% visszafizetési garanciát vállalok a programra.

~

A teljes “Művész leszek!” kedvezményes komplex program legközelebb 2020 elején várható.

~

 “De én nem tudok rajzolni!”

“Mindig is kétbalkezes voltam mindenben, én és a kreativitás, na az két külön fogalom”

Ismerős? Én nagyon-nagyon szeretem, ha valaki ilyen tapasztalatokkal talál rá a jobb agyféltekés rajztanfolyamra, mert itt aztán olyan mennyiségű téves beidegződést (más szóval hitrendszert) lehet mindössze négy nap alatt ledönteni, hogy az biztosan az illető egész életére kihatással lesz utána…!

Mert mi történik a tanfolyamon?

Ha van egy működő jobb agyféltekénk, akkor igenis tudunk rajzolni, ez alapvető készség és adottság minden egyes embernél. Gyönyörű művek születnek akár már az első nap végén, egyediek és nagyon személyesek, rögtön egyfajta saját stílusban.

Olyan rajzos gyakorlatokat végzünk, amelyeket a bal agyfélteke egyszerűen nem tud értelmezni és elfogadni, így fokozatosan átadja az irányítást a jobb agyféltekének.

Ez pedig lépésről-lépsre oda vezet, hogy szó szerint mindenki megtalálja magában a művészt, azt a határtalan teremtő-alkotó személyiséget, aki eddig is tudott rajzolni, csak éppen eddig nem tudott róla.

Hogyan lehetséges ez?

Ha képesek vagyunk belefeledkezni dolgokba, képesek vagyunk elfelejteni az időt és teret magunk körül, ha ezt egyszer is megtapasztaltuk, azt is átélhetjük, hogy bármi lehetséges, amire csak vágyunk. 

És a csodálatos az, hogyha ezt egyszer már megtapasztaltuk, képesek vagyunk egy alkotási folyamat közben bármikor újra előhívni ezt az érzést, amely aztán az életünk más területein is segítségünkre lesz a jövőben.

Rá fogunk tudni csodálkozni arra is, hogy melyek azon a területek, ahol eddig a bal agyfélteke irányított bennünket és az próbálta megoldani a gondjainkat, holott egyszerűen csak teret kell engednünk a jobb agyféltekének és bizonyos problémák jóformán maguktól megoldódnak és soha nem blokkolnak többé.

Ezen a tanfolyamon a rajzolás egy cél, amely a négy nap alatt kivétel nélkül mindenki számára megvalósítható, aki átadja magát ennek a folyamatnak – és a rajzolás egyben egy eszköz is a fentiek megtapasztalására, az önismerethez és nagy változások elkezdéséhez.

Hiszen ha négy nap alatt ilyen szinten képesek vagyunk “megtanulni” rajzolni, akkor vajon mire vagyunk képesek egy egész élet alatt? Valószínűleg bármire!

Így rajzolnak a Tina Rajztanoda friss növendékei – ízelítő az eddigi több, mint 30 csoport munkáiból

>>> VENDÉGKÖNYV, avagy a résztvevők véleményei

~

A tanfolyam 4 napos, minden nap 9-kb.16 óráig tart, ebédszünettel, az összes rajzeszközzel együtt a díja: 37.000 Ft

A rajzeszközöket a tanfolyam után hazaviheted.

Jelentkezés után a helyfoglalás a tanfolyami díj befizetésével történik. Többhavi részletfizetésre mint mindig, most is van lehetőség, ezt az igényedet jelezd kérlek jelentkezéskor az “egyéb üzenet” mezőben!

ITT JELENTKEZZ! >>>

Adatkezelési tájékoztató: http://kreativonismeret.hu/wp-content/uploads/2018/05/adatkezeles.pdf
Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF): http://kreativonismeret.hu/aszf/
Alulírott, az alábbi, az Adatkezelési Tájékoztatóra vonatkozó checkbox pipálásával – az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján – tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Email*
Név*
Hogyan szólíthatlak?*
Számlázási név és cím (kérem feltétlenül megadni!)*
Telefonszám (ha az e-mail nem működne):*
Erre a tanfolyamra jelentkezem (több is bejelölhető):*
Egyéb üzenet (pl. melyik csomag)
Megismertem és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatót*
Megismertem és elfogadtam az ÁSZF-et*
Tudomásul veszem és elfogadom, hogy a programokon, így rólam is fotók készülhetnek, amelyek a kreativonismeret.hu honlapra, közösségi oldalakra felkerülhetnek.*


Jelentkezés és a programon való részvétel az Általános Szerződési Feltételek szerint, ezt itt találod: http://kreativonismeret.hu/aszf/

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a részvételi díj ill. foglaló befizetésével történik. A választott program díjának ill. a programcsomag előlegének befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap, befizetés hiányában ezután törlünk a résztvevők listájáról. A helyfoglalás visszaigazolását és a számlát a befizetés után egy héten belül e-mailben küldjük.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 11.)

One thought on “4 napos holisztikus (jobb agyféltekés) rajztanfolyam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..