Fantáziaarc rajzoló ONLINE tanfolyam Tinával

Tanulj meg fejből egyedi, élettel és érzésekkel teli arcot rajzolni!

athuzott_fejMár félsz ceruzát  a kezedbe venni, mert az gondolod, hogy “úgysem lesz szép”?

Úgy gondolod, hogy a fejből rajzolás úgyis csak másnak sikerülhet, neked nem?

Vagy gyermekkorod óta ugyanolyan “arcot” rajzolsz, ha mégis megpróbálod…?

Ha már eleged van a sikertelen próbálkozásokból, a pont-pont vesszőcskéből, az aránytalanra sikerült arcokból és kifejezéstelenül bámuló gülü szemekből, akkor most itt az alkalom:

Ezen az 5 részből álló ONLINE tanfolyamon segítek Neked megszabadulni a félelmeidtől és a kétségeidtől, lépésről-lépésre, egyszerű módszerrel vezetlek be a “fantáziaarc” rajzolás titkaiba, amelyet akár előzetes tapasztalatok és mindenféle rajztudás nélkül is elkezdhetsz – a siker pedig garantált! 🙂

SZERETNÉK RÉSZT VENNI! >>>

bohóclány Készíts ezentúl finom, bájos, gyönyörű női arcokat

 • a vázlatfüzetedbe,
 • az art journal-odba,
 • a festményeidre,
 • a mixed media (vegyestechnikás) képeidre,
 • közös játék során a gyerekek kérésére,
 • vagy illusztrációként a scrapbookjaidba!

~

Mit fogunk csinálni pontosan?

Mindenekelőtt felfedem Neked azokat a hibákat, amelyeket elkövethetünk, amikor egy arcot próbálunk rajzolni és rögtön orvosoljuk is ezeket:

 • Megtanulod az arc részeit különbözőképpen megörökíteni.
 • Megtanulod ezeket a saját egyedi stílusodban kombinálni. (Ez egy különösen jó játék lesz!:-))
 • Megmutatom, milyen eszközöket érdemes használni (együtt vagy külön-külön) egy arc fejből történő megrajzolásához és színezéséhez.
 • Végigvezetlek lépésről-lépésre egy alkotás elkészültén.
 • Elsajátítod az arc és a haj élethű árnyékolásának fortélyait.
 • vázlat arcMindeközben alaposan tanulmányozhatod például, hogy hogyan és mivel érdemes az előzetes vázlatolás után kontúrozni az elkészült művet, azután pedig rétegről-rétegre akvarellel (vagy akár egyszerű iskolai vízfestékkel) kifejezően színezni, kifesteni és hogy vajon milyen egyszerű eszközökkel érdemes kiegészíteni a vízfestést a még kifejezőbb hatás eléréséhez?

A végeredmény magáért beszél: a tanultakat addig ismételjük és gyakoroljuk, hogy azok megbízhatóan rögzüljenek és örökre elfelejtheted a pont-pont vesszőcskét! 🙂

EZ TETSZIK, JELENTKEZEM! 🙂 >>>

Kukkants bele 2 percre a programba! >>>

Mennyibe kerül?

A tanfolyam ára bruttó 7500 forint.

kep3Mit adok Neked a fenti díjért?

 • 5 db, egyenként kb. 15 perces szórakoztató és minőségi, informatív videót (némelyik pár perccel hosszabb, a legutolsó rövidebb) ~ összesen kb. 2,5 órányi rajzanyaggal
 • bevezető írásos magyarázatot, segítséget mindegyikhez
 • folyamatos konzultációs lehetőséget a Facebook Tündérliget Klub csoportjában (https://www.facebook.com/groups/157807980913495/) vagy e-mailben

Szükséges valamilyen előfeltétel a jelentkezéshez?

Nem, semmilyen előfeltétel, előzetes rajztudás nem szükséges!

~

ITT JELENTKEZZ! >>>

Adatkezelési tájékoztató: http://kreativonismeret.hu/wp-content/uploads/2018/05/adatkezeles.pdf
Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF): http://kreativonismeret.hu/aszf/
Alulírott, az alábbi, az Adatkezelési Tájékoztatóra vonatkozó checkbox pipálásával – az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján – tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

E-mail cím*
Név*
Hogyan szólíthatlak?*
Számlázási cím (város, utca, házszám, kérjük mindenképpen pontosan megadni!)*
Telefonszám (csak szükség esetére)*
Az alábbi tanfolyam(ok)ra jelentkezem (több is bejelölhető):*
Egyéb kérés, üzenet:
Megismertem és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatót:*
Megismertem és elfogadtam az ÁSZF-et:*


Jelentkezés és a programon való részvétel az Általános Szerződési Feltételek szerint, ezt itt találod: http://kreativonismeret.hu/aszf/

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a részvételi díj ill. foglaló befizetésével történik. A választott program díjának ill. a programcsomag előlegének befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap, befizetés hiányában ezután törlünk a résztvevők listájáról. A helyfoglalás visszaigazolását és a számlát a befizetés után egy héten belül e-mailben küldjük.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 5.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..