Ha hallottál már róla előzőleg és meg is jegyezted, hogy ma van, így a reggeli kávénál talán eszedbe is jutott: ja igen, ismét egy Tízmilliószoros nap…! Na és akkor mi is van? Hű, mit is kell csinálni? Ebben próbálok most gyorsan néhány tippet adni Neked, amit még ma használni tudsz!

De mi is ez a Tízmilliószoros nap?

A tibeti “nagy” Buddha napokat hívják tízmilliószoros napoknak. A tibetiek szerint évente négy ilyen nap van: az első holdhó 15., a negyedik holdhó 15., a hatodik holdhó 4. és a kilencedik holdhó 22. napja. (A tibeti újév első napja február 25., ekkor van az első holdhó.) 2010-ben ezek: február 28., május 27., július 15. és október 29.

A karma (ok-okozat) törvénye szerint minden, amit teszünk és amilyen rezgéseket (gondolatokat, érzéseket) kibocsátunk magunkból az univerzumba, visszaszáll ránk. Ezen a napon minden gondolatunk, érzésünk, szavunk, cselekedetünk – jó és rossz egyaránt! – tízmilliószoros erővel hat, illetve tízmilliószorosan száll vissza ránk. Ezért ezen a napon próbáld meg testedet és tudatodat különösen tisztán tartani (ebben a böjt és a meditáció sokat segíthet). Ha szeretnél valamit teremteni, elérni az életedben, ezen a napon sok pozitív gondolattal, érzéssel erősítsd meg a vágyadat! Erre a napra érdemes időzítened a nagy terhek lerakását is. Ha pedig negatív érzések, gondolatok merülnének fel Benned, nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket! És amikor úgy érzed, hogy Magadért és szeretteidért már minden jót megtettél, és még él Benned a vágy további jótéteményekre :), gyújts meg egy mécsest vagy füstölőt és ajánld fel az emberiségért! Kérd, hogy minden ember szívében jelenjen meg a szeretet, az elfogadás, a megértés és a megbocsátás, mind önmaga, mind mások felé! Küldj fényt a Földnek és az emberiségnek is! Képzeld el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretettelinek. Lásd a Világbékét ünnepelni!

(forrás: deeksha.5mp.eu)

Most pedig nézzük meg azt, hogyan érdemes kívánni!

Mindenekelőtt fontos azt tudni, hogy a Világon semmi sincs magától vagy ingyen. Vagy benne van a Sorsunkban, hogy részünk lehet valamiben, vagy sem –  a jó hír viszont, hogy ezen belül elég nagy a mozgásterünk. Mindig van esélyünk arra, hogy a kapott lehetőségeinket maximálisan kihasználjuk. Ehhez mindenekelőtt szükség van tiszta, egyértelmű kívánságokra, bár én azt gondolom, inkább célokra. A vágyak csupán megfoghatatlan, rózsaszínű felhők, amelyek fölött kellemes ugyan elidőzni – ha viszont ezekre célként tekintünk sokkal nagyobb az esélye, hogy valósággá válnak.

Vegyünk egy ív szép, tiszta papírt! Ne legyen foltos, gyűrött, silány minőségű! Tiszteljük meg magunkat és a kívánságunkat annyira, hogy ép ív papírt és egy ép, szépen író tollat használunk. Erősíthetjük a hatást, ha a toll piros tintával ír.

Fogalmazzuk meg kívánságainkat, céljainkat egyértelműen, világosan! Szerintem viszont még jobb, ha egyszerre csak egyetlen kívánságot fejtünk ki, olyan részletességgel, amennyire csak tudjuk, így minden energia ennek a megvalósítását szolgálja. A céljainkat is akkor tudjuk legjobban elérni, ha nem forgácsolódunk szét egyszerre többfelé.

Pozitív, jelen idejű és tagadás nélküli mondatokban fogalmazzunk! Kerüljük a “ne”, “nem”, “sem” szavakat! Mindig azt írjuk le, amit szeretnénk és ne azt, amit nem! Például a “nem akarok beteg lenni” helyett egyszerűen “egészséges vagyok” a megfelelő. Igen, úgy fogalmazva, mintha a jelenben máris megvalósult volna a kívánság! Ennek így sokkal erősebb teremtő ereje van, mintha valahová a ködös jövőbe datálnánk a kívánság teljesülését.

Legyen inkább rövid a lista, de az legyen egyértelmű és határozott! Az elkészülte után olvassuk át a listát és ahol úgy érezzük, bizonytalanul, kétértelműen fogalmaztunk, írjuk át bátran!

A listát az elkészülte után helyezzük a lakás Segítők területére! Lehetőleg piros szalaggal átkötve, egy, a számukra pozitív hatást keltő edénybe állíthatjuk vagy rejthetjük az összetekert listát. A Segítők területe az ún. “háromajtós módszer” szerint a lakás bejárati ajtajához képest a jobb sarokban van, ha iránytűvel dolgozunk, akkor ez az észak-nyugati szelete a lakásunknak.

Ezt követően érdemes nap közben többször (de legalább egyszer:-)) meditációval “rásegíteni” a kívánságok teljesülésére. Ha eszünkbe jutnak a kívánságok, gondoljuk végig még egyszer a listát és próbáljunk meg feltöltekezni annak az erejével, hogy mindezt jelen időben írtuk, tehát tulajdonképpen “már meg is valósult”! Éljük át többször is a megvalósulásnak ezt a jóleső érzését!:-)

És ne felejtsük el: ez ugyan egy kiemelt nap, de a kívánságaink megvalósulásához intenzív külső-belső munkára van szükségünk az év többi napján is.

Sok sikert kívánok!:-)