Dekorációs betűrajzolás (korábban: Rajzmeditáció© Kalligráfia)

A Dekorációs betűrajzolás a betűk, feliratok rajzolásá ról szól, ami a művésznapló szerelmeseinek is nagy kincs lehet.

NEM hagyományos kalligráfia!

kalligrafia5A Dekorációs betűrajzolás 5 órás tanfolyamon nem a hagyományos kalligráfiát tanuljuk és így nem szükségesek hozzá drága eszközök!

A program során sokkal inkább arra vezetlek rá különböző gyakorlatokkal, hogy a betűkről mint rajzelemekről kezdj el gondolkodni. Ennek hatására a betűid, a szavaid és mondataid egyszerre élni kezdenek a rajzodban, legyén az akár élethű rajzolás, vázlatrajz vagy zenrajz. A technikát ezután bármilyen alkotásban használni tudod.

Mindehhez pedig nem fog kelleni más, mint ceruza és vékonyhegyű filctoll, valamint a még kifejezőbb alkotásokhoz a már a haladó rajzmeditációs programon is használt eszközök, így színes ceruza, akvarell festék és ecset.

kalligrafia2Mit tanulunk pontosan?

Betűtípusokat, sokat.

Ezeket variálni, térhatásúvá tenni, árnyékolni, színezni, kifesteni.

Szempontokat ahhoz, hogy mit mikor és hogyan érdemes használni a látványos, lenyűgöző, stílusos eredményhez.

Mit fogunk csinálni 5 órán keresztül?

Játszunk a betűkkel! ?

Saját rajzos iniciálét készítünk, zenrajzos oldalt idézettel, dolgozunk fehér és színes alapra és megtanulunk utólag betűket színezni, térhatásúvá varázsolni.

És pontosan hogyan tudom mindezt hasznosítani utána?

Nagyon sokféleképpen. Elsősorban

  • a zenrajzaidat,
  • a scrapbook oldalaidat és albumjaidat,
  • a művésznapló (art journal) oldalaidat,
  • a ceruzás vázlatrajzaidat (sketchbook),
  • az alkalmakra szánt képeslapjaidat és
  • a személyre szóló üzeneteidet

tudod vele színesíteni, még különlegesebbé és egyedibbé tenni.

kalligrafia1Nem lesz kérdés többé például, hogy mit és hogyan írj vagy rajzolj egy alkalomra, születésnapra, névnapra, karácsonyra vagy esküvőre, elegendő egy szép idézetet keresni és a Dekorációs betűrajzoláson tanultak alapján megírni, megrajzolni a személyre szóló üzenetedet.

Ha pedig eddig túl egyszerűnek és hétköznapinak találtad a saját kézírásoddal kommentelni a kreatív fotónaplódat vagy a vázlatfüzeted alkotásait, most ennek is vége! Nemcsak látványos betűtípusokat tanulunk, hanem ahhoz is kapsz támpontokat, hogy hogyan készíts magadnak egyedi, saját betűtípusokat! ?

Részvétel és jelentkezés:

A tanfolyam díja 7.500 Ft/nap (papírt adok, a rajzszerszámodat te hozod, erről pontos részleteket a jelentkezés után küldök).

A tanfolyam minimum 5, maximum 12 fővel indul. Helyet foglalni a tanfolyami díj befizetésével lehet. Többhavi részletfizetésre mint mindig, most is van lehetőség, ezt az igényedet jelezd kérlek jelentkezéskor!

 

Legközelebbi időpont és jelentkezés:

ÚJ! 2019. október 19-20. és november 23-24. Őszi szépíró hétvégék >>>

https://kreativonismeret.hu/szepiro-hetvege/

 

~

Már OTTHON is elvégezheted! ?

Rajzmeditáció© Kalligráfia ONLINE tanfolyam >>> https://kreativonismeret.hu/kalligrafia-online/

 

R

Saját kidolgozású tanfolyamomat az elmúlt évek tapasztalatai alapján, a legjobb tudásom szerint, ésszel-szívvel-lélekkel állítottam össze a Számodra. A Dekorációs betűrajzolás elnevezés és a fenti tematika kizárólag Mucsi Martina szellemi tulajdona, köszönöm, hogy engedély nélkül nem használod fel egyik részét sem!

Jelentkezés a tanfolyamra!

Dekorációs betűrajzolás

7 500 Ft

Jelentkezés és a programon való részvétel az Általános szerződési feltételek szerint, ezt itt találod: http://kreativonismeret.hu/aszf/

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a foglaló befizetésével történik. A választott program díjának befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap, befizetés hiányában ezután törlünk a résztvevők listájáról. A helyfoglalás visszaigazolását és a számlát a befizetés után egy héten belül e-mailben küldjük.

A program bármilyen külső körülmény, katasztrófahelyzet, vírushelyzet mint akadály felmerülése esetén csupán elhalasztásra kerül, de nem marad el. Ez esetben együtt jelölünk ki új időpontot, a részvételi díj visszatérítésére így ez esetben sincs lehetőség.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 11.)