Dekorációs betűrajzolás (korábban: Rajzmeditáció© Kalligráfia)

kalligrafia5A Dekorációs betűrajzolás a betűk, feliratok rajzolásáról szól, ami a művésznapló szerelmeseinek is nagy kincs lehet.

Legközelebbi időpont:

2019. október 19. szombat 9-14.30, Budapest VII.ker., Károly krt. 3/A (oktatoterem.com)

~

NEM hagyományos kalligráfia!

A Dekorációs betűrajzolás 5 órás tanfolyamon nem a hagyományos kalligráfiát tanuljuk és így nem szükségesek hozzá drága eszközök!

A program során sokkal inkább arra vezetlek rá különböző gyakorlatokkal, hogy a betűkről mint rajzelemekről kezdj el gondolkodni. Ennek hatására a betűid, a szavaid és mondataid egyszerre élni kezdenek a rajzodban, legyén az akár élethű rajzolás, vázlatrajz vagy zenrajz. A technikát ezután bármilyen alkotásban használni tudod.

Mindehhez pedig nem fog kelleni más, mint ceruza és vékonyhegyű filctoll, valamint a még kifejezőbb alkotásokhoz a már a haladó rajzmeditációs programon is használt eszközök, így színes ceruza, akvarell festék és ecset.

kalligrafia2Mit tanulunk pontosan?

Betűtípusokat, sokat.

Ezeket variálni, térhatásúvá tenni, árnyékolni, színezni, kifesteni.

Szempontokat ahhoz, hogy mit mikor és hogyan érdemes használni a látványos, lenyűgöző, stílusos eredményhez.

Mit fogunk csinálni 5 órán keresztül?

Játszunk a betűkkel! 🙂

Saját rajzos iniciálét készítünk, zenrajzos oldalt idézettel, dolgozunk fehér és színes alapra és megtanulunk utólag betűket színezni, térhatásúvá varázsolni.

És pontosan hogyan tudom mindezt hasznosítani utána?

Nagyon sokféleképpen. Elsősorban

  • a zenrajzaidat,
  • a scrapbook oldalaidat és albumjaidat,
  • a művésznapló (art journal) oldalaidat,
  • a ceruzás vázlatrajzaidat (sketchbook),
  • az alkalmakra szánt képeslapjaidat és
  • a személyre szóló üzeneteidet

tudod vele színesíteni, még különlegesebbé és egyedibbé tenni.

kalligrafia1Nem lesz kérdés többé például, hogy mit és hogyan írj vagy rajzolj egy alkalomra, születésnapra, névnapra, karácsonyra vagy esküvőre, elegendő egy szép idézetet keresni és a Dekorációs betűrajzoláson tanultak alapján megírni, megrajzolni a személyre szóló üzenetedet.

Ha pedig eddig túl egyszerűnek és hétköznapinak találtad a saját kézírásoddal kommentelni a kreatív fotónaplódat vagy a vázlatfüzeted alkotásait, most ennek is vége! Nemcsak látványos betűtípusokat tanulunk, hanem ahhoz is kapsz támpontokat, hogy hogyan készíts magadnak egyedi, saját betűtípusokat! 🙂

Részvétel és jelentkezés:

A tanfolyam díja 7.500 Ft/nap (papírt adok, a rajzszerszámodat te hozod, erről pontos részleteket a jelentkezés után küldök).

A tanfolyam minimum 5, maximum 12 fővel indul. Helyet foglalni a tanfolyami díj befizetésével lehet. Többhavi részletfizetésre mint mindig, most is van lehetőség, ezt az igényedet jelezd kérlek jelentkezéskor!

Ha még többre vágysz:

ÚJ! 2019. október 19-20. és november 23-24. Őszi szépíró hétvégék >>>

http://kreativonismeret.hu/szepiro-hetvege/

~

JELENTKEZÉSI LAP a Dekorációs betűrajzolás tanfolyamra:

Adatkezelési tájékoztató: http://kreativonismeret.hu/wp-content/uploads/2018/05/adatkezeles.pdf
Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF): http://kreativonismeret.hu/aszf/
Alulírott, az alábbi, az Adatkezelési Tájékoztatóra vonatkozó checkbox pipálásával – az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján – tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Már OTTHON is elvégezheted! 🙂

Rajzmeditáció© Kalligráfia ONLINE tanfolyam >>> http://kreativonismeret.hu/kalligrafia-online/

~

Saját kidolgozású tanfolyamomat az elmúlt évek tapasztalatai alapján, a legjobb tudásom szerint, ésszel-szívvel-lélekkel állítottam össze a Számodra. A Dekorációs betűrajzolás elnevezés és a fenti tematika kizárólag Mucsi Martina szellemi tulajdona, köszönöm, hogy engedély nélkül nem használod fel egyik részét sem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..