Rajzmeditáció© Kalligráfia

Következő tanfolyam:

BETELT! 2018. április 7. (szo) 9-14:30, jelentkezés a lap alján!

Helyszín: VII.ker. Károly krt. 3/A

Részvételi díj: 7500 Ft/nap/fő

kalligrafia5A Rajzmeditáció© Kalligráfia program mind a kezdő és haladó Rajzmeditáció© tanfolyamok, mind az Art Journal Workshop folytatása, kiegészítése. Míg az első két rajzmeditációs alkalmon felébresztjük a bennünk szunnyadó kreatív alkotót és művészi szintre fejlesztjük a firka-tudásunkat, addig a Rajzmeditáció© Kalligráfia ezek lekerekítéseként a betűk, feliratok rajzolásáról szól, ami a művésznapló szerelmeseinek is nagy kincs lehet.

NEM hagyományos kalligráfia!

A Rajzmeditáció© Kalligráfia 5 órás tanfolyamon nem a hagyományos kalligráfiát tanuljuk és így nem szükségesek hozzá drága eszközök!

A program során sokkal inkább arra vezetlek rá különböző gyakorlatokkal, hogy a betűkről mint rajzelemekről kezdj el gondolkodni. Ennek hatására a betűid, a szavaid és mondataid egyszerre élni kezdenek a rajzodban, legyén az akár élethű rajzolás, vázlatrajz vagy zenrajz. A technikát ezután bármilyen alkotásban használni tudod.

Mindehhez pedig nem fog kelleni más, mint ceruza és vékonyhegyű filctoll, valamint a még kifejezőbb alkotásokhoz a már a haladó rajzmeditációs programon is használt eszközök, így színes ceruza, akvarell festék és ecset.

kalligrafia2Mit tanulunk pontosan?

Betűtípusokat, sokat.

Ezeket variálni, térhatásúvá tenni, árnyékolni, színezni, kifesteni.

Szempontokat ahhoz, hogy mit mikor és hogyan érdemes használni a látványos, lenyűgöző, stílusos eredményhez.

Mit fogunk csinálni 5 órán keresztül?

Játszunk a betűkkel! 🙂

Saját rajzos iniciálét készítünk, zenrajzos oldalt idézettel, dolgozunk fehér és színes alapra és megtanulunk utólag betűket színezni, térhatásúvá varázsolni.

És pontosan hogyan tudom mindezt hasznosítani utána?

Nagyon sokféleképpen. Elsősorban

  • a zenrajzaidat,
  • a scrapbook oldalaidat és albumjaidat,
  • a művésznapló (art journal) oldalaidat,
  • a ceruzás vázlatrajzaidat (sketchbook),
  • az alkalmakra szánt képeslapjaidat és
  • a személyre szóló üzeneteidet

tudod vele színesíteni, még különlegesebbé és egyedibbé tenni.

kalligrafia1Nem lesz kérdés többé például, hogy mit és hogyan írj vagy rajzolj egy alkalomra, születésnapra, névnapra, karácsonyra vagy esküvőre, elegendő egy szép idézetet keresni és a Rajzmeditáció© Kalligráfián tanultak alapján megírni, megrajzolni a személyre szóló üzenetedet.

Ha pedig eddig túl egyszerűnek és hétköznapinak találtad a saját kézírásoddal kommentelni a kreatív fotónaplódat vagy a vázlatfüzeted alkotásait, most ennek is vége! Nemcsak látványos betűtípusokat tanulunk, hanem ahhoz is kapsz támpontokat, hogy hogyan készíts magadnak egyedi, saját betűtípusokat! 🙂

Részvétel és jelentkezés:

A tanfolyam díja 7.500 Ft/nap (papírt adok, a rajzszerszámodat te hozod, erről pontos részleteket a jelentkezés után küldök).

A tanfolyam minimum 5, maximum 12 fővel indul. Helyet foglalni a tanfolyami díj befizetésével lehet. Többhavi részletfizetésre mint mindig, most is van lehetőség, ezt az igényedet jelezd kérlek jelentkezéskor!

~

Elvégeznéd utána a Rajzmeditáció© Kréta tanfolyamot?

A következő csoportban van még hely vagy mostmár otthon is, csupán pár nap alatt elvégezheted a Krétatechnika ONLINE változatát, az alábbi jelentkezési lapon egy füst alatt ezeket is bátran bejelölheted!

~

Már OTTHON is elvégezheted! 🙂

Rajzmeditáció© Kalligráfia ONLINE tanfolyam >>> http://kreativonismeret.hu/kalligrafia-online/

~

Kedvezményes programcsomagok:

Ha több tanfolyam is tetszik a Tina Rajztanodájában, érdemes rögtön böngészni a csomagajánlatok között, mert így akár 8-10% kedvezménnyel vásárolhatod meg a programokat. Ebből a jelentkezéskor 50% helyfoglaló összeg fizetendő banki átutalással, a fennmaradó összeg az első tanfolyam kezdetekor készpénzben vagy azt azt megelőző napokban banki átutalással esedékes. A tanfolyamok egyszeri halasztására van lehetőséged, ezt adott esetben egyénileg egyeztetjük.

díja: 30.000 Ft 27.000 Ft

Jelentkezés >>> a Rajzmeditáció© link alatt!

ITT JELENTKEZZ! >>>

Email címem:*
Nevem:*
Hogyan szólíthatlak?*
Számlázási név és cím (kötelező!)*
Telefonszám (csak szükség esetére)*
Jelentkezem a Rajzmeditáció tanfolyamra
Egyéb megjegyzés vagy kérdés (pl. időpont, helyszín):
A jelentkezési lap alatti jelentkezési feltételeket elfogadom*


Jelentkezési feltételek:

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a részvételi díj befizetésével történik. A választott program díjának ill. a programcsomag előlegének befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap, ennek hiányában törlünk a résztvevők listájáról. A helyfoglalás visszaigazolását a számlával a befizetés utáni hétfőn ill. csütörtökön e-mailben küldjük.

Amennyiben a befizetett programon mégsem tudsz részt venni, úgy lehetőséged van ezt jelezni a tina@kreativonismeret.hu címen legkésőbb 48 órával a program kezdete előtt. Ez esetben a befizetett díjat a lehető legközelebbi alkalommal egy ugyanolyan programon letanulhatod vagy egy online tanfolyamra beválthatod. A befizetett összeg ezután tovább nem görgethető, másfajta programra nem beváltható. A tanfolyam kezdete előtt 48 órán belül jelzett visszamondás esetén az összeg nem letanulható és nem visszatérítendő. Részvételi díj visszatérítése nem lehetséges.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 8 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 5.)

Saját kidolgozású tanfolyamomat az elmúlt évek tapasztalatai alapján, a legjobb tudásom szerint, ésszel-szívvel-lélekkel állítottam össze a Számodra. A Rajzmeditáció© Kalligráfia elnevezés és a fenti tematika kizárólag Mucsi Martina szellemi tulajdona, köszönöm, hogy engedély nélkül nem használod fel egyik részét sem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *