Tina Rajztanodája ~ Te is tudsz rajzolni!

Már régóta dédelgetett álmod, hogy megtanulj rajzolni?

Mindig vágyakozva nézted mások gyönyörű alkotásait?

Szeretnél a magad örömére rajzolni, festeni vagy saját műveket adni ajándékba a szeretteidnek?

MOST végre eljött a Te időd!

 

szi_1135

Sok szeretettel köszöntelek, bátor látogató! 🙂

A Tina Rajztanodája keretein belül grafit és színes rajzos, akvarellfestő és kreatív művésznapló készítő tanfolyamokat, művészetterápiás programokat kínálok Neked a teljesen kezdőtől a haladó szintig, korra és nemre való tekintet nélkül.

Legyen célod akár az élethű rajzolás elkezdése úgy, hogy utoljára az általános iskolában rajzoltál vagy a zenrajz/fantáziarajz elsajátítása, a művésznapló (art journal, útinapló) készítés alapjainak megtanulása, a vázlatrajzolás (sketchbook) titkainak megismerése vagy az akvarellfestésbe való belekóstolás, én itt vagyok és segítek Neked ebben!

Kérek ingyenes rajztippeket és információt a közeljövőben induló tanfolyamokról!

Keresztnevem:*
E-mail címem:*

“De hol kezdjem el?”

Az attól függ, mit szeretnél pontosan.

  • Ha rendszeres alkotásra és feltöltődésre vágysz, lelkileg is regenerálódnál egy támogató csapatban és havonta egy alkalommal szeretnél időt szánni saját magadra, sok szeretettel várlak a mindig szeptemberben és januárban induló Tündérliget Alkotócsoportban!
  • Ha haladó rajzos vagy és lenyűgöz az útinaplózás, akkor ezt a Akvarellfestés/vázlatrajzolás tanfolyamon és gyakorló alkalmakon tanítom meg Neked.
  • Ha pedig rajzos-festett művésznaplóba fognál, izgalmas alkotótechnikákat próbálnál ki, akkor az Art Journal Workshop programokat javaslom.

Órarend / 2017 tavaszi-nyári szemeszter:

ÁLLANDÓ HELYSZÍNEK: Budapest VII.ker. Károly krt. 3/A és Dunakeszi

További részletes információ és jelentkezés a linkek alatt!

Kedvezményes programcsomagok

Ha több program is tetszik, érdemes rögtön böngészni a csomagajánlatok között, mert így akár 8-10% kedvezménnyel vehetsz részt a tanfolyamokon! :-)

A program-blokkokra általában évente kétszer-háromszor kerül sor: a január-február-márciusi, az április-május-júniusi és a szeptember-október-novemberi negyedévekben, nagy érdeklődés esetén előfordulnak szezonális pótcsoportok, halasztás lehetséges. A csomagok megvásárlása az első program előtt a csomagdíj legalább 50%-ának befizetésével történik, a fennmaradó részt egyénileg egyeztetjük.

FONTOS lehet, hogy a csoportok nagy része sokszor akár 1-2 hónappal előbb is betelik, így érdemes feliratkozni a tanfolyamok indulásáról tájékoztató hírlevélre ITT >>> http://kreativonismeret.hu/ajandek-rajztippek/

m-1117

Keress meg, kérdezz bátran és ha belevágsz, sok szeretettel várlak Téged is, tarts velem!

Mucsi Tina

 —

JELENTKEZÉS:

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Számlázási név és cím (jelentkezés esetén kérem megadni!)

Erre a programra jelentkezem (megnevezés, dátum):

Egyéb üzenet

2 thoughts on “Tina Rajztanodája ~ Te is tudsz rajzolni!

  1. Visszajelzés: Így dolgoznak ŐK!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *