Tina Alkotótábora, 2019. június 26-30. (4 éj) / Káptalanfüred

Ha azt csinálod, amit szeretsz, az a szabadság; ha szereted, amit csinálsz, az a boldogság. (Raphaëlle Giordano)

~

Felszabadító kreatív kikapcsolódásra hívlak ezen a nyáron,

egy varázslatos Balaton parti villába!

2019. június 26-30. (4 éj)

~~~

Idén 3 teljes (és egy fél) napon át élvezheted az alkotás szabadságát és a szabad alkotás örömét: egy művészetterápiás, egy útinaplós és egy art journal (művésznaplózó) nap vár ránk!

A művészetterápiás napon segítségül hívunk inspiratív zenéket, verseket, sokféle eszközt (pl. akvarell,  pasztell, montázs, kollázs), kreatív segítő kártyákat, játékos önismereti feladatokat, rajzelemzési módszereket és a színek varázslatos erejét ahhoz, hogy szabadon, kötöttségek nélkül merjünk alkotni, kilépni a komfortzónánkból és ráadásként felismerhetjük, hogy az életünk mely területén és hogyan is élhetnénk még szabadabban, akár a mindennapjainkban is.

Az útinaplós napon nyakunkba vesszük a vidéket és elsősorban a belső szabadság témájához keresünk magunk körül megörökítenivaló szépségeket. Ez a nap nem (sem) tanfolyam, de a résztvevőket alkotás közben folyamatosan mentorálom rajz- és festőtechnikai téren is, a kezdőknek természetesen segítek az útinaplózás első lépéseiben, hogy garantáltan mindenkinek sikerélménye legyen.

Az art journal napunkon pedig vágunk, ragasztunk, festünk, kenünk, maszatolunk, nyakig ragacsosak leszünk és közben megtapasztaljuk az alkotói szabadságot mind a művésznapló oldalaink témájában, inspirációs kihívásokban, mind magában az alkotói folyamatban.

A tábori részvételhez rajz- vagy festőtudás NEM szükseges!

Az alkotótáborok élményéhez tökéletes környezetet, egyfajta “szent teret” biztosít számunkra a káptalanfüredi Török Villa és buja, titokzatos, mediterrán kertje, ahol közös alkotásra, beszélgetésekre és egymagadban való elvonulásra is lesz lehetőséged mind az alkotó csoportok, mind a szabad órák ideje alatt.

Kukkants bele az előző évek tábori hangulatába! >>>

Mit fogunk csinálni pontosan?

A foglalkozások nem rajztechnikai tanfolyamok, hanem vezetett, mentorált, kis csoportos örömalkotások.

Az érkezés napján rögtön egy délutáni ismerkedő programmal kezdünk, majd a következő három napon elsősorban a délelőtti, koradélutáni órákban fogunk újra együtt alkotni. Sok alkotást készítünk, de előzetes rajztudás a részvételhez nem szükséges. 

A délutáni órákban élvezheted a szabadidődet, sétálhatsz és rajzolhatsz, festhetsz egyedül vagy többedmagaddal is a kertben, a vízparton, akár strandolhatsz, ha arra vágysz, lehetőség lesz közös kiállítás-látogatásokra, kirándulásokra.

Mennyibe kerül?

A tábori részvétel díja bruttó 68.000 Ft.

Részletfizetés: a teljes díj bruttó 68.000 Ft, az első, helyfoglaló részlet buttó 30.000 Ft, amely rögtön a jelentkezéskor banki átutalással esedékes. A fennmaradó teljes díj a tábor első napján a helyszínen készpénzben fizetendő, erről és egyéb részletekről a tábor előtt időben emlékeztetőt fogunk küldeni e-mailben!

Bejárós résztvevőket is szeretettel látunk! Egy csoporthoz max. 2 fő (!) csatlakozhat, akik nem alszanak a villában, de velünk tartanak a közös alkotások és programok során. A bejárós résztvevők díja bruttó 48.000 Ft, nekik az első, helyfoglaló részlet buttó 20.000 Ft, amely rögtön a jelentkezéskor esedékes.

A fenti díj tartalmazza az első nap délutáni, a három teljes nap napközbeni (min. 3 óra/nap) alkotó foglalkozások díját eszközökkel, alapanyagokkal együtt (útinaplózáshoz mindenki a saját eszközeit hozza) és a szállást 4 éjszakára 2-3 ágyas szobákban a villában, több hűtő, konyha közös használatával, az épületben csak mi fogunk lakni.

A díj nem tartalmazza a szabadidős programok (pl. strand, kiállítás) és az étkezések költségét. A tábor önellátó, ételtárolási, főzési lehetőség van és a városban is több étkezési lehetőség, üzlet és étterem áll a rendelkezésünkre. Akár egy közös főzést (grillezést, bográcsozást) is csaphatunk esti programként előzetes egyeztetés alapján, minden feltétel és edény adott hozzá a kertben és a nyári konyhában is. 🙂

Hogyan tudsz részt venni az alkotótáborban?

Kérem, hogy amennyiben megszólítva érzed magad, úgy az alábbi jelentkezési lap kitöltésével foglald le a helyedet mihamarabb, mert összesen mindössze 12 szabad hely van egy-egy tábori csoportban! A jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével elfogadod a jelentkezési lap alatti jelentkezési feltételeket.

A táborba kizárólag a 18. életévüket betöltött, felnőtt résztvevőket tudok fogadni, akik saját maguk jelentkeznek.

Tina Alkotótábora

2019. június 26-30. (4 éj) Káptalanfüred, Török Villa

JELENTKEZÉSI LAP:

Adatkezelési tájékoztató: http://kreativonismeret.hu/wp-content/uploads/2018/05/adatkezeles.pdf
Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF): http://kreativonismeret.hu/aszf/
Alulírott, az alábbi, az Adatkezelési Tájékoztatóra vonatkozó checkbox pipálásával – az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján – tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Jelentkezés és a programon való részvétel az Általános szerződési feltételek szerint, ezt itt találod: http://kreativonismeret.hu/aszf/

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a részvételi díj ill. foglaló befizetésével történik. A választott program díjának ill. a programcsomag előlegének befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap, befizetés hiányában ezután törlünk a résztvevők listájáról. A helyfoglalás visszaigazolását és a számlát a befizetés után egy héten belül e-mailben küldjük.

Lemondás esetén a befizetett foglaló nem jár vissza, de 1 éven belül egy szabadon választott Tina Rajztanodája csoporton vagy online programon egyben vagy megosztva is letanulható. 2019. június 1. után történő lemondás esetén a teljes részvételi díj esedékes, banki átutalással teljesítendő. Pénzvisszafizetés lemondás esetén semmilyen körülmények között nem lehetséges. További feltételek az ÁSZF szerint.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 11.)