Tina Alkotótábora, 2017. július 27-30. és augusztus 17-20. Káptalanfüred

Minden ott van számunkra az életben és ránk vár, csak egy kicsit elébe kell  mennünk. (Antalfai Márta)

~

Mesebeli külső-belső utazásra hívlak ezen a nyáron,

egy varázslatos Balaton parti villába!

2017. július 27-30. – BETELT

2017. augusztus 17-20. – BETELT

Várólistára is érdemes jelentkezni esetleges lemondások esetére.

~

A z alkotótáborok vezérfonala idén az ELENGEDÉS-BEENGEDÉS kettőse lesz: 2017-ben ugyanis egy vadonatúj 9 éves ciklust kezdtünk meg az életünkben, ahol nagyon fontos az elmúlt évek lezárása, a szálak elvarrása, a “hordalékok” elengedése, hogy helyet teremthessünk az ÚJnak és innentől folyamatosan készen álljunk a Számunkra tápláló, feltöltő, továbblendítő energiák beengedésére, befogadására.

Az alkotótáborok élményéhez tökéletes környezetet, egyfajta “szent teret” biztosít számunkra a káptalanfüredi Török Villa és buja, titokzatos, mediterrán kertje, ahol közös alkotásra, beszélgetésekre és egymagadban való elvonulásra is lesz lehetőséged mind az alkotó csoportok, mind a szabad órák ideje alatt.

Mit fogunk csinálni pontosan?

A délelőtti és délutáni foglalkozások nem tanfolyamok, hanem vezetett, mentorált, kis csoportos (művészetterápiás) örömalkotások.

A délelőtti foglalkozások során az alkotást bevezetésként, ráhangolódásként elsősorban zenés, verses inspirációk, önismereti kártyás gyakorlatok előzik meg, hogy a személyes utadat kijelölhessük, majd az alkotás során főként (de nem kizárólag) akvarell technikával dolgozunk, végül a foglalkozások végén az elkészült műveket kiállítjuk, közösen megnézzük és visszajelzéseket adunk egymásnak.

Az érkezés napján rögtön egy délutáni foglalkozással kezdünk, majd a következő két napon a délelőtti órákban fogunk újra együtt festeni és rajzolni, miközben végighaladunk a fenti folyamat lépésein. Sok képet készítünk, amelyek mind lélekalkotások lesznek, így rajztudás a részvételhez nem szükséges. 

A délutáni órákban élvezheted a szabadidődet, sétálhatsz és rajzolhatsz, festhetsz egyedül vagy többedmagaddal is a kertben, a vízparton, akár strandolhatsz, ha arra vágysz, lehetőség lesz egy közös kiállítás-látogatásra a balatonfüredi Vaszary Villába, de fakultatív alkotó programok is várnak Rád helyben: az egyik nap délutánján egy pár órás közös útinaplózáson, másnap pedig egy art journal foglalkozáson is részt vehetsz.

Mennyibe kerül?

A tábori részvétel díja bruttó 55.000 Ft.

Részletfizetés lehetséges: a teljes díj bruttó 55.000 Ft, az első részlet (25.000 Ft) a jelentkezéskor esedékes, a második részlet (30.000 Ft) legkésőbb május 30-ig fizetendő, erről emlékeztetőt fogunk küldeni e-mailben.

A fenti díj tartalmazza az első nap délutáni, két délelőtti és két fakultatív alkotó foglalkozás díját eszközökkel, alapanyagokkal együtt (útinaplózáshoz mindenki a saját eszközeit hozza) és a szállást 3 éjszakára 2-3 ágyas szobákban a villában, több hűtő, konyha közös használatával, az épületben csak mi fogunk lakni.

A díj nem tartalmazza a szabadidős programok (pl. strand, kiállítás) és az étkezések költségét. A tábor önellátó, ételtárolási, főzési lehetőség van és a városban is több étkezési lehetőség, üzlet és étterem áll a rendelkezésünkre. Akár egy közös főzést (grillezést, bográcsozást) is csaphatunk esti programként előzetes egyeztetés alapján, minden feltétel és edény adott hozzá a kertben és a nyári konyhában is. 🙂

Hogyan tudsz részt venni az alkotótáborban?

Kérem, hogy amennyiben megszólítva érzed magad, úgy az alábbi jelentkezési lap kitöltésével foglald le a helyedet mihamarabb, mert összesen mindössze 12 szabad hely van a tábori csoportban! A jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével elfogadod a jelentkezési lap alatti jelentkezési feltételeket.

A táborba kizárólag a 18. életévüket betöltött, felnőtt résztvevőket tudok fogadni, akik saját maguk jelentkeznek.

Tina Alkotótábora

2017. július 27-30. Káptalanfüred, Török Villa

2017. augusztus 17-20. Káptalanfüred, Török Villa

A csoportok beteltek. Várólistára is érdemes jelentkezni esetleges lemondások esetére. Ekkor az “egyéb” mellé írd be kérlek, hogy várólistás jelentkezés, köszönöm!

JELENTKEZÉSI LAP:

Email cím*
Név*
Számlázási adatok (város, ir.szám, utca, házszám)*
Telefonszám (csak szükség esetére)*
Hogyan szólíthatlak?*
Részletfizetést*
Egyéb kérés, kérdés a táborral kapcsolatban:


Jelentkezési feltételek:

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a részvételi díj vagy az első részlet befizetésével történik. A tábori díj ill. előlegének befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap. A helyfoglalás visszaigazolását a számlával a befizetés után egy héten belül e-mailben küldjük.

Amennyiben a befizetett programon mégsem tudsz részt venni, úgy lehetőséged van ezt jelezni a tina@kreativonismeret.hu vagy jelentkezes@kreativonismeret.hu címen legkésőbb 3 héttel a program kezdete előtt (azaz a júliusi tábor esetén legkésőbb július 5. éjfélig, az augusztusi tábor esetén július 26. éjfélig)A befizetett összegből 15.000 Ft foglalónak minősül, így ez az összeg nem visszatérítendő. Az ezen felül befizetett díj a visszamondástól számított 3 héten belül visszafizetésre kerül. A tábor kezdetét megelőző 3 héten belüli (azaz július 5. ill. július 26. éjfél utáni) visszamondás esetén a befizetett részvételi díj visszatérítése nem lehetséges.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 5.)