Tina Alkotótábora, 2018. július 5-8. (3 éj) és július 11-15. (4 éj) / Káptalanfüred

Minden ott van számunkra az életben és ránk vár, csak egy kicsit elébe kell  mennünk. (Antalfai Márta)

~

Mesebeli kikapcsolódásra hívlak ezen a nyáron,

egy varázslatos Balaton parti villába!

2018. július 5-8. (3 éj)

2018. július 11-15. (4 éj)

A z alkotótáborok témája idén: HANGULATAIM VONZÁSÁBAN.

A délelőtti közös foglalkozásokon érzéseket, hangulatokat fogunk kialkotni magunkból a programok során változatos eszközökkel (akvarellfestés, pasztellfestés, montázs, kollázs, agyag) és feltöltő, belső lelki folyamatokat elindító, a kreativitást beindító, inspiráló gyakorlatokkal. Ez a tábor kifejezetten az önfeledt alkotásé és a pihenésé, az örömteli hangulatok megélésén és a túlhaladott érzések elengedésén át.

Tervezett délutáni fakultatív klubok:

  • közös útinaplózás
  • art journal (új téma)
  • ecsetfilces kalligráfia (új téma)

A tábori részvételhez rajz- vagy festőtudás NEM szükseges!

Az alkotótáborok élményéhez tökéletes környezetet, egyfajta “szent teret” biztosít számunkra a káptalanfüredi Török Villa és buja, titokzatos, mediterrán kertje, ahol közös alkotásra, beszélgetésekre és egymagadban való elvonulásra is lesz lehetőséged mind az alkotó csoportok, mind a szabad órák ideje alatt.

Kukkants bele a tavalyi táborok hangulatába! >>>

Mit fogunk csinálni pontosan?

A délelőtti és délutáni alkalmak nem tanfolyamok, hanem vezetett, mentorált, kis csoportos örömalkotások.

A délelőtti foglalkozásokon segítségül hívunk zenéket, verseket, sokféle eszközt (pl. akvarell,  pasztell, montázs, kollázs, agyag), kreatív segítő kártyákat és játékos önismereti feladatokat az elmélyült alkotáshoz, a végén pedig az elkészült műveket kiállítjuk, közösen megnézzük és visszajelzéseket adunk egymásnak.

Az érkezés napján rögtön egy délutáni programmal kezdünk, majd a következő két/három napon a délelőtti órákban fogunk újra együtt alkotni, miközben végighaladunk a fenti folyamat lépésein. Sok képet készítünk, amelyek mind lélekalkotások lesznek, így rajztudás a részvételhez nem szükséges. 

A délutáni órákban élvezheted a szabadidődet, sétálhatsz és rajzolhatsz, festhetsz egyedül vagy többedmagaddal is a kertben, a vízparton, akár strandolhatsz, ha arra vágysz, lehetőség lesz egy közös kiállítás-látogatásokra, kirándulásokra, de fakultatív alkotó programok is várnak Rád helyben, közös útinaplózás és egyéb közös alkotókörök.

Mennyibe kerül?

A tábori részvétel díja

– az első turnusra – 2018. július 5-8. (3 éj): bruttó  55.000 Ft

– a második turnusra – 2018. július 11-15. (4 éj): bruttó  68.000 Ft

Részletfizetés: a teljes díj bruttó 55.000/68.000 Ft, az első, helyfoglaló részlet mindkét turnusra buttó 20.000 Ft, amely rögtön a jelentkezéskor esedékes. A fennmaradó teljes díj a tábor első napján a helyszínen készpénzben fizetendő, erről és egyéb részletekről a tábor előtt időben emlékeztetőt fogunk küldeni e-mailben!

Bejárós résztvevőket is szeretettel látunk! Egy csoporthoz max. 2 fő (!) csatlakozhat, akik nem alszanak a villában, de velünk tartanak a közös alkotások és programok során. A bejárós résztvevők díja: az első turnusra bruttó 40.000 Ft, a második turnusra bruttó 48.000 Ft.

A fenti díj tartalmazza az első nap délutáni, a két/három délelőtti és a fakultatív délutáni alkotó foglalkozások díját eszközökkel, alapanyagokkal együtt (útinaplózáshoz mindenki a saját eszközeit hozza) és a szállást 3 vagy 4 éjszakára 2-3 ágyas szobákban a villában, több hűtő, konyha közös használatával, az épületben csak mi fogunk lakni.

A díj nem tartalmazza a szabadidős programok (pl. strand, kiállítás) és az étkezések költségét. A tábor önellátó, ételtárolási, főzési lehetőség van és a városban is több étkezési lehetőség, üzlet és étterem áll a rendelkezésünkre. Akár egy közös főzést (grillezést, bográcsozást) is csaphatunk esti programként előzetes egyeztetés alapján, minden feltétel és edény adott hozzá a kertben és a nyári konyhában is. 🙂

Hogyan tudsz részt venni az alkotótáborban?

Kérem, hogy amennyiben megszólítva érzed magad, úgy az alábbi jelentkezési lap kitöltésével foglald le a helyedet mihamarabb, mert összesen mindössze 12 szabad hely van egy-egy tábori csoportban! A jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével elfogadod a jelentkezési lap alatti jelentkezési feltételeket.

A táborba kizárólag a 18. életévüket betöltött, felnőtt résztvevőket tudok fogadni, akik saját maguk jelentkeznek.

Tina Alkotótábora

2018. július 5-8. (3 éj) Káptalanfüred, Török Villa

2018. július 11-15. (4 éj) Káptalanfüred, Török Villa

JELENTKEZÉSI LAP:

Adatkezelési tájékoztató: http://kreativonismeret.hu/wp-content/uploads/2018/05/adatkezeles.pdf
Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF): http://kreativonismeret.hu/aszf/
Alulírott, az alábbi, az Adatkezelési Tájékoztatóra vonatkozó checkbox pipálásával – az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján – tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Email cím*
Név*
Számlázási adatok (város, ir.szám, utca, házszám)*
Telefonszám (csak szükség esetére)*
Hogyan szólíthatlak?*
Melyik turnusra jelentkezel? Esetleges egyéb kér(d)és a táborral kapcsolatban:
Megismertem és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatót.*
Megismertem és elfogadtam az ÁSZF-et*
Tudomásul veszem és elfogadom, hogy a programokon, így rólam is fotók készülhetnek, amelyek a kreativonismeret.hu honlapra, közösségi oldalakra felkerülhetnek.*


Jelentkezés és a programon való részvétel az Általános szerződési feltételek szerint, ezt itt találod: http://kreativonismeret.hu/aszf/

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a részvételi díj ill. foglaló befizetésével történik. A választott program díjának ill. a programcsomag előlegének befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap, befizetés hiányában ezután törlünk a résztvevők listájáról. A helyfoglalás visszaigazolását és a számlát a befizetés után egy héten belül e-mailben küldjük.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 5.)