2 napos színes ceruzás (haladó) rajztanfolyam

Következő tanfolyam:

BETELT! 2018. február 24-25. (szombat-vasárnap) 9-16h Budapest, VII.ker. Károly krt. 3/A

Várólistára érdemes a betelt csoportok esetén is jelentkezni, mert szinte minden csoportban előfordulnak halasztások, idő előtti vis maior visszamondások vagy hogy valaki nem véglegesíti a jelentkezését időben. Várólistás jelentkezés esetén a jelentkezési lapra írd rá kérlek a megjegyzésbe, hogy “várólista” és előleg befizetés nem szükséges természetesen, köszönöm!

A tanfolyam 2 napos, mindkét napon 9-től kb. 16 óráig tart, ebédszünettel.

Díja: az összes rajzeszközzel együtt 22.000 Ft

~

A Tina Rajztanodájának 2 napos színes rajztanfolyama egy saját fejlesztésű program.

Mit fogunk tanulni?

  • Az első napon megismerkedünk az alapszínekkel,
  • a ceruzás színkeverés titkaival,
  • a színek legfőbb tulajdonságaival, kiemelten az egymásra való hatásukkal,
  • a színes ceruzák megfelelő technikai használatával
  • és természetesen némi gyakorlás után már az első napon mindezt “élesben” is kipróbáljuk!

A második napon pedig ezt csak még tovább fokozzuk: felhasználva a tanultakat kreatív, vezetett és teljesen szabad önkifejező gyakorlatokat végzünk a színekkel és formákkal, végezetül pedig természetesen egy színes portrét is rajzolunk, egyszóval ismét Csodákat alkotunk!

A tanfolyam kiemelt különlegessége, hogy nem “csupán” a rajzolásról-színezésről szól – bár nyilván ez a fő cél 🙂 -, hanem 17 éves feng shui tanácsadói és 11 éves stresszoldói tapasztalattal mesélek Nektek a színekről két napon át, ami így egy kivételesen komplex rálátást nyújt és a színek tudatos használatát ezután az öltözködésedben, a lakberendezésben, sőt, az üzleti életben is alkalmazni és élvezni tudod!

Időtartam: 2 nap, mindkét nap 9-16 óráig

Előfeltétel: A 4 napos holisztikus (jobb agyféltekés) rajztanfolyam vagy előzetes rajzgyakorlat

Részvételi díj: 22.000 Ft, amiben az eszközök (színes ceruzák, papír, fénymásolatok) most is benne foglaltatnak.

A tanfolyam minimum 4, maximum 12 fővel indul.

Ízelítő a tanfolyamon készült művekből:

ITT JELENTKEZZ! >>>

Email*
Név*
Hogyan szólíthatlak?*
Számlázási név és cím (kérem feltétlenül megadni!)*
Telefonszám (ha az e-mail nem működne):*
Erre a tanfolyamra jelentkezem (több is bejelölhető):*
Egyéb üzenet (pl. melyik csomag)
A jelentkezési lap alatti jelentkezési feltételeket elfogadom.*


Jelentkezési feltételek:

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a részvételi díj befizetésével történik. (Előjelentkezés esetén – még nem kiírt időpontra – befizetés nem szükséges!) A választott program díjának ill. a programcsomag előlegének befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap. A helyfoglalás visszaigazolását a számlával a befizetés után legkésőbb egy héten belül e-mailben küldöm.

Amennyiben a befizetett programon mégsem tudsz részt venni, úgy lehetőséged van ezt jelezni a tina@kreativonismeret.hu címen legkésőbb 48 órával a program kezdete előtt. Ez esetben a befizetett díjat a lehető legközelebbi alkalommal egy ugyanolyan programon letanulhatod vagy egy online tanfolyamra beválthatod. A befizetett összeg ezután tovább nem görgethető, másfajta programra nem beváltható. A tanfolyam kezdete előtt 48 órán belül jelzett visszamondás esetén az összeg nem letanulható és nem visszatérítendő. Részvételi díj visszatérítése nem lehetséges.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 5.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *