2 napos színes ceruzás (haladó) rajztanfolyam

Következő tanfolyam:

BETELT/ 2019. május 25-26. szombat-vasárnap, 9-15:30

Helyszín: Budapest, VII.ker. Károly krt. 3/A (oktatoterem.com)

~

Új 2 napos színes ceruzás tanfolyam és a teljes “Művész leszek!” kedvezményes komplex program legközelebb 2020 elején várható.

~

Mit fogunk tanulni?

A Tina Rajztanodájának 2 napos színes rajztanfolyama egy saját fejlesztésű programom.

  • Az első napon megismerkedünk az alapszínekkel,
  • a ceruzás színkeverés titkaival,
  • a színek legfőbb tulajdonságaival, kiemelten az egymásra való hatásukkal,
  • a színes ceruzák megfelelő technikai használatával
  • és természetesen némi gyakorlás után már az első napon mindezt “élesben” is kipróbáljuk!

A második napon pedig ezt csak még tovább fokozzuk: felhasználva a tanultakat kreatív, vezetett és teljesen szabad önkifejező gyakorlatokat végzünk a színekkel és formákkal, végezetül pedig természetesen egy színes portrét is rajzolunk, egyszóval ismét Csodákat alkotunk!

A tanfolyam kiemelt különlegessége, hogy nem “csupán” a rajzolásról-színezésről szól – bár nyilván ez a fő cél 🙂 -, hanem több évtizedes feng shui tanácsadói és stresszoldói tapasztalattal mesélek Nektek a színekről két napon át, ami így egy kivételesen komplex rálátást nyújt és a színek tudatos használatát ezután az öltözködésedben, a lakberendezésben, sőt, az üzleti életben is alkalmazni és élvezni tudod!

Időtartam: 2 nap, mindkét nap 9-kb. 15:30 óráig

Előfeltétel: A 4 napos holisztikus (jobb agyféltekés) rajztanfolyam vagy előzetes rajzgyakorlat

Részvételi díj: 22.000 Ft, amiben az eszközök (színes ceruzák, papír, fénymásolatok) most is benne foglaltatnak.

Ízelítő a tanfolyamon készült művekből:

ITT JELENTKEZZ! >>>

Adatkezelési tájékoztató: http://kreativonismeret.hu/wp-content/uploads/2018/05/adatkezeles.pdf
Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF): http://kreativonismeret.hu/aszf/
Alulírott, az alábbi, az Adatkezelési Tájékoztatóra vonatkozó checkbox pipálásával – az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján – tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Email*
Név*
Hogyan szólíthatlak?*
Számlázási név és cím (kérem feltétlenül megadni!)*
Telefonszám (ha az e-mail nem működne):*
Erre a tanfolyamra jelentkezem (több is bejelölhető):*
Egyéb üzenet (pl. melyik csomag)
Megismertem és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatót*
Megismertem és elfogadtam az ÁSZF-et*
Tudomásul veszem és elfogadom, hogy a programokon, így rólam is fotók készülhetnek, amelyek a kreativonismeret.hu honlapra, közösségi oldalakra felkerülhetnek.*


Jelentkezés és a programon való részvétel az Általános szerződési feltételek szerint, ezt itt találod: http://kreativonismeret.hu/aszf/

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a részvételi díj ill. foglaló befizetésével történik. A választott program díjának ill. a programcsomag előlegének befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap, befizetés hiányában ezután törlünk a résztvevők listájáról. A helyfoglalás visszaigazolását és a számlát a befizetés után egy héten belül e-mailben küldjük.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 11.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..