Őszi szépíró hétvégék – 2019. október 19-20. és november 23-24.

Ha eddig csak álmodoztál arról, hogy gyönyörű, KÉZZEL ÍROTT ÉS FESTETT feliratokat, képeslapokat, naplóoldalakat készíts, akkor itt az ideje, hogy ez is valóra váljon! Most mindössze 2 hétvége alatt elsajátíthatod és gyakorolhatod a kreatív szépírás különböző stílusait és egyben csiszolhatod az akvarell tudásodat is!

Az Őszi szépíró hétvégék teljes programját érdemes egyben, kedvezményes csomagban elvégezni, de az egyes tanfolyamok külön-külön is látogathatóak.

Helyszín: Budapest, VII.ker. Károly krt. 3/A (az Astoriától 1 perc séta)

~

Az Őszi szépíró hétvégék programja:

A programok részleteiért kattints az időpontok előtti kis nyilakra!

~ Jelentkezés a lap alján! ~

2019. október 19. szombat 9-14:30 - Dekorációs betűrajzolás (korábbi neve: Rajzmeditáció Kalligráfia)

A Dekorációs betűrajzolás tanfolyam a betűk, feliratok rajzolásáról szól, ami az art journal (művésznapló), a scrapbook, a bullet journal vagy a hagyományos naplózás szerelmeseinek is nagy kincs lehet.

Az 5 órás tanfolyamon nem a hagyományos kalligráfiát tanuljuk!

A program során sokkal inkább arra vezetlek rá különböző gyakorlatokkal, hogy a betűkről mint rajzelemekről kezdj el gondolkodni. Ennek hatására a betűid, a szavaid és mondataid egyszerre élni kezdenek a rajzodban, legyen az akár élethű rajzolás, vázlatrajz vagy fantáziarajz. A technikát ezután bármilyen alkotásban használni tudod.

Mindehhez pedig nem fog kelleni más, mint ceruza és vékonyhegyű filctoll, valamint a még kifejezőbb alkotásokhoz színes ceruza, akvarell festék és ecset.

A tanfolyam díja: 7.500 Ft/fő

Bővebb információk a programról: http://kreativonismeret.hu/uj-rajzmeditacio-kalligrafia/

2019. október 20. vasárnap 9-14:30 - Krétatábla betűrajzolás (korábbi neve: Rajzmeditáció Kréta)

Sajátítsd el fél nap alatt ezt a kivételesen látványos, utánozhatatlanul hangulatos, trendi stílust! 🙂

Rajzmeditáció© Kréta tanfolyamon “kifordítjuk” az eddig tanultakat és látványos feliratokat, saját logokat készítünk együtt fehér rajzeszközökkel, sötét alapra, sok új betűtípussal, jellemző rajz- és stíluselemmel és technikai trükkel tarkítva, ami a művésznapló vagy a scrapbook szerelmeseinek is újabb kincs lehet.

Ezúttal egy kicsit mélyebbre ásunk a betűrajzolás világába: vázlatolunk, alaposabban tervezünk, jobban kidolgozzuk a feliratokat és tudatosabban bánunk a kiegészítőkkel, hogy valóban a krétatechnika stílusának megfelelő, profi végeredményt kapjuk.

Az eszközök is eltérőek az eddig a Rajzmeditáció tanfolyamain megszokottaktól, ugyanis sötét fotókartonra fogunk fehér ceruzával és fehér alkoholos filctollal rajzolni – így alkotás közben ezúttal egy olyan Világba csöppenhetsz, amelyben egészen  újszerű tapasztalásokkal ajándékozhatod meg Magadat!

+ EXTRA eszközcsomag: ha inkább rám bíznád az eszközök beszerzését, akkor +1500 Ft díjért egy A5-ös, 10 fotókarton lapból álló (azaz 20 oldalas), egyedi borítójú, általam készített füzetet, egy alkoholos fehér filctollat és egy fehér ceruzát is adok. Az eszközcsomag nem kötelező, hanem a jelentkezés után opcionálisan válaszható, erről a tanfolyam előtt időben levelet fogok küldeni, jelentkezéskor még nem kell megrendelned!

A tanfolyam díja: 7.500 Ft/fő

Bővebb információk a programról: http://kreativonismeret.hu/rajzmeditacio-kreta/

2019. november 23. szombat 9-16h - Ecsetfilces kalligráfia triplaklub

Kizárólag az “Ecsetfilces kalligráfia online Tinával” tanfolyamot végzetteknek! Ha a klubfoglalkozás előtt szeretnéd elsajátítani az alapokat, még bőven van rá időd, ide kattints >>> http://kreativonismeret.hu/ecsetfilces-kalligrafia-online-tinaval/ vagy görgess a lap aljára a Nagy Kalligráfia Csomagért!

A nap programja:

9-11h Klasszikus, szabályos betűírás gyakorlása és egy saját projekt, akvarell alapon. (A 2019. március 31-i alkalom ismétlése.)

11:30-13:30 “Táncoló betűk” (bouncy lettering) gyakorlása és egy saját projekt. (A 2018. novemberi alkalom ismétlése.)

14-16h “Mesél az ecsetfilc”, avagy feliratok dekorálási lehetőségei, trükkök és tippek, és saját projektek. (A 2018. március 9-i, november 17-i, 2019. március 30-i klub ismétlése.)

~

A klubfoglalkozásokon gyakoroljuk és fejlesztjük az online tanfolyamon tanultakat, tanulunk betűvariációs- és díszítési trükköket és készítünk saját vezetett, de egyedi betűrajzolt, szépírt projekteket – mindezt a varázslatos ECSETFILCEK segítségével! 🙂 (Fotók az előző hasonló klubokról, kattints a képekre a nagyításhoz!>>>)

A triplaklub díja: 14.000 Ft/fő (A nap témákra nem felosztható, csak egyben végezhető.)

A szombati triplaklubra a Pénteki Klubkártya használható (2 alkalom)!

2019. november 24. vasárnap 9-16h - Akvarell és szépírás klubnap

Kizárólag az “Ecsetfilces kalligráfia online Tinával” tanfolyamot végzetteknek! Ha a klubfoglalkozás előtt szeretnéd elsajátítani az alapokat, még bőven van rá időd, ide kattints >>> http://kreativonismeret.hu/ecsetfilces-kalligrafia-online-tinaval/ vagy görgess a lap aljára a Nagy Kalligráfia Csomagért!

Akvarell tudás nem feltétlenül szükséges.

A vasárnapi klubnapunkon kreatívan felhasználhatjuk a szépírás területén előzetesen tanultakat: ezúttal akvarell projekteket készítünk, amelyeken alap és haladó technikákat is mutatok. Egyedi, őszi hangulatú akvarell képeidet pedig Te magad feliratozhatod – ezek megtervezésében is segítséget nyújtok.

A klubnap díja: 14.000 Ft/fő

A vasárnapi klubnapra a Pénteki Klubkártya használható (2 alkalom)!

~

Az Őszi szépíró hétvégék teljes díja: 43.000 Ft helyett  kedvezményesen MOST csak 40.000 Ft/fő/4 napos program!

~

  Ha eddig még sohasem foglalkoztál a (modern) kalligráfiával, akkor most a Tied lehet kedvezményesen az Ecsetfilces Kalligráfia ONLINE tanfolyam is! Ez a november 23-24-i programok előfeltétele, amit addig kényelmesen, otthonról is elvégezhetsz. Az online tanfolyam részleteit itt találod: http://kreativonismeret.hu/ecsetfilces-kalligrafia-online-tinaval/

Nagy Kalligráfia Csomag 54.000 Ft helyett MOST csak 49.000 Ft!

~

A csomag tartalma:

  • Ecsetfilces Kalligráfia ONLINE tanfolyam (jelentkezés véglegesítése után pár napon belül küldjük, bármikor elkezdhető!)
  • 2019. október 19. szombat 9-14:30 – Dekorációs betűrajzolás
  • 2019. október 20. vasárnap 9-14:30 – Krétatábla betűrajzolás
  • 2018. november 23. szombat 9-16h – Ecsetfilces kalligráfia triplaklub
  • ÚJ! 2019. november 24. vasárnap 9-16h – Akvarell és szépírás klubnap

~

JELENTKEZÉSI LAP:

Adatkezelési tájékoztató: http://kreativonismeret.hu/wp-content/uploads/2018/05/adatkezeles.pdf
Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF): http://kreativonismeret.hu/aszf/
Alulírott, az alábbi, az Adatkezelési Tájékoztatóra vonatkozó checkbox pipálásával – az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján – tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Email*
Név*
Hogyan szólíthatlak?*
Számlázási név, város, utca, házszám:*
Telefonszám:*
Erre a tanfolyamra jelentkezem (több is bejelölhető):*
Egyéb üzenet, kérdés, megjegyzés:
Megismertem és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatót*
Megismertem és elfogadtam az ÁSZF-et*
Tudomásul veszem és elfogadom, hogy a programokon, így rólam is fotók készülhetnek, amelyek a kreativonismeret.hu honlapra, közösségi oldalakra felkerülhetnek.*


Júliusi jelentkezés és befizetés esetén a nyári szabadság miatt egy kis türelmet kérünk, július 28. után fogjuk tudni visszaigazolni és számlázni a helyfoglalásokat. A helyfoglalás közben ugyanúgy a befizetés sorrendjében történik. Köszönjük a megértést!

Jelentkezés és a programon való részvétel az Általános Szerződési Feltételek szerint, ezt itt találod: http://kreativonismeret.hu/aszf/

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a részvételi díj ill. foglaló befizetésével történik. A választott program díjának ill. a programcsomag előlegének befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap, befizetés hiányában ezután törlünk a résztvevők listájáról. A helyfoglalás visszaigazolását és a számlát a befizetés után egy héten belül e-mailben küldjük.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 11.)