Szépíró hétvége – 2019. március 29-30-31.

Ha eddig csak álmodoztál arról, hogy gyönyörű, KÉZZEL ÍROTT feliratokat, képeslapokat, naplóoldalakat készíts, akkor itt az ideje, hogy ez is valóra váljon! Most mindössze 3 nap alatt elsajátíthatod és gyakorolhatod a kreatív szépírás különböző stílusait.

A Szépíró hétvége teljes programját érdemes egyben, kedvezményes csomagban elvégezni, de az egyes tanfolyamok külön-külön is látogathatóak.

Helyszín: VII.ker. Károly krt. 3/A

~ Jelentkezés a lap alján! ~

A Szépíró hétvége programja:

BETELT! 2019. március 29. péntek 9-14.30 – Rajzmeditáció© Kalligráfia tanfolyam

A Rajzmeditáció© Kalligráfia a betűk, feliratok rajzolásáról szól, ami az art journal (művésznapló), a scrapbook, a bullet journal vagy a hagyományos naplózás szerelmeseinek is nagy kincs lehet.

Az 5 órás tanfolyamon nem a hagyományos kalligráfiát tanuljuk!

A program során sokkal inkább arra vezetlek rá különböző gyakorlatokkal, hogy a betűkről mint rajzelemekről kezdj el gondolkodni. Ennek hatására a betűid, a szavaid és mondataid egyszerre élni kezdenek a rajzodban, legyen az akár élethű rajzolás, vázlatrajz vagy fantáziarajz. A technikát ezután bármilyen alkotásban használni tudod.

Mindehhez pedig nem fog kelleni más, mint ceruza és vékonyhegyű filctoll, valamint a még kifejezőbb alkotásokhoz színes ceruza, akvarell festék és ecset.

A tanfolyam díja: 7.500 Ft/fő

Bővebb információk a programról: http://kreativonismeret.hu/uj-rajzmeditacio-kalligrafia/

BETELT! 2018. március 30. szombat 9-14.30 – Rajzmeditáció© Kréta tanfolyam

Sajátítsd el fél nap alatt ezt a kivételesen látványos, utánozhatatlanul hangulatos, trendi stílust! 🙂

Rajzmeditáció© Kréta tanfolyamon “kifordítjuk” az eddig tanultakat és látványos feliratokat, saját logokat készítünk együtt fehér rajzeszközökkel, sötét alapra, sok új betűtípussal, jellemző rajz- és stíluselemmel és technikai trükkel tarkítva, ami a művésznapló vagy a scrapbook szerelmeseinek is újabb kincs lehet.

Ezúttal egy kicsit mélyebbre ásunk a betűrajzolás világába: vázlatolunk, alaposabban tervezünk, jobban kidolgozzuk a feliratokat és tudatosabban bánunk a kiegészítőkkel, hogy valóban a krétatechnika stílusának megfelelő, profi végeredményt kapjuk.

Az eszközök is eltérőek az eddig a Rajzmeditáció tanfolyamain megszokottaktól, ugyanis sötét fotókartonra fogunk fehér ceruzával és fehér alkoholos filctollal rajzolni – így alkotás közben ezúttal egy olyan Világba csöppenhetsz, amelyben egészen  újszerű tapasztalásokkal ajándékozhatod meg Magadat!

+ EXTRA eszközcsomag: ha inkább rám bíznád az eszközök beszerzését, akkor +1500 Ft díjért egy A5-ös, 10 fotókarton lapból álló (azaz 20 oldalas), egyedi borítójú, általam készített füzetet, egy alkoholos fehér filctollat és egy fehér ceruzát is adok. Az eszközcsomag nem kötelező, hanem a jelentkezés után opcionálisan válaszható, erről a tanfolyam előtt időben levelet fogok küldeni, jelentkezéskor még nem kell megrendelned.

A tanfolyam díja: 7.500 Ft/fő

Bővebb információk a programról: http://kreativonismeret.hu/rajzmeditacio-kreta/

BETELT!  2018. március 30. szombat 15-18h – “Mesél az ecsetfilc” (klubfoglalkozás)

A 2018. március 9-i és november 17-i klub ismétlése.

Kizárólag az “Ecsetfilces kalligráfia online Tinával” tanfolyamot végzetteknek! Ha a klubfoglalkozás előtt szeretnéd elsajátítani az alapokat, még bőven van rá időd, ide kattints >>> http://kreativonismeret.hu/ecsetfilces-kalligrafia-online-tinaval/

A klubfoglalkozáson gyakoroljuk és fejlesztjük az online tanfolyamon tanultakat, tanulunk betűdíszítési trükköket és készítünk saját vezetett, de egyedi betűrajzolt, szépírt projekteket – mindezt a varázslatos ECSETFILCEK segítségével! 🙂 (kattints a képekre!>>>)

A klufoglalkozás díja: 7.000 Ft/fő

A szombati klubra a Pénteki Klubkártya használható (1 alkalom)!

BETELT! ÚJ! 2018. március 31. vasárnap 9-16h – Szépíró triplaklub

Kizárólag az “Ecsetfilces kalligráfia online Tinával” tanfolyamot végzetteknek! Ha a klubfoglalkozás előtt szeretnéd elsajátítani az alapokat, még bőven van rá időd, ide kattints >>> http://kreativonismeret.hu/ecsetfilces-kalligrafia-online-tinaval/

Ezen a foglalkozáson a modern kalligráfia rendkívül izgalmas területeire kirándulunk:

9-11h ÚJ! Klasszikus, szabályos betűírás gyakorlása és egy saját projekt.

11.13-13.30 ÚJ! Lendületes kötések ~ a legfontosabb alapok és titkok a látványos végeredményhez és egy saját projekt.

14-16h ÚJ! “Szellemírás”, avagy körvonalas betűk és színes akvarell betűk egymáson, lenyűgöző feliratok!

A triplaklub díja: 12.000 Ft/fő

A vasárnapi triplaklubra a Pénteki Klubkártya használható (2 alkalom)!

A Szépíró hétvége teljes díja:

34.000 Ft helyett kedvezményesen csak 32.000 Ft/fő/péntek-szombat-vasárnapi program

~

JELENTKEZÉSI LAP:

Adatkezelési tájékoztató: http://kreativonismeret.hu/wp-content/uploads/2018/05/adatkezeles.pdf
Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF): http://kreativonismeret.hu/aszf/
Alulírott, az alábbi, az Adatkezelési Tájékoztatóra vonatkozó checkbox pipálásával – az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján – tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Email*
Név*
Hogyan szólíthatlak?*
Számlázási név és cím (kérem feltétlenül megadni)*
Telefonszám (ha az e-mail nem működne):*
Erre a tanfolyamra jelentkezem (több is bejelölhető):*
Egyéb üzenet, kérdés, megjegyzés:
Megismertem és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatót*
Megismertem és elfogadtam az ÁSZF-et*
Tudomásul veszem és elfogadom, hogy a programokon, így rólam is fotók készülhetnek, amelyek a kreativonismeret.hu honlapra, közösségi oldalakra felkerülhetnek.*


Jelentkezés és a programon való részvétel az Általános Szerződési Feltételek szerint, ezt itt találod: http://kreativonismeret.hu/aszf/

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a részvételi díj ill. foglaló befizetésével történik. A választott program díjának ill. a programcsomag előlegének befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap, befizetés hiányában ezután törlünk a résztvevők listájáról. A helyfoglalás visszaigazolását és a számlát a befizetés után egy héten belül e-mailben küldjük.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 11.)