Rajzmeditáció© Krétatechnika ONLINE

921c7dca365351fec912ed406dd0e66e
(kép: drivenbydecor.com)

Napjaink egyik legtrendibb, leglátványosabb feliratozási technikája a krétatábla stílus.

Vintage hangulatot idéz, otthonos érzéseket kelt és közben szemet gyönyörködtet, a kávéházak és éttermek nem véletlenül használják olyan előszeretettel.

Csodálattal adózunk azoknak, akik “ilyen szépen tudnak írni” és “milyen kreatív ötleteik vannak!” – és micsoda szerencse, hogy mindez tanulható és nem csak kevesek kiváltsága! 🙂

Ha ezentúl nem csak csodálni szeretnéd a táblákat, hanem készíteni is, jó helyen jársz! 🙂

~

A Rajzmeditáció© Krétatechnika ONLINE tanfolyam fekete alapon fehér betűk és szóképek rajzolásáról szól, ami a naplózás, a scrapbookozás vagy a lakberendezés szerelmeseinek is nagy kincs lehet.

~

De hogyan lehet mindezt megtanulni?

kreta02A krétatábla technika tényleg “csak” egy technika, amely lépésről-lépésre elsajátítható.

Az egyik kulcseleme az, hogy a betűk – ahogyan a Rajzmeditáció© Kalligráfia vagy Rajzmeditáció© Kalligráfia ONLINE tanfolyamokon – rajzelemekké válnak és végig így tekintünk rájuk alkotás közben.

A 12 videót tartalmazó, otthon végezhető program során megtanuljuk felépíteni az általunk annyira csodált betűtípusokat és szóképeket, közben pedig végig figyelnük arra, hogy a betűkről mint rajzelemekről kezdj el gondolkodni. Fantasztikus dolgok történnek ilyenkor, a ceruza- és filctollvonások látványos képekké állnak össze, amit ezentúl mások fognak megcsodálni az albumjaidban, naplóidban vagy faliképeiden.

Kukkants bele a hangulatba! 🙂

Mit tanulunk pontosan?

 • Ehhez a stílushoz illő betűtípusokat,
 • ezek szükség szerinti, egyedi formázását, alakítását,
 • belőlük szavak felépítését, rendhagyó alakú formák kitöltését,
 • a szavakból szóképek megtervezését és megrajzolását lépésről-lépésre,
 • stílusos díszítők (szalagok, elválasztók, keretek) megrajzolását,
 • és mindezekből látványos feliratok, idézetes faliképek készítését.

EZ TETSZIK, JELENTKEZEM! >>>

És pontosan hogyan tudom mindezt hasznosítani utána?

honlapra2Nagyon sokféleképpen. Elsősorban

 • a rajzmeditációs alkotásaidat,
 • a scrapbook oldalaidat és albumjaidat,
 • a művésznapló (art journal) oldalaidat,
 • az alkalmakra szánt képeslapjaidat,
 • a személyre szóló üzeneteidet,
 • feliratos ajándékaidat,
 • lakás- vagy üzletdekorációdat

tudod vele még különlegesebbé és egyedibbé tenni.

honlapra1Ezentúl nem lesz gond az emlékmegőrző naplóidat, albumjaidat feliratozni vagy személyre szóló, egyedi és stílusos ajándékot adni a szeretteidnek, például a kedvenc idézetét feldolgozva vagy az új lakásába, üzletébe egy névtáblával meglepni valakit – esetleg saját magadat! 🙂

~

Mennyibe kerül?

A tanfolyam ára bruttó 7500 forint.

DE JÓ, JELENTKEZEM! 🙂 >>>

Mit adok Neked a fenti díjért?

 • kreta0412 db, egyenként kb. 8-12 perces minőségi, informatív videót, amelyek – kiegészítéssel! – az 5 órás Rajzmeditáció© Kréta tanfolyam anyagát tartalmazzák összesen több, mint 1 órányi tananyagban
 • egy betűrajzos segédletet
 • folyamatos konzultációs lehetőséget a Facebook Rajzmeditáció© Kréta ONLINE csoportjában vagy e-mailben

Mikor kezdődik az ONLINE tanfolyam?

Bármikor, amikor Neked jó!

A programcsomag megvásárlása után bármikor elkezdheted otthon vagy akár pl. utazás közben bárhol a tanulást és a rajzolást, a Facebook Rajzmeditáció© Krétatechnika ONLINE csoportjában – ennek elérhetőségét a tanfolyami anyaggal egy időben küldöm – pedig bármikor kérdezhetsz és megoszthatod az alkotásaidat.

Szükséges valamilyen előfeltétel a jelentkezéshez?

Nem, semmilyen előfeltétel, előzetes rajztudás nem szükséges! 🙂

~

ITT JELENTKEZZ! >>>

Adatkezelési tájékoztató: http://kreativonismeret.hu/wp-content/uploads/2018/05/adatkezeles.pdf
Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF): http://kreativonismeret.hu/aszf/
Alulírott, az alábbi, az Adatkezelési Tájékoztatóra vonatkozó checkbox pipálásával – az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján – tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

E-mail cím*
Név*
Hogyan szólíthatlak?*
Számlázási cím (város, utca, házszám, kérjük mindenképpen pontosan megadni!)*
Telefonszám (csak szükség esetére)*
Az alábbi tanfolyam(ok)ra jelentkezem (több is bejelölhető):*
Egyéb kérés, üzenet:
Megismertem és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatót:*
Megismertem és elfogadtam az ÁSZF-et:*


Jelentkezés és a programon való részvétel az Általános Szerződési Feltételek szerint, ezt itt találod: http://kreativonismeret.hu/aszf/

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a részvételi díj ill. foglaló befizetésével történik. A választott program díjának ill. a programcsomag előlegének befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap, befizetés hiányában ezután törlünk a résztvevők listájáról. A helyfoglalás visszaigazolását és a számlát a befizetés után egy héten belül e-mailben küldjük.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 5.)