Itt jelentkezz a Rajzmeditáció© Krétatechnika ONLINE tanfolyamra ! >>> 

További INFORMÁCIÓK a tanfolyamról: http://kreativonismeret.hu/rajzmeditacio-kretatechnika-online

Koránkelő kedvezmény! Amennyiben most 2016. március 16. éjfél és március 17. éjfél között jelentkezel, úgy 16% kedvezménnyel, azaz mindössze bruttó 6300 forintért vehetsz részt a programon!

+ Törzsvásárló bónusz: további 4% kedvezményt kapsz, amennyiben már részt vettél nálam bármilyen ONLINE tanfolyamon, azaz a Te részvételi díjad így csak bruttó 6000 forint.

E-mail címed:*
Email címed még egyszer:*
Neved:*
Hogyan szólíthatlak?*
Számlázási adatok*
Vettél már részt a Tündérliget ONLINE tanfolyamán? Melyiken?

Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A program díja bruttó 7500 forint, a fizetési határidő 8 nap. A tanfolyam anyagának elérhetőségét a befizetés utáni legközelebbi hétfőn ill. csütörtökön e-mailben küldöm. Figyelem! A 2016. március 16. éjfél és március 17. éjfél közötti kedvezményes díjú megrendeléseket, valamint a március 20. éjfélig történő megrendeléseket a program díjának befizetése után a március 21-25. közötti időszakban teljesítem. A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 5.).