Krétatábla betűrajzolás (korábban: Rajzmeditáció© Kréta)

kreta01

Sajátítsd el fél nap alatt ezt a kivételesen látványos, utánozhatatlanul hangulatos, trendi “retro” stílust! 🙂

~

Legközelebbi időpont:

2019. október 20. vasárnap 9-14.30, Budapest VII.ker., Károly krt. 3/A (oktatoterem.com)

~

kreta02A Krétatábla betűrajzolás tanfolyam kiváló kiegészítése ill. folytatása a kezdő és haladó Rajzmeditáció© tanfolyamoknak, a Dekorációs betűrajzolásnak valamint az Art Journal Workshopoknak, DE ezektől függetlenül is elvégezhető!

A Krétatábla betűrajzolás tanfolyamon “kifordítjuk” az eddig tanultakat és látványos feliratokat, saját logokat készítünk együtt fehér rajzeszközökkel, sötét alapra, sok új betűtípussal, jellemző rajz- és stíluselemmel és technikai trükkel tarkítva, ami a művésznapló vagy a scrapbook szerelmeseinek is újabb kincs lehet.

Ez akkor a Dekorációs betűrajzolás “folytatása”…?

fbre05A Krétatábla betűrajzolás valóban ezt a vonalat viszi tovább, hiszen ismét betűrajzolunk – csak most egy kicsit másképpen.

Ha szoktál rajzolni vagy van rajzos előképzettséged, akkor a Krétatábla betűrajzolás tanfolyam önmagában is elvégezhető, nincs előfeltétele.

Ezúttal egy kicsit mélyebbre ásunk a betűrajzolás világába: vázlatolunk, alaposabban tervezünk, jobban kidolgozzuk a feliratokat és tudatosabban bánunk a kiegészítőkkel, hogy valóban a krétatechnika stílusának megfelelő, profi végeredményt kapjuk.

Az eszközök is eltérőek az eddig a Rajzmeditáció tanfolyamain megszokottaktól, ugyanis sötét fotókartonra fogunk fehér ceruzával és fehér alkoholos filctollal rajzolni – így alkotás közben ezúttal egy olyan Világba csöppenhetsz, amelyben egészen  újszerű tapasztalásokkal ajándékozhatod meg Magadat!

Mit tanulunk pontosan?

kreta04A krétatechnikára jellemző betűtípusokat és stílus rajzelemeit megtervezni, megrajzolni, majd ezeket kifejező felirat-kompozíciókba rendezni.

Ezeket egymással kombinálni, sőt, térhatásúvá tenni, fehér színnel árnyékolni.

És további szempontokat ahhoz, hogy mit mikor és hogyan érdemes használni a látványos, lenyűgöző, stílusos végeredményhez.

Mit fogunk csinálni 5 órán keresztül?

fbre08Ezúttal a feliratokkal és a krétatechnikára annyira nagyon jellemző, tipikus rajzelemekkel játszunk, miközben lazítasz, meditálsz, pihensz és ismét szinte észrevétlenül sajátítasz el egy vadonatúj, rendkívül stílusos kifejezési formát.

Megtanulsz egyszerűen megrajzolni eddig csak kívülről csodált, gyönyörű betűtípusokat, ezeket 3D hatásúra árnyékolni, készítesz idézetekből korabeli hangulatú feliratokat és a saját személyes logódat is megtervezheted krétatechnika-stílusban.

És pontosan hogyan tudod mindezt hasznosítani utána?

Nagyon sokféleképpen. Elsősorban

  • a zenrajzaidat,
  • a családi fotóalbumokat,
  • a scrapbook oldalaidat és albumjaidat,
  • a művésznapló (art journal) oldalaidat,
  • az alkalmakra szánt meghívóidat, képeslapjaidat,
  • a családi-baráti összejöveteleken a kézzel írott menükártyákat

tudod vele színesíteni, még különlegesebbé és egyedibbé tenni.

És otthonra vagy ajándékba is tudsz készíteni lenyűgöző fekete-fehér fali tábla-dekorációkat ezentúl.

921c7dca365351fec912ed406dd0e66e
(kép: drivenbydecor.com)

Részvétel és jelentkezés:

A tanfolyam díja 7.500 Ft/nap

Szükséges majd néhány saját rajzeszközt hoznod, erről pontos részleteket a befizetés után, a tanfolyam előtti emlékeztetőben időben küldök!

kreta03+ EXTRA eszközcsomag: ha inkább rám bíznád az eszközök beszerzését, akkor +1500 Ft díjért egy A5-ös, 10 fotókarton lapból álló (azaz 20 oldalas), egyedi borítójú, általam készített füzetet, egy alkoholos fehér filctollat és egy fehér ceruzát is adok. Az eszközcsomag nem kötelező, hanem a jelentkezés után opcionálisan válaszható, erről a tanfolyam előtt időben levelet fogok küldeni, jelentkezéskor még nem kell megrendelned.

A tanfolyam minimum 5, maximum 18 fővel indul. Helyet foglalni a tanfolyami díj befizetésével lehet. Többhavi részletfizetésre mint mindig, most is van lehetőség, ezt az igényedet jelezd kérlek jelentkezéskor!

~

Elvégeznéd előtte a Dekorációs betűrajzolás tanfolyamot?

A következő csoportba van még hely vagy mostmár otthon is, csupán pár nap alatt elvégezheted ennek az a ONLINE változatát, az alábbi jelentkezési lapon egy füst alatt ezeket is bátran bejelölheted!

~

Ha még többre vágysz:

ÚJ! 2019. október 19-20. és november 23-24. Őszi szépíró hétvégék >>>

http://kreativonismeret.hu/szepiro-hetvege/

~

JELENTKEZÉSI LAP a Krétatábla betűrajzolás tanfolyamra:

Adatkezelési tájékoztató: http://kreativonismeret.hu/wp-content/uploads/2018/05/adatkezeles.pdf
Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF): http://kreativonismeret.hu/aszf/
Alulírott, az alábbi, az Adatkezelési Tájékoztatóra vonatkozó checkbox pipálásával – az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján – tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Email címem:*
Nevem:*
Hogyan szólíthatlak?*
Számlázási név és cím (kötelező!)*
Telefonszám (csak szükség esetére)*
Jelentkezem
Egyéb megjegyzés vagy kérdés (pl. időpont, helyszín):
Megismertem és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatót*
Megismertem és elfogadtam az ÁSZF-et*
Tudomásul veszem és elfogadom, hogy a programokon, így rólam is fotók készülhetnek, amelyek a kreativonismeret.hu honlapra, közösségi oldalakra felkerülhetnek. (A válasz nem befolyásolja a sikeres jelentkezést.)*


Már OTTHON is elvégezheted! 🙂

Rajzmeditáció© Krétatechnika ONLINE tanfolyam >>> http://kreativonismeret.hu/rajzmeditacio-kretatechnika-online/

~

Saját kidolgozású tanfolyamomat az elmúlt évek tapasztalatai alapján, a legjobb tudásom szerint, ésszel-szívvel-lélekkel állítottam össze a Számodra. A Krétatechnika betűrajzolás elnevezés és a fenti tematika kizárólag Mucsi Martina szellemi tulajdona, köszönöm, hogy engedély nélkül nem használod fel egyik részét sem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..