Rajzmeditáció© Kréta

kreta01

Sajátítsd el fél nap alatt ezt a kivételesen látványos, utánozhatatlanul hangulatos, trendi stílust! 🙂

~

Következő tanfolyam:

2018. április 8. (vas) 9-14:30

Helyszín: VII.ker. Károly krt. 3/A

Részvételi díj: 7500 Ft/nap/fő

 

 kreta02A Rajzmeditáció© Kréta tanfolyam kiváló kiegészítése ill. folytatása a kezdő és haladó Rajzmeditáció© tanfolyamoknak, a Rajzmeditáció© Kalligráfiának valamint az Art Journal Workshopoknak, DE ezektől függetlenül is elvégezhető!

Rajzmeditáció© Kréta tanfolyamon “kifordítjuk” az eddig tanultakat és látványos feliratokat, saját logokat készítünk együtt fehér rajzeszközökkel, sötét alapra, sok új betűtípussal, jellemző rajz- és stíluselemmel és technikai trükkel tarkítva, ami a művésznapló vagy a scrapbook szerelmeseinek is újabb kincs lehet.

Ez akkor a Rajzmeditáció© Kalligráfia “folytatása”…?

fbre05A Rajzmeditáció© Kréta valóban a Kalligráfia tanfolyamon elkezdett vonalat viszi tovább, hiszen ismét betűrajzolunk – csak most egy kicsit másképpen.

Ha szoktál rajzolni vagy van rajzos előképzettséged, akkor a Rajzmeditáció© Kréta tanfolyam önmagában is elvégezhető, nincs előfeltétele.

Ezúttal egy kicsit mélyebbre ásunk a betűrajzolás világába: vázlatolunk, alaposabban tervezünk, jobban kidolgozzuk a feliratokat és tudatosabban bánunk a kiegészítőkkel, hogy valóban a krétatechnika stílusának megfelelő, profi végeredményt kapjuk.

Az eszközök is eltérőek az eddig a Rajzmeditáció tanfolyamain megszokottaktól, ugyanis sötét fotókartonra fogunk fehér ceruzával és fehér alkoholos filctollal rajzolni – így alkotás közben ezúttal egy olyan Világba csöppenhetsz, amelyben egészen  újszerű tapasztalásokkal ajándékozhatod meg Magadat!

Mit tanulunk pontosan?

kreta04A krétatechnikára jellemző betűtípusokat és stílus rajzelemeit megtervezni, megrajzolni, majd ezeket kifejező felirat-kompozíciókba rendezni.

Ezeket egymással kombinálni, sőt, térhatásúvá tenni, fehér színnel árnyékolni.

És további szempontokat ahhoz, hogy mit mikor és hogyan érdemes használni a látványos, lenyűgöző, stílusos végeredményhez.

Mit fogunk csinálni 5 órán keresztül?

fbre08Ezúttal a feliratokkal és a krétatechnikára annyira nagyon jellemző, tipikus rajzelemekkel játszunk, miközben lazítasz, meditálsz, pihensz és ismét szinte észrevétlenül sajátítasz el egy vadonatúj, rendkívül stílusos kifejezési formát.

Megtanulsz egyszerűen megrajzolni eddig csak kívülről csodált, gyönyörű betűtípusokat, ezeket 3D hatásúra árnyékolni, készítesz idézetekből korabeli hangulatú feliratokat és a saját személyes logódat is megtervezheted krétatechnika-stílusban.

És pontosan hogyan tudod mindezt hasznosítani utána?

Nagyon sokféleképpen. Elsősorban

  • a zenrajzaidat,
  • a családi fotóalbumokat,
  • a scrapbook oldalaidat és albumjaidat,
  • a művésznapló (art journal) oldalaidat,
  • az alkalmakra szánt meghívóidat, képeslapjaidat,
  • a családi-baráti összejöveteleken a kézzel írott menükártyákat

tudod vele színesíteni, még különlegesebbé és egyedibbé tenni.

És otthonra vagy ajándékba is tudsz készíteni lenyűgöző fekete-fehér fali tábla-dekorációkat ezentúl.

921c7dca365351fec912ed406dd0e66e
(kép: drivenbydecor.com)

Részvétel és jelentkezés:

A tanfolyam díja 7.500 Ft/nap

Szükséges majd néhány saját rajzeszközt hoznod, erről pontos részleteket a befizetés után, a tanfolyam előtti emlékeztetőben időben küldök!

kreta03+ EXTRA eszközcsomag: ha inkább rám bíznád az eszközök beszerzését, akkor +1500 Ft díjért egy A5-ös, 10 fotókarton lapból álló (azaz 20 oldalas), egyedi borítójú, általam készített füzetet, egy alkoholos fehér filctollat és egy fehér ceruzát is adok. Az eszközcsomag nem kötelező, hanem a jelentkezés után opcionálisan válaszható, erről a tanfolyam előtt időben levelet fogok küldeni, jelentkezéskor még nem kell megrendelned.

A tanfolyam minimum 5, maximum 18 fővel indul. Helyet foglalni a tanfolyami díj befizetésével lehet. Többhavi részletfizetésre mint mindig, most is van lehetőség, ezt az igényedet jelezd kérlek jelentkezéskor!

~

Elvégeznéd előtte a Rajzmeditáció© Kalligráfia tanfolyamot?

A következő csoportba van még hely vagy mostmár otthon is, csupán pár nap alatt elvégezheted a Kalligráfia ONLINE változatát, az alábbi jelentkezési lapon egy füst alatt ezeket is bátran bejelölheted!

Kedvezményes programcsomagok:

Ha több tanfolyam is tetszik a Tina Rajztanodájában, érdemes rögtön böngészni a csomagajánlatok között, mert így akár 8-10% kedvezménnyel vásárolhatod meg a programokat. Ebből a jelentkezéskor 50% helyfoglaló összeg fizetendő banki átutalással, a fennmaradó összeg az első tanfolyam kezdetekor készpénzben vagy azt azt megelőző napokban banki átutalással esedékes. A tanfolyamok egyszeri halasztására van lehetőséged, ezt adott esetben egyénileg egyeztetjük.

díja: 30.000 Ft 27.000 Ft

Jelentkezés >>> a Rajzmeditáció© link alatt!

ITT JELENTKEZZ! >>>

Email címem:*
Nevem:*
Hogyan szólíthatlak?*
Számlázási név és cím (kötelező!)*
Telefonszám (csak szükség esetére)*
Jelentkezem a Rajzmeditáció tanfolyamra
Egyéb megjegyzés vagy kérdés (pl. időpont, helyszín):
A jelentkezési lap alatti jelentkezési feltételeket elfogadom*


Jelentkezési feltételek:

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a részvételi díj befizetésével történik. A választott program díjának ill. a programcsomag előlegének befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap, ennek hiányában a jelentkezésedet töröljük. A helyfoglalás visszaigazolását a számlával a befizetés utáni hétfőn ill. csütörtökön e-mailben küldöm.

Amennyiben a befizetett programon mégsem tudsz részt venni, úgy lehetőséged van ezt jelezni a tina@kreativonismeret.hu címen legkésőbb 48 órával a program kezdete előtt. Ez esetben a befizetett díjat a lehető legközelebbi alkalommal egy ugyanolyan programon letanulhatod vagy egy online tanfolyamra beválthatod. A befizetett összeg ezután tovább nem görgethető, másfajta programra nem beváltható. A tanfolyam kezdete előtt 48 órán belül jelzett visszamondás esetén az összeg nem letanulható és nem visszatérítendő. Részvételi díj visszatérítése nem lehetséges.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 8 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 5.)

Saját kidolgozású tanfolyamomat az elmúlt évek tapasztalatai alapján, a legjobb tudásom szerint, ésszel-szívvel-lélekkel állítottam össze a Számodra. A Rajzmeditáció© Kréta elnevezés és a fenti tematika kizárólag Mucsi Martina szellemi tulajdona, köszönöm, hogy engedély nélkül nem használod fel egyik részét sem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *