Pénteki Klubkártya ~ Neked, a törzsvendégemnek! :-)

Örömhírrel érkeztem: ismét szeretnék kedveskedni Nektek, akik folyamatosan jártok hozzám!

A mostmár rendszeresen, havonta egy pénteki napon, napközben, Dunakeszin 3 órában megrendezésre kerülő Pénteki Klubok igen népszerűek, rendszeresen kapok Tőletek tippeket, kéréseket a témákra vonakozóan és aztán többnyire hamar be is telnek a csoportok, nagyszerű alkotó órákat töltünk mindig együtt – sőt, az is előfordul, hogy 2×3 vagy 3×2 órás dupla-triplaklubokat tartunk! 🙂

ÚJ hír! “Pénteki Klubok” már hétvégén, Budapesten is! 🙂

A klubok változatosak: szoktunk kirándulni és közben útinaplózni pl. Szentendrén, Vácott, írószer-gyárlátogatunk, tartottunk már (és fogunk is!) tematikus akvarellfestő alkalmakat, időnként gyakoroljuk a grafitos rajzolást vagy art journal (művésznapló), mixed media (vegyes technikás) alkotásokat készítünk, de egy alkalmas önismereti, művészetterápiás csoportokra is van igény.

Így lesz ez továbbra is, a többség kérései alapján találom ki a következő klubok (és duplaklubok) témáit, amelyek friss listáját itt találod: http://kreativonismeret.hu/nem-csak-torzsvendegeknek/

Mint mindig, természetesen folyamatosan hónapokkal előre, időben küldöm az alkalmakra a meghívókat hírlevélben (feliratkozás a főoldalon!), felkerülnek a törzsvendégeknek szóló oldalra (http://kreativonismeret.hu/nem-csak-torzsvendegeknek/) és a Facebookra is esemény formájában, így biztosan nem kerüli el a figyelmedet egyik alkalom sem.

Miért írtam le Neked most mindezt?

Mert szeretném meghálálni a leglelkesebb, leghűségesebb tanítványaimnak azt, hogy rendszeresen nálam pihentek és fejlődtök a rajzolás és festés terén: Nektek találtam ki a Pénteki Klubkártyát! 🙂

Mi ez a Pénteki Klubkártya?

Ez egy, 6+1 alkalmas, Pénteki Klubokra érvényes tagsági kártya, amellyel 6 részvétel után a 7. alkalomra ingyen jöhetsz!

NEM, nem kell egymás után minden alkalmon részt venni, CSAK azon a klubon, amelyik valóban érdekel – a kártya 2 éven belül bármikor letanulható! 🙂 A lényeg csupán, hogy mind a 7 alkalom 2 éven belül meglegyen.

Hogyan működik a kártya?

A kártyát a megvásárlása utáni első alkalommal fogod kézhez kapni, amikor először jössz egy Pénteki Klubra. Onnantól minden egyes, Pénteki Klubra szóló jelentkezésedkor lehúzunk a kártyádon egy alkalmat, így a 6 kifizetett és letanult klubfoglalkozás után 1 alkalommal ingyen jöhetsz! Ez egy 7000 forintos, azaz egy több, mint 16%-os kedvezmény a Részedre.

Vannak további előnyei a kártyának?

IGEN! 🙂

  1. Természetesen klubkártyával előnyt élvezel jelentkezéskor, azonnal adunk helyet a csoportban, hiszen a kártyával már jóelőre biztosítottad Magadnak a helyedet. >>> Igen, ez egyben bizony azt jelenti, hogy korlátozott számú hely marad a klubkártyával nem rendelkező jelentkezőknek.

  2. Elkerülhető vele a minden-alkalommal-előre-utalás macera, hiszen a helyeket már előre kifizetted. Csak jelentkezel és AZONNAL megvan a helyed a választott programon!

  3. Pénteki, dunakeszi duplaklubok alkalmával csupán 1,5 alkalmat írunk jóvá (tehát 14.000 Ft helyett 10.500 forintot), ami így további kedvezményt jelent! 🙂

Ha tetszik a lehetőség…

… akkor érdemes tudnod (mint bizonyára tudod is :-)), hogy a Tina Rajztanodája dunakeszi műhelye korlátozott befogadóképességgel rendelkezik, ahogyan a klubfoglalkozások jellegüknél fogva is korlátozott létszámra szabottak. Így bármennyire is szeretném, sajnos nem tudok korlátlan mennyiségű klubkártyát biztosítani a Számotokra.

Jelentkezés a klubkártyára

A Pénteki Klubkártya díja 6+1 Pénteki Klub foglalkozásra: bruttó 42.000 Ft. A kártya 2 éven belül tetszőlegesen kiválasztott Pénteki Klubokon tanulható le, nem szükséges minden alkalommal részt venni a klubokon! A fenti összeg a jelentkezés után 8 napon belül egy összegben esedékes. A 6+1 alkalom letanulása után a kártya természetesen újabb 6+1 alkalomra igény szerint hasonló feltételekkel megújítható.

A kártyára való jelentkezés kizárólag a jelentkezes@kreativonismeret.hu címen elérhető. Amint elfogyott a kártya, a jelentkezést azonnal lezárom.

A kártyára való jelentkezés után az egyes foglalkozásokra még nem szükséges jelentkezni, elegendő majd a foglalkozások hivatalos kiírása után!

Kérlek, hogy az alábbi feltételeket figyelmesen olvasd el és fogadd el jelentkezéskor, köszönöm!

Jelentkezési feltételek:

A Pénteki Klubkártya teljes kedvezményes díja bruttó 42.000 forint, amely 6+1 alkalom, azaz 7×3 óra (vidéki útinaplós kirándulás esetén hosszabb idő lehet) Pénteki Klub fogalkozás látogatására jogosít. “Duplaklub”, azaz 2×3 órás vagy 3×2 órás klubfoglalkozás esetén mindössze 1,5 alkalom (10.500 ft) jóváírása történik.

A Pénteki Klubkártya a vásárlástól számított  2 éven belül  tanulható le. A Pénteki Klubok évente 9-10 alkalommal dunakeszi helyszínen (vagy kirándulások alkamával pesti vagy pest megyei helyszínen), pénteki napon, jellemzően délelőtt 9-12 vagy 10-13 óráig kerülnek megrendezésre, “duplaklub” esetén délután még plusz 3 órában. A Pénteki Klubok a Tina Rajztanodája ügyfeleinek és érdeklődőinek többségének igényei szerint kerülnek kiírásra, az időpont előtt legkésőbb 1-2 hónappal, amelyet a Facebookon eseményben, a honlapon (http://kreativonismeret.hu/nem-csak-torzsvendegeknek/) és hírlevélben is közzéteszünk.

Tina Rajztanodája vállalja, hogy rajzos, akvarellfestő, művészetterápiás, önismereti és stresszoldó foglalkozásokat hirdet meg a Pénteki Klubok keretein belül a fentiek szerint, melyek részben mindig újak, részben ismétlődőek, de a 7 alkalom 2 éven belül teljesen különböző foglalkozásokra biztosan beváltható. Tina Rajztanodája a Pénteki Klubkártyát megvásárló aktuális egyéni érdeklődésére a foglalkozások meghirdetésekor sajnos nem tud tekintettel lenni. Jelentkező vállalja, hogy a 7 alkalmat 2 éven belül letanulja, vagy amennyiben ez nem történik meg, úgy a saját ízélésére, érdeklődésére és a klubok témájára utólag nem hivatkozik. A Pénteki Klubkártya kizárólag 2 éven belül használható fel, ezen túli letanulás vagy bármikori pénzvisszatérítés nem lehetséges. A Pénteki Klubkártya névre szól, részében vagy egészében nem átruházható. Amennyiben vis maior miatt a foglalkozás Tina Rajztanodája miatt elmarad, úgy a jelentkezőknek természetesen egy ugyanolyan foglalkozásra, új időpontra lesz elsőbbségi helyük.

Megrendelésed után néhány napon belül körlevélben visszajelzést küldünk, valamint elküldjük a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a Pénteki Klubkártya teljes díjának befizetésével történik. Ennek befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap, ennek hiányában emlékeztetőt nem küldünk, de törlünk a résztvevők listájáról és egy következő jelentkezőnek adjuk át a lehetőséget. A számlát a befizetésed után egy héten belül e-mailben küldjük.

Amennyiben a befizetett programon mégsem tudsz részt venni, úgy lehetőséged van ezt jelezni a tina@kreativonismeret.hu címen legkésőbb 48 órával a program kezdete előtt. Ez esetben az alkalom egy következő Pénteki Klub foglalkozáson felhasználható. A tanfolyam kezdete előtt 48 órán belül jelzett visszamondás esetén az az alkalom levonásra kerül, nem letanulható és nem visszatérítendő. A fentiekhez hasonló halasztás vagy lemondás egy 6+1 alkalmas Pénteki Klubkártya esetében maximum 2 alkalommal tehető meg, a további esetekben a jelentkezésed alapján a részvételed levonásra kerül!

ÁSZF: http://kreativonismeret.hu/aszf/

Adatkezelési tájékoztató: http://kreativonismeret.hu/wp-content/uploads/2018/05/adatkezeles.pdf

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 5.)