ONLINE kreatív alkotó tanfolyamok

  • Ha szeretnél az otthonodban háborítatlanul okosodni és alkotni,
  • ha szeretsz a saját tempódban, saját időbeosztás szerint időt szánni egy kreatív programra és
  • ha szeretnéd értékesen tölteni a Magadra fordítható Én-idődet, akkor Neked is köztünk a helyed! 🙂

Az elmúlt években már több, mint 400 hozzád hasonló, lélekben szabad, kreatív ember döntött úgy, hogy a Tina Rajztanodája ONLINE tanfolyamait választja.

Talán részben kényszerű apropóból is, de csak idén máris közel 120 online tanfolyamot választottak a kínálatomból mindazok, akik nem tudtak vagy tudnak pillanatnyilag sem csoportos alkotó programokon részt venni, pedig nagy igényük volna rá.

Mi alapján válassz az online programok közül?

Az online tanfolyamoknak nincs előfeltétele, tehát bátran választhatod akár azonnal az érdeklődésednek megfelelő programot!

Hogyan tudsz jelentkezni?

Ezen az oldalon lejjebb görgetve a megfelelő tanfolyam képére kattintva jutsz az adott online tanfolyam oldalára, ahol találsz egy jelentkezési lapot, azt kitöltve tudsz jelentkezni. Egyéb módon az online tanfolyamokra jelentkezni nem lehet, de esetleges kérdések vagy technikai probléma esetén írj nekem bátran a tina@kreativonismeret.hu címre!

Mikor kezdődnek a tanfolyamok?

Az online tanfolyamoknak nincs fix kezdési időpontjuk, a megvásárlásuk után bármikor el tudod kezdeni, a saját tempódban fel tudod dolgozni őket.

Hogyan kapom meg és folyik a tanfolyam?

A jelentkezés után egy e-mailt kapsz a részvételi és befizetési tudnivalókkal. A befizetés után küldöm Neked a tanfolyamhoz tartozó előadások vagy videók elérhetőségét, némelyikhez a szükséges írásos segédletet ill. a letöltési lehetőséget. Az online tanfolyamokat bármikor el tudod kezdeni, a saját tempódban tudod feldolgozni. Mindegyikhez van konzultációs lehetőség, többnyire egy Facebook csoportban vagy e-mailes formában.

Mely tanfolyamokból választhatsz?

Kérlek, hogy kattints a Téged érdeklő tanfolyam képére a további információkhoz és a jelentkezéshez!