Nem csak törzsvendégeknek ~ haladó és egyszeri programok, klubok szemfüleseknek

m-1039

Böngéssz bátran az alábbi programok között és jelentkezz, ha rátaláltál “az aktuális igazira”! 🙂

Kattints a kis nyilakra a további információkért!

***Folyamatos jelentkezés*** Személyi Rajzoktató Program ~ exkluzív rajzórák kezdőknek és haladóknak is

Szeretnéd, ha egy rajzoktató CSAK VELED foglalkozna? Nem mered vagy nem tudod egy csoportban elkezdeni a rajzolást, esetleg már gyakorlott rajzoló vagy, de van egy pont, ahol mindig elakadsz?

Ha a fentiek bármelyikével megszólítva érzed Magad, akkor a program Neked szól.

További információk: http://kreativonismeret.hu/szemelyi-rajzoktatas/

Jelentkezés KIZÁRÓLAG itt: tina@kreativonismeret.hu

LEZAJLOTT ~ Sajdik Ferenc kiállításlátogatás útinaplózással és csokizóval ~ 2017. március 24. péntek 10-14h, VÁC

Vácott a Főtéren, a Váci Csokizóban gyülekezünk 9-10 óra között, ahol egy kávét vagy forró csokit iszunk, komótosan, “slow life” életérzéssel megreggelizünk együtt. (Érkezés egyénileg, vonattal, busszal vagy autóval is megközelíthető a város Budapestről, akár 30-45 perc alatt.)
10 órakor átsétálunk az épületben található Sajdik Ferenc kiállításra, ahol a művész legnagyobb tisztelője, egyben személyes jóbarátja tárlatvezetést tart nekünk a rengeteg eredeti, “mixed media” alkotás között, amelyek között bőven lesz ismerős rajzfilmfigura ugyanúgy, mint mókás karikatúra és Sajdik zseniális egyedi technikájával készült, gyönyörű festmény is.
SAJDIK FERENC karikaturista, Munkácsy – díjas érdemes művész, Budapest díszpolgára, ez az állandó életmű-kiállítása Vácott, a páratlan életművét bemutató múzeumi gyűjtemény. A képekhez kapcsolódó történetek pedig még színesebbé, gazdagabbá teszik az élményt.
Mindezek után bőven marad időnk útinaplózni, ebben az ékszerdoboz-városkában bőven van is mit, akár például megmutatom Nektek “a Matulát” is (ahol az Abigélben forgattak), közben pedig igény szerint mindenkinek segítek és adok tippeket, jótanácsokat a naplózáshoz: a Főtéren vagy a dunaparton egyaránt sétálhatunk, ücsöröghetünk és rajzolhatunk-festhetünk együtt. Rossz idő esetén mindezt újra a csokizóban vagy egy másik étteremben vagy kávézóban is megtehetjük, választék “beülős helyekből” van bőven.

Esemény követése a Facebookon ITT >>> Sajdik kiállításlátogatás
~~~
Velünk tartanál? 🙂
Részvételi díj (ebben természetesen a reggeli kávéd vagy forró csokid és a belépőd díja is benne van): 6000 Ft
Jelentkezés KIZÁRÓLAG ITT: jelentkezes@kreativonismeret.hu – Móni, a Tina Rajztanodája tanfolyamszervezője postafordultával válaszol Neked!
Max. 8 fő részvételével indul a foglalkozás.

***BETELT!*** Közkívánatra újra! ICO gyárlátogatás és útinaplózás ~ 2017. április 28. péntek 9-14h, POMÁZ

Közkívánatra újra! ICO gyárlátogatás és útinaplózás
A reggeli-délelőtti órákban üzemlátogatást teszünk az ICO-nál Pomázon: megkukkantjuk, hol, miből és hogyan készülnek gyermekkorunk kedvenc filctollai, fellebben a fátyol néhány Nagy Titokról – és túlzás nélkül dúskálni fogunk az írószerek látványában. Aki szereti a “hogyan készül?”-típusú találkozásokat, annak ez egy tíz ujjat megnyalós program lesz! 🙂 (+ meglepi is lesz, hiszen az ICO-tól soha senki sem távozik üres kézzel…!;-))
Utána átlátogatunk Szentendrére és kötetlen útinaplózásba fogunk: kezdőknek segítséget adok az első lépésekhez, haladóknak mutatok egy új izgalmas technikát, közben igény szerint ebéd, fagyi, süti, kávé a dunaparton, mikor mi… 🙂

Esemény követése a Facebookon ITT >>> ICO gyárlátogatás

Részvételi díj: 6000 Ft
Jelentkezés KIZÁRÓLAG ITT: jelentkezes@kreativonismeret.hu – Móni, a Tina Rajztanodája tanfolyamszervezője postafordultával válaszol Neked!
Max. 10 fő részvételével indul a foglalkozás.
Érkezés a gyárhoz: egyénileg autóval vagy tömegközlekedéssel (a pomázi HÉV megállótól kb 5-10 perc séta)

***BETELT!*** Májusi színrobbanás ~ Akvarell és Art Journal 'duplaklub' ~ 2017. május 19. péntek 9.30-16 óráig, DUNAKESZI

Ezúttal egy igazi zsongító “duplaklubos” napra invitállak dunakeszi műhelyembe-otthonomba: a délelőtt során közkívánatra újabb akvarell technikákat fogok mutatni Nektek, a nyarat köszöntendő ezúttal elsősorban a vidám, színpompás természet, a virágok ihlette ábrázolások lesznek a középpontban. A tanult technikát az útinaplózásban, művésznaplódban is használni tudod majd. (9.30-kb. 12.30-ig)

Délután édesanyámmal, Mucsi Erikával újabb art journal technikákat próbálhattok ki, lesznek tépések-ragasztások, tarka nyári színek minden mennyiségben és játékos kihívás a nap zárásaként. (13-16 óráig)

A saját füzeteden és naplódon kívül minden eszközt és alapanyagot mi adunk.

  • Részvételi díj (alapanyagokkal, eszközökkel együtt) a teljes programra: 11.000 Ft
  • CSAK délelőtti vagy délutáni részvétel esetén: 6.000 Ft

JELENTKEZÉS ÉS HELYFOGLALÁS CSAK ITT: http://kreativonismeret.hu/jelentkezes/