Nem csak törzsvendégeknek ~ haladó és egyszeri programok, klubok szemfüleseknek

m-1039

Böngéssz bátran az alábbi programok között és jelentkezz, ha rátaláltál “az aktuális igazira”! 🙂

Kattints a kis nyilakra a további információkért!

BETELT! NYUGALOM A KÖBÖN... Útinaplós kirándulás Grazba Tinával ~ 2017. október 5-8. (csütörtök-vasárnap)

Idén október elején, a legszebb őszi színek idején ismét Grazba látogatunk egy kis útinaplós csapattal és újra végigjárjuk, végigrajzoljuk-festjük, végigesszük és végigmosolyogjuk ezt az ékszerdoboz városkát!

Ausztria szerintem ősszel a legszebb. Az ottani nyugalom és egészséges léptékű életvitel minden egyes alkalommal varázsos hatással van rám: én is szépen belesimulok ebbe a ritmusba és “csak hagyom, hogy legyek” ~ élvezem a tiszta levegőt, a zöldet, a tisztaságot, a csendet, a kiegyensúlyozottságot és a zavartalan alkotást.

Ezt szeretném átadni Neked is ebben a néhány napban.

A részletes program, további fontos részletek és jelentkezés: http://kreativonismeret.hu/utinaplozas-grazban/

BETELT! AZ IDEI ÉV SZENZÁCIÓJA! 🙂 Útinaplós túra Londonban “Harry Potterrel” és Tinával ~ 2017. október 26-29. (csütörtök-vasárnap)

A King’s Cross, az Abszol út, a Privet Drive és persze a Roxfort nagyterme…

Rajzoltál már ezeken a helyeken? Most fogsz. Életed legmesésebb kalandja vár Rád idén ősszel.

Útinaplós csapatunkkal nyakunkba vesszük ugyanis Londont és többek közt a watfordi Warner Bros Stúdiót, ahol a Harry Potter forgatási helyszínei és kultikus tárgyai várnak ránk. Nem csak eltöltünk egy fél napot ebben a mesebeli birodalomban, hanem bizony rajzolni, festegetni is fogunk a vajsörünket iszogatva. Túlzás nélkül kivételes kaland ez annak, aki mind a történet, mind az útinaplózás szerelmese (vagy most szeretné elsajátítani az utóbbit).

Közel sem egy szokványos “turistaút” lesz ez: a fentieken kívül kiemelten olyan helyekre látogatunk el a városban, amit ott helyben érdemes akár az útinaplónkban megörökíteni, így például fogunk mókust etetni a Hyde Parkban, iszunk egy teát a színes házairól jól ismert Neal’s Yardon, belekóstolva ezzel a nagyvárosi belvárosi nyüzsgés legjavába, de a Kenwood House lélegzetelállító épületébe és gyönyörűséges parkjába is kirándulást teszünk, ahol minden ízében megélhetjük a korabeli angol udvarházak és teaházak nyugalmát – miközben persze még mindig rajzolunk és festünk, isteni sütik és a délutáni teánk mellett…

A részletes program, további fontos részletek és jelentkezés: http://kreativonismeret.hu/utinaplos-tura-londonban/

SAJDIK Ferenc kiállításlátogatás útinaplózással és csokizóval ~ 2017. szeptember 29. péntek 10-14h, VÁC

Vácott a Főtéren, a Váci Csokizóban gyülekezünk 9-10 óra között, ahol egy kávét vagy forró csokit iszunk, komótosan, “slow life” életérzéssel megreggelizünk együtt. (Érkezés egyénileg, vonattal, busszal vagy autóval is megközelíthető a város Budapestről, akár 30-45 perc alatt.)
10 órakor átsétálunk az épületben található Sajdik Ferenc kiállításra, ahol a művész legnagyobb tisztelője, egyben személyes jóbarátja tárlatvezetést tart nekünk a rengeteg eredeti, “mixed media” alkotás között, amelyek között bőven lesz ismerős rajzfilmfigura ugyanúgy, mint mókás karikatúra és Sajdik zseniális egyedi technikájával készült, gyönyörű festmény is.
SAJDIK FERENC karikaturista, Munkácsy – díjas érdemes művész, Budapest díszpolgára, ez az állandó életmű-kiállítása Vácott, a páratlan életművét bemutató múzeumi gyűjtemény. A képekhez kapcsolódó történetek pedig még színesebbé, gazdagabbá teszik az élményt.
Mindezek után bőven marad időnk útinaplózni, ebben az ékszerdoboz-városkában bőven van is mit, akár például megmutatom Nektek “a Matulát” is (ahol az Abigélben forgattak), közben pedig igény szerint mindenkinek segítek és adok tippeket, jótanácsokat a naplózáshoz: a Főtéren vagy a dunaparton egyaránt sétálhatunk, ücsöröghetünk és rajzolhatunk-festhetünk együtt. Rossz idő esetén mindezt újra a csokizóban vagy egy másik étteremben vagy kávézóban is megtehetjük, választék “beülős helyekből” van bőven.

Velünk tartanál? 🙂
JELENTKEZÉS ÉS HELYFOGLALÁS CSAK ITT: http://kreativonismeret.hu/jelentkezes/
Max. 8 fő részvételével indul a foglalkozás.

ICO gyárlátogatás és útinaplózás ~ 2017. október 20. péntek 9-14h, POMÁZ/Szentendre

Közkívánatra újra! ICO gyárlátogatás és útinaplózás
A reggeli-délelőtti órákban üzemlátogatást teszünk az ICO-nál Pomázon: megkukkantjuk, hol, miből és hogyan készülnek gyermekkorunk kedvenc filctollai, fellebben a fátyol néhány Nagy Titokról – és túlzás nélkül dúskálni fogunk az írószerek látványában. Aki szereti a “hogyan készül?”-típusú találkozásokat, annak ez egy tíz ujjat megnyalós program lesz! 🙂 (+ meglepi is lesz, hiszen az ICO-tól soha senki sem távozik üres kézzel…!;-))
Utána útinaplózásba fogunk: kezdőknek segítséget adok az első lépésekhez, haladóknak mutatok egy új izgalmas technikát, utána pedig átlátogatunk Szentendrére és kötetlen program szerint szerint ebéd, süti, kávé és további útinaplózás… 🙂

Részvételi díj: 6000 Ft
JELENTKEZÉS ÉS HELYFOGLALÁS CSAK ITT: http://kreativonismeret.hu/jelentkezes/
Max. 10 fő részvételével indul a foglalkozás.
Érkezés a gyárhoz: egyénileg autóval vagy tömegközlekedéssel (a pomázi HÉV megállótól kb 5-10 perc séta)

FÉNYEK ÉS ÁRNYÉKOK duplaklub ~ fekete alapra fehérrel ceruzával + art journal ~ 2017. november 10. péntek 9.30-16 óráig, DUNAKESZI

Ismét egy rendkívül izgalmas “duplaklubos” napra invitállak dunakeszi műhelyembe-otthonomba, avagy hozzuk ki a legtöbbet a november hangulatából és “színeiből”! 🙂

A délelőtt során végre rajzolunk fekete alapra fehér és (akár) színes ceruzával, saját választásod szerint. Megosztom Veled ennek a legfőbb szabályait és tetszésed szerint rajzolhatsz portrét, állatot vagy egyéb témát, ebben folyamatosan mentorállak 3 órán keresztül. (9.30-től kb. 12.30-ig)

Délután ismét édesanyámmal, Mucsi Erikával újabb art journal technikákat próbálhattok ki, középpontban nála is a fények-árnyékok, sötét-világos kontrasztja lesz, fantasztikus művésznapló oldalakat alkottok majd együtt lépésről-lépésre! (13-16 óráig)

További részletek később majd az alkalom Facebook eseményénél.

A saját füzeteden és naplódon kívül minden eszközt és alapanyagot mi adunk.

  • Részvételi díj (alapanyagokkal, eszközökkel együtt) a teljes programra: 11.000 Ft
  • CSAK délelőtti vagy délutáni részvétel esetén: 6.000 Ft

JELENTKEZÉS ÉS HELYFOGLALÁS CSAK ITT: http://kreativonismeret.hu/jelentkezes/

Max. 10 fő részvételével indul a foglalkozás.

MESEVILÁG triplaklub ~ 2017. december 1. péntek 9.30-kb. 16.30-ig, DUNAKESZI

Pihepuha, finom, pasztellszínű és csillogós témákkal és haladó technikákkal érkezem Hozzátok erre az adventi hangulatú alkalomra – azokhoz legalábbis, akik (újra) eljönnek hozzám egy Pénteki Klub napra: akvarell, színes ceruza és még egy meglepetés technika azoknak, akik 3 új, saját készítésű, mesebeli alkotással szeretnének hazatérni aznap délután!

2-2-2 órában lépésről-lépésre együtt alkotunk meg három, teljesen különböző technikával készült képet, amelyekre büszke lehetsz és a tanult technikákat később, az otthoni alkotásaid során is alkalmazni tudod majd.

9.30-11.30: akvarellkép

12-14h: színes ceruzás kép

14.30-16.30: meglepetés technikával készült “mesekép”

További részletek később majd az alkalom Facebook eseményénél.

Minden eszközt és alapanyagot én adok.

  • Részvételi díj (alapanyagokkal, eszközökkel együtt) a TELJES NAP programjára: 11.000 Ft
  • Egy-egy 2 órás foglalkozáson való részvétel díja: 4.000 Ft

JELENTKEZÉS ÉS HELYFOGLALÁS CSAK ITT: http://kreativonismeret.hu/jelentkezes/

Max. 10 fő részvételével indul a foglalkozás.

***Folyamatos jelentkezés*** Személyi Rajzoktató Program ~ exkluzív rajzórák kezdőknek és haladóknak is

Szeretnéd, ha egy rajzoktató CSAK VELED foglalkozna? Nem mered vagy nem tudod egy csoportban elkezdeni a rajzolást, esetleg már gyakorlott rajzoló vagy, de van egy pont, ahol mindig elakadsz?

Ha a fentiek bármelyikével megszólítva érzed Magad, akkor a program Neked szól.

További információk: http://kreativonismeret.hu/szemelyi-rajzoktatas/

Jelentkezés KIZÁRÓLAG itt: tina@kreativonismeret.hu