“Művész leszek!” kedvezményes programcsomag

A “Művész leszek!” kedvezményes programcsomag tanfolyamai jelenleg külön-külön elérhetőek, csomagban egymás után legközelebb majd csak 2018 végén várhatóak.

Mi ez a program pontosan?

A “Művész leszek!” programcsomag egy olyan tanfolyamsorozat, ahol egészen az alapoktól megtanulhatod a grafit ceruzás portrérajzolást, a színes ceruza használatát, a színek megfelelő használatát és keverését, végül pedig az akvarellfestés és a vázlatrajzolás (útinaplózás) alapjait – mindezt akár 2 hónapon vagy 2 héten belül, összesen 7 nap alatt.

A csomagot a 4 napos holisztikus rajztanfolyamot végzett hallgatóim ötlete alapján állítottam össze: ők ugyanis a tanfolyam végeztével mihamarabb folytatni szerették volna a rajztudásuk csiszolását, így megszülettek a 2 napos színes ceruzás és az 1 napos akvarell/vázlatrajz tanfolyamok is. Ezeket a programokat egymást követő hónapokban tudod elvégezni, így a kikapcsolódásod és a fejlődésed is folyamatos. 🙂

602819_2710308614920_552533528_nNekem az egész életem megváltozott mióta Tinához járok, és most végre érzem, hogy élek. Abban segített a program, hogy megtaláljam a belső nyugalmam. Amikor rajzolok, vagy festek az teljesen kikapcsol és ilyenkor tetterősnek és vidámnak érzem magam. Nagyon élvezem azt, hogy nincs ítélkezés a csoportban, mindenki bátran kifejezheti önmagát. A csoportokon olyan hangulat, mintha régi ismerősök lennénk, és olyan jó látni hogy mindenki élvezi a rajzolást. Itt nincs rossz rajzos vagy jobb, mert csak az a lényeg, hogy élvezd amit csinálsz. (Hargitai Andi, http://belsocsond.hu/)

Miket rajzolunk-festünk?

A grafitos portré első pillantása a nagyvilágba a 4 napos holisztikus rajztanfolyamon

Az első alkalommal a 4 napos holisztikus rajztanfolyamon másolás mellett rögtön az első naptól kezdve rajzolunk 3D modellek alapján, azaz használati tárgyakat, növényt, sőt, testrészeket, csendéletet is, ezeken elsajátítva és gyakorolva a művészi látásmód alapjait. A tanfolyam azért “holisztikus”, mert a látásmódod és rajzolási képességeid fejlesztése mellett stresszoldó gyakorlatokat és gerinckímélő, derékfájást csökkentő gyakorlatokat is mutatok Neked (az ülőmunka ellensúlyozásaként), így a test-szellem-lélek egyensúlyára törekszünk végig az együtt töltött napok alatt.

Ehhez hasonlót elvégeztél már nálam vagy máshol? Ide kattints! 🙂

24
Ágnes félkész rajza a 2 napos színes ceruzás tanfolyamon

A 2 napos színes ceruzás rajztanfolyamon elsősorban a színekkel ismerkedünk meg mélyebben, nagyon sokat tanulunk a használatukról, a hatásukról, ami nem csak a rajzoláskor, hanem a mindennapi életben is nagyszerűen használható majd! Cél itt egy színes ceruzás portré megrajzolása, színek keverésével, a második nap végére.

Az 1 napos akvarell/vázlatrajz tanfolyamon pedig megtanuljuk az akvarellfestés alaptechnikáit, rögtön minitájképeket festünk néhány ecsetvonással, majd a tanult technikákat vegyítjük a vázlatrajzolással: egyszerűsítjük, könnyedebbé, lazábbá varázsoljuk, amit az előzőekben tanultunk! A délután egy részét “terepen”, egy parkban töltjük, ahol épületeket, fákat útinaplózunk, azaz rajzolunk és festünk – bátran mondhatom, hogy ez egy olyan hobbi, amit aztán szenvedéllyel lehet űzni kirándulások, utazások alkalmával (és azt is megmutatom, hogy egyáltalán nem kell hozzá sok eszköz vagy idő :-)).

lazise (800x554)
Saját útinaplós alkotásom (Lazise, Olaszország)

Ez tetszik, jelentkezem! 🙂

 ~

Mit fogsz tudni a tanfolyamok után?

cs01
Az Akvarell/vázlatrajz tanfolyam egyik résztvevőjének tanfolyami alkotása (A5)

Megtanulsz rajzolni. Grafittal, vékony hegyű fekete filctollal és profin (!) kiszínezni színes ceruzával, megfesteni akvarell festékkel. Megtanulod lerajzolni, amit csak szeretnél, eltűnnek a határok a “de jó volna ezt megrajzolni!” és a valóságod között.

Nagyon fontos, hogy más szemmel fogsz ránézni a Téged körülvevő Világra. Ez olyan “mellékhatás”, ami ezentúl soha nem múlik el, Veled lesz és segít Téged még évekkel később is.

Minden egy kicsit színesebb, élettel telibb és derűsebb lesz, megtelik olyan színekkel és formákkal, amelyeket eddig talán észre sem vettél vagy talán gyermekkorodban utoljára.

Akik már elvégezték a tanfolyamokat…

Anita útinaplós alkotása a tanfolyamok után - előtte sosem rajzolt...
Anita útinaplós alkotása a tanfolyamok után – előtte sosem rajzolt…

Mit kaptam a tanfolyamoktól? Mindent. A hitemet, az önbizalmamat, a lelkesedésemet, az életemet. Visszakaptam az újrakezdés lehetőségét. Amikor alkotok, megáll az idő. Nincsenek megoldatlan problémák, gondok. Semmi csak az évek óta elrejtett énem, amit ilyenkor engedek elszabadulni. Egy rövid időre engedem szabadon szárnyalni, aztán visszazárom. Bevallom, az útinaplózás a kedvencem. Az első albumot Velencében töltöttem meg, a másodikat épp most. Elválaszthatatlanok vagyunk. Én és az útinaplóm. Mindenhova magammal viszem. Lassan a környezetem is megszokja, és ha látja a kis barna szütyőmet, tudja hogy az úti készlet rejtőzik benne. Nincs olyan hogy várakozás vagy unalom. Rossz idő a nyaralás alatt? Ugyan! Csak alkalom még több festésre, rajzolásra. Úgy érzem, hogy kinyílt egy kapu. A lehetőségek kapuja. A kapu valószínűleg eddig is ott volt, csak soha nem mertem rajta bekopogtatni. Eddig nem hittem el, hogy kinyílhat előttem… Üzenem azoknak, akik tudnak a kapu létezéséről, kopogjanak be bátran, mert rossz hír, de magától nem nyílik ki. (Bábikné Gyovai Anita, http://webrevart.hu)

A20160806_111342b holisztikus rajztanfolyamon készült első rajzomról nem akartam elhinni, hogy én követtem el. 🙂 Rengeteget kell még gyakorolni, de ez nagyon jó! A tanfolyamok és Tina megismerése után nekem megváltozott a világ! (Szennai-Nagy Erika, http://rajzmeditacio.hu/szennai-nagy-erika/)

14362495_1095695937174728_1833946841013588431_oAmikor elkezdtem a rajzolást Tinánál, nem gondoltam semmire. Végre valami olyat tanultam meg, ami megállította az időt! A rohanást, az agyalást teljesen elfelejtettem. Csak úgy rajzolni, színezni, festeni, élvezni az élet grafitos szabadságát! Csodálatos! Köszönöm Tina! (Szántó Ági, Szántó Ági Manufaktúra)

20160806_111353bImádjuk Tina összes tanfolyamát és egyre-másra telnek be az útinaplós füzeteink. Szívem minden melegével tudom ajánlani mindenkinek, hogy rajzoljon, fessen – és tanuljon Tinánál! (Hergovits Mariann)

A “Művész leszek!” programcsomag tartalma és a legközelebbi időpontok:

A “Művész leszek!” programcsomag helyszínei:

  • “Művész leszek!” normál tempójú, hétvégi programsorozat ~ 1-2 hónapon belül 7 hétvégi nap: Budapest, VII.ker. Károly krt. 3/A (oktatoterem.com)
  • “Művész leszek EXPRESSZ”~ 2 héten belül 7 hétköznap: Dunakeszi, Németh László köz 5. Tina Alkotóműhelye (a Nyugatiból 20-25 perc vonattal + 5 perc séta)

A “Művész leszek!” programcsomag kedvezményes díja:

bruttó  71.000 Ft helyett 65.000 Ft

A teljes kedvezményes díjból a jelentkezéskor 50%, azaz 32.500 Ft helyfoglaló összeg fizetendő banki átutalással, a fennmaradó összeg az első tanfolyam kezdetekor készpénzben vagy azt azt megelőző napokban banki átutalással esedékes.

Aktuális kedvezményes V.I.P. programcsomag:

Ha több tanfolyam is tetszik a Tina Rajztanodájában, érdemes rögtön böngészni a csomagajánlatok között, mert így akár 8-10% kedvezménnyel vásárolhatod meg a programokat. Ebből a jelentkezéskor 50% helyfoglaló összeg fizetendő banki átutalással, a fennmaradó összeg az első tanfolyam kezdetekor készpénzben vagy azt azt megelőző napokban banki átutalással esedékes. A tanfolyamok egyszeri halasztására van lehetőséged, ezt adott esetben egyénileg egyeztetjük.

IMG_0572bHálás vagyok, hogy a főiskolás koromból beragadt félelmekre is ráláthattam, sőt! Teljesen feloldódtak. Rajz szakos végzettség mellett is ott lapult a lelkemben a kishitűség. Hála Tina tanfolyamainak, eltűntek belőlem. Felszabadultan alkotok azóta is, és az életem egy teljesen új kerékvágásba került. Az örömteli rajzolás lett az egyik fő pillére a hétköznapjaimnak. Köszönöm. Aki valóban kíváncsi önmagára, és észrevétlenül szeretne gyógyulni, akkor Tina óráin a helye. Hajrá! (Csajági Ildikó, http://www.dzsojlajf.hu/)

~

JELENTKEZZ ITT! >>>

Előjelentkezés még ki nem írt időpontokra is lehetséges (és érdemes is :-)).

Email*
Név*
Hogyan szólíthatlak?*
Számlázási név és cím (kérem feltétlenül megadni!)*
Telefonszám (ha az e-mail nem működne):*
Erre a tanfolyamra jelentkezem (több is bejelölhető):*
Egyéb üzenet (pl. melyik csomag)
A jelentkezési lap alatti jelentkezési feltételeket elfogadom.*


Jelentkezési feltételek:

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a részvételi díj ill. foglaló befizetésével történik. A választott program díjának ill. a programcsomag előlegének befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap, befizetés hiányában ezután törlünk a résztvevők listájáról. A helyfoglalás visszaigazolását a számlával a befizetés utáni hétfőn ill. csütörtökön e-mailben küldöm.

Amennyiben a befizetett programon mégsem tudsz részt venni, úgy lehetőséged van ezt jelezni a tina@kreativonismeret.hu címen legkésőbb 48 órával a program kezdete előtt. Ez esetben a befizetett díjat a lehető legközelebbi alkalommal egy ugyanolyan programon letanulhatod vagy egy online tanfolyamra beválthatod. A befizetett összeg ezután tovább nem görgethető, másfajta programra nem beváltható. A tanfolyam kezdete előtt 48 órán belül jelzett visszamondás esetén az összeg nem letanulható és nem visszatérítendő. Részvételi díj visszatérítése nem lehetséges.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 5.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *