Rajzmeditáció© Kalligráfia ONLINE tanfolyam Tinával

 • Szeretnél képeslapokat, naplóoldalakat, scrapbook oldalakat egyedi, látványos módon feliratozni?
 • horrible_handwriting_small_xDE nem tudod, hogyan kezdj hozzá?
 • ÉS a saját kézírásodat nem találod ehhez elég szépnek…?

~

A Rajzmeditáció© Kalligráfia ONLINE betűk, feliratok rajzolásáról szól, ami a naplózás és kreatív fotóalbum szerelmeseinek is nagy kincs lehet.

NEM hagyományos kalligráfia!

A Rajzmeditáció© Kalligráfia ONLINE nem a hagyományos kalligráfiát tanuljuk és így nem szükségesek hozzá drága eszközök!

kalligrafia2A 8 videót tartalmazó, otthon végezhető program során sokkal inkább arra vezetlek rá különböző gyakorlatokkal, hogy a betűkről mint rajzelemekről kezdj el gondolkodni. Ennek hatására a betűid, a szavaid és mondataid egyszerre élni kezdenek a rajzodban, legyén az akár élethű rajzolás, útinaplózás vagy rajzmeditációs kép. A technikát ezután bármilyen alkotásban használni tudod.

Mindehhez pedig nem fog kelleni más, mint a vázlatfüzeted vagy sima papír, ceruza, radír és vékonyhegyű fekete filctoll, valamint a még kifejezőbb alkotásokhoz színes ceruza, lakkfilc, akvarell festék és ecset.

Kukkants bele a hangulatba! (2015 márciusában született a tanfolyam :-))

Mit tanulunk pontosan?

Betűtípusokat, sokat.

Ezeket variálni, önálló szó-képbe komponálni, színezni, kifesteni.

Szempontokat ahhoz, hogy mit hogyan érdemes használni a látványos, lenyűgöző, stílusos eredményhez.

Mit történik a 8 oktató videóban?

Játszunk a betűkkel! :-)

Saját rajzos iniciálét készítünk, “szó-képeket” idézettel, dolgozunk fehér és festett alapra és megtanuljuk a saját kézírásunkból a lehető legtöbbet kihozni!

EZ TETSZIK, JELENTKEZEM! >>>

És pontosan hogyan tudom mindezt hasznosítani utána?

Nagyon sokféleképpen. Elsősorban

 • a rajzmeditációs alkotásaidat,
 • a scrapbook oldalaidat és albumjaidat,
 • a művésznapló (art journal) oldalaidat,
 • útinapló oldalaidat,
 • a ceruzás vázlatrajzaidat (sketchbook),
 • az alkalmakra szánt képeslapjaidat és
 • a személyre szóló üzeneteidet

tudod vele színesíteni, még különlegesebbé és egyedibbé tenni.

kalligrafia1Nem lesz kérdés többé például, hogy mit és hogyan írj vagy rajzolj egy alkalomra, születésnapra, névnapra, karácsonyra vagy esküvőre, elegendő egy szép idézetet keresni és a Rajzmeditáció© Kalligráfia ONLINE tanfolyamon tanultak alapján megírni, megrajzolni a személyre szóló üzenetedet.

Ha pedig eddig túl egyszerűnek és hétköznapinak találtad a saját kézírásoddal kommentelni a kreatív fotónaplódat vagy a vázlatfüzeted alkotásait, most ennek is vége! Nemcsak látványos betűtípusokat tanulunk, hanem ahhoz is kapsz támpontokat, hogy hogyan készíts magadnak egyedi, saját betűtípusokat! :-)

Mennyibe kerül?

A tanfolyam ára bruttó 7500 forint.

DE JÓ, JELENTKEZEM! 🙂 >>>

Mit adok Neked a fenti díjért?

 • 8 db, egyenként kb. 4-12 perces minőségi, informatív videót, amelyek a már harmadik éve sikerrel futó, 5 órás Rajzmeditáció© Kalligráfia tanfolyam anyagát tartalmazzák összesen több, mint 1 órányi tananyagban
 • egy bevezető írásos segédletet
 • folyamatos konzultációs lehetőséget a Facebook Rajzmeditáció© Kalligráfia ONLINE csoportjában vagy e-mailben

Mikor kezdődik az ONLINE tanfolyam?

Bármikor, amikor Neked jó!

A programcsomag megvásárlása után bármikor elkezdheted otthon vagy akár pl. utazás közben bárhol a tanulást és a rajzolást, a Facebook Rajzmeditáció© Kalligráfia ONLINE csoportjában – ennek elérhetőségét a tanfolyami anyaggal egy időben küldöm – pedig bármikor kérdezhetsz és megoszthatod az alkotásaidat.

Szükséges valamilyen előfeltétel a jelentkezéshez?

Nem, semmilyen előfeltétel, előzetes rajztudás nem szükséges! 🙂

~

ITT JELENTKEZZ! >>>

Adatkezelési tájékoztató: http://kreativonismeret.hu/wp-content/uploads/2018/05/adatkezeles.pdf
Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF): http://kreativonismeret.hu/aszf/
Alulírott, az alábbi, az Adatkezelési Tájékoztatóra vonatkozó checkbox pipálásával – az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján – tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

E-mail cím*
Név*
Hogyan szólíthatlak?*
Számlázási cím (város, utca, házszám, kérjük mindenképpen pontosan megadni!)*
Telefonszám (csak szükség esetére)*
Az alábbi tanfolyam(ok)ra jelentkezem (több is bejelölhető):*
Egyéb kérés, üzenet:
Megismertem és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatót:*
Megismertem és elfogadtam az ÁSZF-et:*


Jelentkezés és a programon való részvétel az Általános Szerződési Feltételek szerint, ezt itt találod: http://kreativonismeret.hu/aszf/

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a részvételi díj ill. foglaló befizetésével történik. A választott program díjának ill. a programcsomag előlegének befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap, befizetés hiányában ezután törlünk a résztvevők listájáról. A helyfoglalás visszaigazolását és a számlát a befizetés után egy héten belül e-mailben küldjük.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 5.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..