“Ház-varázslatok” útinaplózás haladóknak ONLINE workshop Tinával

Szeretnél lazábban, könnyedebben bánni az akvarellfestékkel?

Lelkes útinaplózóként megismerkednél végre új technikákkal?

Még kifejezőbben szeretnéd megörökíteni az épületeket?

 

Az Akvarell/vázlatrajz csoportos tanfolyamot és/vagy “Útinaplózzunk!” online workshopot végzettek jelezték már egy ideje, hogy szeretnének irányítottan gyakorolni és újabb lépéseket tenni a hobbijukban – inkább szenvedélyükben 🙂 -, akkor is, ha a külföldi útinaplós túráinkon nem tudnak résztvenni vagy akár azok után is, így tehát összeállítottam Nektek egy olyan teljesen új és izgalmas programot, amely éppen ezekben segít! 🙂

img_2426_logoMit tanulunk az online workshopon?

A haladó workshop célja egyértelműen segítséget nyújtani a könnyedebb, lazább eszközhasználathoz. Ezen kívül nem csak a megszokott eszközökkel “lazulunk”, hanem bemutatok egy sor újabb technikát, trükköt és titkot, amelyekkel rögtön sikerélményekhez juthatsz és újabb néhány óra elmélyült lazítva okosodás vár Rád (akár csak napi 10-20 percekben), ha velünk tartasz!

Miből áll a workshop?

Ha jelentkezel a workshopra, akkor 7 db, teljesen új útinaplós technikát bemutató, 10-15-20 perces videót kapsz, amelyekben lépésről-lépésre, végig a kezemet követve tudsz velem együtt rajzolni-festeni, majd ezek alapján a saját fotóidról is tudsz hasonló technikákkal útinaplós alkotásokat készíteni.

Mikor tanulunk?

img_2390_logoA workshophoz a jelentkezésed véglegesítése után örök hozzáférésed lesz, így akkor és annyiszor tudod ezeket megnézni és feldolgozni, amikor és ahányszor csak szeretnéd! 🙂

Mennyiben kerül?

A workshop díja bruttó 9000 Ft.

JELENTKEZÉSI LAP:

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Email*
Email még egyszer*
Név*
Hogyan szólíthatlak?*
Számlázási adatok (város, utca, hsz. mindenképpen kérjük megadni!)*
Telefonszám (csak szükség esetére)*
A jelentkezési lap alatti jelentkezési feltételeket elfogadom.*


Jelentkezési feltételek:

Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A program díja bruttó 9.000 forint. Befizetés esetén küldjük a tanfolyam elérhetőségét és az ÁFÁS számlát a befizetést követő hétfői ill. csütörtöki napon. A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 8 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 5.).