“Ház-varázslatok” útinaplózás haladóknak ONLINE workshop Tinával

Szeretnél lazábban, könnyedebben bánni az akvarellfestékkel?

Lelkes útinaplózóként megismerkednél végre új technikákkal?

Még kifejezőbben szeretnéd megörökíteni az épületeket?

 

Az Akvarell/vázlatrajz csoportos tanfolyamot és/vagy “Útinaplózzunk!” online workshopot végzettek jelezték már egy ideje, hogy szeretnének irányítottan gyakorolni és újabb lépéseket tenni a hobbijukban – inkább szenvedélyükben 🙂 -, akkor is, ha a külföldi útinaplós túráinkon nem tudnak résztvenni vagy akár azok után is, így tehát összeállítottam Nektek egy olyan teljesen új és izgalmas programot, amely éppen ezekben segít! 🙂

img_2426_logoMit tanulunk az online workshopon?

A haladó workshop célja egyértelműen segítséget nyújtani a könnyedebb, lazább eszközhasználathoz. Ezen kívül nem csak a megszokott eszközökkel “lazulunk”, hanem bemutatok egy sor újabb technikát, trükköt és titkot, amelyekkel rögtön sikerélményekhez juthatsz és újabb néhány óra elmélyült lazítva okosodás vár Rád (akár csak napi 10-20 percekben), ha velünk tartasz!

Miből áll a workshop?

Ha jelentkezel a workshopra, akkor 7 db, teljesen új útinaplós technikát bemutató, 10-15-20 perces videót kapsz, amelyekben lépésről-lépésre, végig a kezemet követve tudsz velem együtt rajzolni-festeni, majd ezek alapján a saját fotóidról is tudsz hasonló technikákkal útinaplós alkotásokat készíteni.

Mikor tanulunk?

img_2390_logoA workshophoz a jelentkezésed véglegesítése után örök hozzáférésed lesz, így akkor és annyiszor tudod ezeket megnézni és feldolgozni, amikor és ahányszor csak szeretnéd! 🙂

Mennyiben kerül?

A workshop díja bruttó 9000 Ft.

JELENTKEZÉSI LAP:

Adatkezelési tájékoztató: http://kreativonismeret.hu/wp-content/uploads/2018/05/adatkezeles.pdf
Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF): http://kreativonismeret.hu/aszf/
Alulírott, az alábbi, az Adatkezelési Tájékoztatóra vonatkozó checkbox pipálásával – az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján – tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

E-mail cím*
Név*
Hogyan szólíthatlak?*
Számlázási cím (város, utca, házszám, kérjük mindenképpen pontosan megadni!)*
Telefonszám (csak szükség esetére)*
Az alábbi tanfolyam(ok)ra jelentkezem (több is bejelölhető):*
Egyéb kérés, üzenet:
Megismertem és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatót:*
Megismertem és elfogadtam az ÁSZF-et:*


Jelentkezés és a programon való részvétel az Általános Szerződési Feltételek szerint, ezt itt találod: http://kreativonismeret.hu/aszf/

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a részvételi díj ill. foglaló befizetésével történik. A választott program díjának ill. a programcsomag előlegének befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap, befizetés hiányában ezután törlünk a résztvevők listájáról. A helyfoglalás visszaigazolását és a számlát a befizetés után egy héten belül e-mailben küldjük.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 5.)