Harmonikus hétköznapok© 4 órás stresszoldás tréning

Következő alkalom: 2014. január 31. péntek 9-13h
Helyszín: Dunakeszi

Részvételi díj: 6500 ft/fő  a januári dunakeszi alkalommal a részvételed kivételesen annyiba kerül, amennyit Te szánsz rá! 🙂

Egy olyan 4 órás tréninget állítottam össze Nektek, amelyekkel testi, lelki és szellemi szinten is feltöltődhettek egyetlen délelőtt alatt.

Olyan rendkívül hatásos és akár minden nap perceken belül alkalmazható gyakorlatokat sajátíthatsz el a vezetésemmel, amelyek például akkor segíthetnek, ha fáradtnak, levertnek érzed magad vagy ha elveszítetted az irányítást egy életterületen, összezavarodtál, kibillentél az egyensúlyodból vagy ha nagyobb lelki nyugalomra van szükséged.

Ezen kívül megtanulsz megszabadulni jelenlegi vagy korábbi stresszélményeidtől és elsajátíthatsz néhány technikát a problémamegoldó gondolkodáshoz, miközben kreatív játékokra is sor kerül, hogy szellemileg is felfrissülj, újra egyensúlyba kerülj!

Ha megszólítva érzed magad, tarts velünk!:-)

Néhány tapasztalat, visszajelzés:

  • “Köszönöm az egész szombati törődést! Nagyon tetszett, hogy hét különböző és mégis hasonló csajsziból mi mindent felszínre tudtál hozni. Volt min gondolkodni utána! Remélem ezután sikerül egy kicsit könnyítenem majd a rám nehezedő sok fontos és ‘fontostalan’ dolgon, és jut időm magamra – magunkra is.” (Zs.)
  • “Örülök, hogy részt vettem rajta! Már csak az előttem álló Úton kell továbblépegetni és használni a hallottakat…” (E.)
  • “Köszönöm szépen az élményt, a segítséget és a tanácsokat! Már el is kezdtem dolgozni magamon…!” (H.)
  • “Nagyon barátságos, közvetlen volt a hangulat végig és folyamatosan fenntartottad az érdeklődésemet, köszönöm!!” (Sz.)

 

Ha még néhány barátodat érdekli Rajtad kívül a program, szívesen megtartom akár Nálad is!:-)

 

Érdeklődés, jelentkezés a következő alkalomra:

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Számlázási név és cím (jelentkezés esetén kérem megadni!)

Erre a programra jelentkezem (megnevezés, dátum):

Egyéb üzenet

Saját kidolgozású tanfolyamomat az elmúlt évek segítői tapasztalatai alapján, a legjobb tudásom szerint állítottam össze a Számodra. A Harmonikus hétköznapok© 4 órás stresszoldás tréning elnevezés és a fenti tematika kizárólag Mucsi Martina szellemi tulajdona. Köszönöm, hogy engedély nélkül nem használod fel egyik részét sem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *