Egyéni stresszoldó program

Mi az a stresszoldás?

A stresszoldás nálam egy teljesen személyre szabott és komplex program.

Nem ijesztelek meg misztikus fogalmakkal vagy jóslatokkal, nem ígérem meg, hogy egy varázspálca-suhintással “megszerellek” vagy egyetlen találkozásunk után minden rögtön rendbe jön. Nem esküszöm önmagában egyetlen “tuti” módszerre sem, hanem Te vagy a középpontban: a jól-léted elérése érdekében minden egyes esetben szükség szerint ötvözöm az ismereteimet és tapasztalataimat.

Rád is szükség van ahhoz, hogy jobban legyél, ez minden esetben a közös munkánk eredménye. Amit garantálni tudok, az az, hogy én mindent beleadok, a legjobb tudásom szerint és több, mint 10 év tapasztalatával segítelek.

2005 óta bőven volt időm és lehetőségem is alaposan tanulmányozni, megismerni a stressz fajtáit, pontos okait és okozóit, a stressz feloldásával foglalkozó alternatív módszereket. Ezeket megtapasztalva és használva lassanként kialakult az a leghatékonyabb kezelés-menet, amelyet használok és ezt minden esetben a problémához, személyiséghez “finomhangolom”.

Az egyéni stresszoldó program során általam használt módszerek:

 • a “One Brain” kineziológiai módszer
 • egyéni rendszerállítás (avagy egyfajta családi kapcsolati “térkép” felállítása, elemzése, segítségével kapcsolati problémák oldása)
 • művészetterápia
 • rajzelemzés
 • ThetaHealing
 • NLP (Neuro Lingvisztikus Programozás) módszere >>> NLP-ről a Wikipédiában
 • Bach virágterápia >>> a virágterápiáról bővebben

A kineziológia pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség-, és személyiségfejlesztő módszer, amely a test-lélek-szellem egységére törekszik. Hatékonyan befolyásolja a test energiaáramlását, az érzelmi stresszek feloldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben és aktivizálja annak öngyógyító mechanizmusát. A kineziológia megalkotója az 1960-as években dr. George Goodheart volt, tehát egy viszonylag fiatal módszerről van szó, amely rengeteg ősi tapasztalatot és újkori kutatási eredményeket egyesít magában.

Az életünkben átélt fájdalmak és a félelem energetikai blokkokat okoz. Ilyen érzelmi stressz hatása alatt agyunk “túlélési üzemmódra kapcsol”, nem vagyunk képesek agyunk teljes kapacitását kihasználni, azaz tisztán gondolkodni és megfelelő döntéseket hozni. A kineziológia általam használt ún. “One Brain” ága lehetővé teszi a fennálló negatív érzelmi töltés oldását, melynek következtében képessé válunk hatékonyan működni, mert a bal agyfélteke logikája és a jobb agyfélteke kreativitása akadálytalanul elérhető lesz.

A negatív érzelmi töltés az igazából, ami gátolja a szabad választást, ezt oldjuk fel a kezelések során – egy probléma feloldásához sok esetben több, legalább 3 alkalom szükséges. Oldódnak a múltban belénk programozott blokkok, hogy végre fellélegezzünk és szabadon dönthessünk arról, mit tegyünk és hogyan éljünk. Az akadálytalan energiaáramlás ezután lehetővé teszi, hogy újra felszabadult, eredményes, kreatív, energikus és életteli emberekké váljunk. 

Miben segít konkrétan egy ilyen kezelés?

Neked való, ha …

 • vannak olyan emberi kapcsolataid, amelyek zavarosak, lezáratlanok és stresszt okoznak,
 • bizonyos múltbeli történések a mai napig dühítenek vagy elszomorítanak,
 • krónikus testi-lelki fájdalmakkal küzdesz,
 • szeretnél megszabadulni egy függőségedtől (pl. dohányzás, vásárlási kényszer, túlevés),
 • úgy érzed, hogy folyamatosan csak keresed a helyedet az életben,
 • (ismétlődő) döntésképtelenséget érzel az életed egyes területein,
 • gyermeket szeretnél, de már feladtad a küzdelmet,
 • gyermeked viselkedése aggodalommal tölt el,
 • vagy ha feszültnek, tehetetlennek, elkeseredettnek érzed Magad.

Mi történik a kezelésen?

kinez

Stresszhelyzetekben az agy két féltekéje között blokk alakul ki és az agy az ún. “üss vagy fuss!” üzemmódra kapcsol. Ez pedig pánikreakciót generál, ami gátolja a megfelelő, higgadt és célravezető problémamegoldást. Ez azután ismétlődhet később minden, az adott stresszhelyzetre bármilyen szempontból emlékeztető érzelmi helyzetben és ez újra meg újra fölösleges blokkokat és újabb stresszhelyzeteket generál a jelenben.

Ezekből fakadnak azután többek közt az ismétlődő párkapcsolati problémák, munkahelyi konfliktusok, állandó gondok az anyagiak körül, lezáratlan konfliktusok családon belül vagy akár a testi-lelki betegségek…

Az ehhez hasonló fölösleges, ismétlődő stresszreakciók feloldása történik a kezeléseken. Az általam használt ún. “One Brain” módszer az agy jobb és bal agyféltekéjét igyekszik újra összehangolni és egyensúlyba hozni.

Egy adott probléma megoldásához átlagban 3-5 alkalom szükséges havonta egyszer, ennek pontosítása minden esetben egyénileg történik. Az oldások során ún. izomteszteléssel is dolgozunk, ami azt jelenti, hogy a páciens alkarján figyeljük érintéssel az izomválaszokat és ezek adják a kérdésekre feltett egyéni válaszokat. Ezek határozzák meg a teljesen személyre szabott terápia menetét és a kezelések közötti otthoni gyakorlatokat, “házi feladatokat” is.

Milyen eredménnyel járnak a kezelések?

A kezelés végén a berögzült mintáitól, ún. negatív hitrendszerei alól felszabadult ember

 • képes lesz végre a saját életét élni a korábbi félelmek, görcsös beidegződések és szokások helyett
 • megnő az önbizalma, a derűje, az optimizmusa és a szabadságérzete
 • képes lesz arra, hogy a saját maga és környezete számára a legkedvezőbb döntéseket meghozza
 • a céljait könnyebben elérje.

Egyéni stresszoldó program Dunakeszin

Egy alkalom díja: 10.000 Ft

Kezelések időpontja: kizárólag kedden délelőtt, előzetes bejelentkezés alapján

Kezelések helyszíne: autóval Budapestről 20-30 percre, a Dunakeszi Gyártelep vasútállomástól kb. 7 perc sétányira, a Nyugati pályaudvarról félóránként indulnak vonatok 25 perces menetidővel. Pontos címet a telefonos vagy e-mailes bejelentkezéskor adok!

Bejelentkezés: 06-30-9007101 / tina@kreativonismeret.hu

A kezelés végén a berögzült mintáitól, ún. negatív hitrendszerei alól felszabadult ember képes lesz végre a saját életét élni a korábbi félelmek, görcsös beidegződések és szokások helyett: így megnő az önbizalma, a derűje, az optimizmusa és a szabadságérzete. Képes lesz arra, hogy a saját maga és környezete számára a legkedvezőbb döntéseket meghozza és a céljait könnyebben elérje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..