Akvarell és vázlatrajz program

Következő tanfolyam:

BETELT! 2018. március 25. (vasárnap) 9-16h Budapest, VII.ker. Károly krt. 3/A

2018. április 27. (péntek) 9-16h Dunakeszi

Az egy napos tanfolyam 9-16 óráig tart, ebédszünettel.

Díja: a festék biztosításával együtt 12.000 Ft

Várólistára érdemes a betelt csoportok esetén is jelentkezni, mert szinte minden csoportban előfordulnak halasztások, idő előtti vis maior visszamondások. Ez esetben a jelentkezési lapra írd rá kérlek a megjegyzésbe, hogy “várólista” és előleg befizetés nem szükséges természetesen, köszönöm!

~

A 4 napos holisztikus rajztanfolyam (és az ajánlott, de nem feltétel 2 napos színes ceruzás (haladó) rajztanfolyam) után elérkezik az a pillanat, amikor a tanultak és a rajzgyakorlatod nyomán megismerkedhetsz

  • az akvarellfestés alapjaival és
  • a vázlatrajzolás titkaival,

mindezt pedig egyetlen egynapos program keretein belül!

Mit fogunk csinálni?

A délelőtti programon lényegre törően és koncentráltan ismerkedünk meg az akvarellfestés eszközeivel, az alaptechnikákkal, amelyekkel rögtön tájképeket és absztraktot is készítünk.

2014-07-22 13.03.21

A délután során pedig megosztom Veled az útinaplós, vázlatrajzoló tapasztalataimat és titkaimat, hogy ezentúl Te is bátran rajzolhass és festhess a kirándulásaid, utazásaid során!

Időtartam: 1 nap, 9-17 óráig (ebédszünettel)

Előfeltétel: 4 napos holisztikus rajztanfolyam vagy máshol szerzett előzetes rajzgyakorlat

Részvételi díj: 12.000 Ft ~ a festéket én adom, saját festőtömböt (akvarellpapírt) és ecsetet hoznod kell magaddal, utóbbit korlátozott számban tudok használatra kölcsönözni.

A tanfolyam minimum 4, maximum 10 fővel indul, jelentkezés után a helyfoglalás a tanfolyami díj befizetésével történik. Többhavi részletfizetésre mint mindig, most is van lehetőség, ezt az igényedet jelezd kérlek jelentkezéskor az “egyéb üzenet” rovatban!

Az eddigi tanfolyam pillanataiból és alkotásaiból:

ITT JELENTKEZZ! >>>

Email*
Név*
Hogyan szólíthatlak?*
Számlázási név és cím (kérem feltétlenül megadni!)*
Telefonszám (ha az e-mail nem működne):*
Erre a tanfolyamra jelentkezem (több is bejelölhető):*
Egyéb üzenet (pl. melyik csomag)
A jelentkezési lap alatti jelentkezési feltételeket elfogadom.*


Jelentkezési feltételek:

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a részvételi díj befizetésével történik. A választott program díjának befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap, ennek hiányában törlük a résztvevők listájáról. A helyfoglalás visszaigazolását a számlával a befizetés után legkésőbb egy héten belül e-mailben küldjük.

Amennyiben a befizetett programon mégsem tudsz részt venni, úgy lehetőséged van ezt jelezni a tina@kreativonismeret.hu címen legkésőbb 48 órával a program kezdete előtt. Ez esetben a befizetett díjat a lehető legközelebbi alkalommal egy ugyanolyan programon letanulhatod vagy egy online tanfolyamra beválthatod. A befizetett összeg ezután tovább nem görgethető, másfajta programra nem beváltható. A tanfolyam kezdete előtt 48 órán belül jelzett visszamondás esetén az összeg nem letanulható és nem visszatérítendő. Részvételi díj visszatérítése nem lehetséges.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 5.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *