Akvarell és vázlatrajz program (avagy útinaplózás kezdőknek)

Következő tanfolyamok:

BETELT! 2019. szeptember 13. péntek, 9-16h

Oktató: Mucsi Tina

Helyszín: Dunakeszi, Németh László köz 11. (a Tina Rajztanodája alkotóműhelye)

Várólistára lehet, érdemes is jelentkezni. Ezt is a lap aljan levő jelentkezési lapon tudod megtenni, kötelezettség nélkül, aza”ezgyeb üzenet”-hez írd be, hogy várólista!

~

Az egy napos tanfolyam 9-16 óráig tart, ebédszünettel.

Díja: a festék biztosításával együtt 12.000 Ft

~

A 4 napos holisztikus rajztanfolyam (és az ajánlott, de nem feltétel 2 napos színes ceruzás (haladó) rajztanfolyam) után elérkezik az a pillanat, amikor a tanultak és a rajzgyakorlatod nyomán megismerkedhetsz

  • az akvarellfestés alapjaival és
  • a vázlatrajzolás titkaival,

mindezt pedig egyetlen egynapos program keretein belül!

~

A teljes “Művész leszek!” kedvezményes komplex program legközelebb 2020 elején várható.

~

Mit fogunk csinálni?

A délelőtti programon lényegre törően és koncentráltan ismerkedünk meg az akvarellfestés eszközeivel, az alaptechnikákkal, amelyekkel rögtön tájképeket és absztraktot is készítünk.

A délután során pedig megosztom Veled az útinaplós, vázlatrajzoló tapasztalataimat és titkaimat, hogy ezentúl Te is bátran rajzolhass és festhess a kirándulásaid, utazásaid során!

Időtartam: 1 nap, 9-16 óráig (ebédszünettel)

Előfeltétel: 4 napos holisztikus rajztanfolyam vagy máshol szerzett előzetes rajzgyakorlat

Részvételi díj: 12.000 Ft ~ a festéket én adom, saját festőtömböt (akvarellpapírt) és ecsetet hoznod kell magaddal, utóbbit korlátozott számban tudok használatra kölcsönözni.

Jelentkezés után a helyfoglalás a tanfolyami díj befizetésével történik. Többhavi részletfizetésre mint mindig, most is van lehetőség, ezt az igényedet jelezd kérlek jelentkezéskor az “egyéb üzenet” rovatban!

Az eddigi tanfolyam pillanataiból és alkotásaiból:

ITT JELENTKEZZ! >>>

Adatkezelési tájékoztató: http://kreativonismeret.hu/wp-content/uploads/2018/05/adatkezeles.pdf
Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF): http://kreativonismeret.hu/aszf/
Alulírott, az alábbi, az Adatkezelési Tájékoztatóra vonatkozó checkbox pipálásával – az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján – tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Email*
Név*
Hogyan szólíthatlak?*
Számlázási név és cím (kérem feltétlenül megadni!)*
Telefonszám (ha az e-mail nem működne):*
Erre a tanfolyamra jelentkezem (több is bejelölhető):*
Egyéb üzenet (pl. melyik csomag)
Megismertem és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatót*
Megismertem és elfogadtam az ÁSZF-et*
Tudomásul veszem és elfogadom, hogy a programokon, így rólam is fotók készülhetnek, amelyek a kreativonismeret.hu honlapra, közösségi oldalakra felkerülhetnek.*


Jelentkezés és a programon való részvétel az Általános szerződési feltételek szerint, ezt itt találod: http://kreativonismeret.hu/aszf/

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a részvételi díj ill. foglaló befizetésével történik. A választott program díjának ill. a programcsomag előlegének befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap, befizetés hiányában ezután törlünk a résztvevők listájáról. A helyfoglalás visszaigazolását és a számlát a befizetés után egy héten belül e-mailben küldjük.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 11.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..